Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

"Волинь" судитиметься із ФІФА

Як ми вже повідомляли, Міжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА) прийняла сторону сенегальського голкіпера Ісси Ндоє, який з 2009 по 2011 рік виступав за "Волинь", і оштрафувала луцький клуб на суму більше мільйона доларів.

У клуб надійшла тільки частина рішення ФІФА, де йдеться про покарання, з аргументацією представники команди поки не знайомі. Вони направили запит до ФІФА з проханням вислати повне рішення суду.

"Ми дуже здивовані такому рішенню і не розуміємо, в чому саме завинили перед футболістом. Тому протягом двадцяти днів, зазначених у регламенті, чекаємо відповіді від організації. По-друге, абсолютно не згодні з рішенням і будемо подавати позов у Лозанський апеляційний суд . Які шанси на те, що в Лозанні суд стане на наш бік? Такі випадки були, хоча і не дуже часто, зробимо все, що в силах, щоб справедливість була на нашому боці.

У цій справі варто згадати кілька важливих речей. У команду Ндойє привів Віталій Кварцяний, який обіймав посаду не тільки головного тренера, але й віце-президента, мав юридичний вплив в клубі. Коли влітку 2011 року сенегалець просто зник, не приїхавши на літні збори команди, тодішній наставник "Волині" заявив, що шукати його в Сенегалі не збирається.

Ми подали документи на його міжнародну дискваліфікацію. Про це був попереджений і він сам, і його агенти. Ісса вимагав якісь підйомні, а ми відмовили. Адже він п'ять разів пропустив збори, що є грубим порушенням дисципліни. Як бачимо, через півтора року ФІФА прийняла сторону гравця, а не клубу. Якщо раптом апеляцію "Волині" задовольнять, це буде, щонайменше, подвигом”, - прокоментував ситуацію юрист “Волині” Олег Пантій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Бу-го-га

Випадково нарив на facebook.

Рамон - "красавчік" в стилі силіконових блонд

199846_364286426993345_1770568962_n.jpg

Але ковра на фоні бракує )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НОВИНИ: ФК "ВОЛИНЬ"

Кращий гравець "Волині" 2012 року


12 грудня 2012р., 11:38

20121212113938.jpg

Сьогодні наш сайт розпочинає одинадцяте традиційне передноворічне опитування уболівальників «Волині» з метою визначення кращого гравця команди за підсумками року. Користуючись нагодою, нагадаємо нашим відвідувачам, що у попередні роки переможцями нашого референдуму ставали такі гравці:

2002 – Самір Алієв

2003 – Камал Гулієв

2004 – Василь Сачко

2005 – Василь Сачко

2006 – Майкл Чиді Алозі

2007 – Жадер да Сільва

2008 – Олександр Пищур

2009 – Олександр Пищур

2010 – Олександр Пищур

2011 – Ванче Шиков

http://fcvolyn.net/newsView/411/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось голосував? Я хотів за Еріка Бікфалві (думав також за Аржанова,але ні),не виходить пройти авторизацію.На мило ніц не приходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1b680.jpg

Дем'яненко: Ми на шляху до статусу колективу, який бореться за Лігу Європи

Наставник "Волині" працює навіть тоді, коли всі довкола відпочивають

- Анатолію Васильовичу, рівно три десятиліття тому, в грудні 1982-го, газета "Молодь України" визнала вас найкращим футболістом республіки, і так само в грудні, але 2011-го, ви стали до роботи в Луцьку. Чим не привід оглянутися назад, підсумки підбити?

- …Іще тоді, 1982 року, посів друге місце в опитуванні тижневика "Футбол-Хоккей": у конкурсі на найкращого футболіста СРСР мене випередив лише спартаківець Рінат Дасаєв… А якщо не вдаватися в історичні екскурси, скажу так: життя триває, не стоїть на місці, робота має невпинний характер, тому часу на те, щоби озирнутися, щось там підсумувати, немає категорично.

- Навіть із чаркою… ой, філіжанкою кави під цигарку?

- Ні, ні, ні: нині в мене - купа справ, які маю вирішити ще до відпустки.

- Яких саме?

- Питання комплектації, майбутніх зимових зборів, стану полів на нашій тренувальній базі.

- До слова - про базу: це правда, що вже влітку ФК "Волинь" спроможеться на нову клубну домівку?

- (Після паузи). За орієнтовними планами - так усе й має бути. Будівничі роботи ведуться повним ходом, не затихаючи. Керівництво обіцяє, що наступний сезон зустрічатимемо на новій сучасній НТБ. На ній, зокрема, буде шість полів, що мусить вирішити багато наших проблем.

- Інші, суто кадрові проблеми, підозрюю, стосуються теми комплектації команди…

- …Якщо хочете зараз отримати від мене якусь інформацію про те, кого найближчим часом придбаємо чи продамо, не дочекаєтеся! Краще зв’яжіться зі мною напередодні Нового року - тоді вже з’явиться якась ясність. Наразі імен не називатиму.

- Та все ж: недавно на шпальтах "УФ" знаний експерт висловив думку, що у "Волині" дві біди, - загальна ігрова нестабільність і захисна ланка, утворена переважно з надто повільних виконавців.

- На першу частину запитання відповісти просто: так, ми й справді грали нестабільно - за виграшем поразка й навпаки, якихось більш-менш тривалих серій із хорошими результатами не видали. Та це пояснюється об’єктивними чинниками: багато ключових гравців (приміром, Суботич або Ілієв) не пройшли з нами тренувальних зборів - ключового, на мій погляд, елементу під час передсезонної підготовки. Ось вони найпершими і здали - вже на середину осені. Тепер маємо нагоду усунути це. А про повільних оборонців… Якраз до захисника - маю на увазі Симініна - в мене найменше претензій. І загалом, вважаю, що ми - на правильному шляху.

- На шляху до чого? До "стабільності" у вигляді статусу "міцного середняка ПЛ"?

- До статусу колективу, який бореться за Лігу Європи УЄФА.

- Є таке завдання від керівництва?

- Безумовно. Проте, самі розумієте, команда відразу не будується, потрібно мінімум два роки… На даний момент, зваживши на наявні в нас можливості, ми, на мій погляд, виступили нормально, ну, можливо, могли піднятися вище на сходинку-дві. Однак наш клуб не зупиняється в розвитку - на всіх рівнях. Невдовзі будуть результати.

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/50d19d9e.html
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рамос Лопес продолжает реабилитацию на родине , взято

Бразильский хавбек Волыни надеется восстановиться к первому зимнему сбору.

Выбывший из строя в разгар первого круга чемпионата бразильский легионер Волыни Рамон Лопес находится на родине, где посвящает время восстановлению сил и отдыху после насыщенного календарного года. Уехав в родную Бразилию еще за неделю до завершения осенней части сезона, он намерен использовать зимние каникулы и для улучшения своего здоровья.

Напомним, что 23-летний полузащитник оказался в клубном лазарете из-за проблем со спиной, в связи с чем вынужден был пропустить большую половину матчей Волыни. В расположение команды Рамон Лопес вернется после Рождества, пройдя тщательное медицинское обследование.

d2b7NMOidkc.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1eef2.gif

Підсумки осінньої частини. "Волинь". В полоні стереотипів

Автор: Сергій Швець, UA-Футбол

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/50d33bc1.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мирон Маркевич: "Семь с половиной лет буду вспоминать с теплотой. Но жизнь не стоит на месте"

- Эта зима может стать очень непростой для украинского футбола. Помимо изменений, произошедших в "Металлисте", в СМИ попала информация об отсутствии финансирования киевского "Арсенала" и схожих проблемах у луцкой "Волыни"...

- Мне, честно говоря, сложно говорить об этом, потому как я не знаю внутренних проблем этих клубов. Здесь можно задавать вопросы людям, финансировавшим коллективы ранее. "Арсенал" и "Волынь" - хорошие самобытные коллективы. И, честно, очень не хотелось бы чтобы они исчезли.

Це я щось пропустив, чи то все ЗМІ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я, наприклад, про це нічого не чув.

І ще новина, досить приємна:

Сімінін увійшов до символічної збірної-2012

Захисник ФК «Волинь» Сергій Сімінін увійшов до складу символічної збірної української ліги 2012-ого року за версією тренерів та футболістів 15 із 16 футбольних клубів Прем’єр-ліги.

Про це інформує «Корреспондент» із посиланням на газету «Команда».

До складу символічної збірної української ліги 2012-ого ввійшли шість гравців «Шахтаря», по два «Динамо» і «Дніпра», а також гравець луцької «Волині».

Так, кращими із 89 претендентів визнали Коваля («Динамо»), Кучера («Шахтар»), Ракицького («Шахтар»), Срну («Шахтар»), Сімініна («Волинь»), Фернандіньо («Шахтар»), Ротаня («Дніпро»), Мхітаряна («Шахтар»), Вілліана («Шахтар»), Коноплянку («Дніпро») та Ідейе («Динамо»).

А найкращим гравцем національного чемпіонату став вірменський півзахисник гірників Генріх Мхітарян.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ще одна приємна новина - Суботіч заручився з коханою Грамою

Намного приятней было бы прочитать, например, такую новость:

"Суботич забивает за "Волынь" 25-й мяч в сезоне!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ще одна приємна новина - Суботіч заручився з коханою Грамою

Намного приятней было бы прочитать, например, такую новость:

"Суботич забивает за "Волынь" 25-й мяч в сезоне!"

Щиро вірю,що в 2013 році прочитаємо таку новину ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один из лидеров луцкой Волыни Эрик Бикфалви рассказал о своей жизни в Луцке.

"Если сравнивать чемпионаты Украины и Румынии, то в Украине первенство сильнее. И я считаю так не только потому, что я здесь играю. Тут больше упора на тактику и агрессию. Это же могут подтвердить и другие футболисты. Посмотрите, Шахтер без проблем проходит Челси в Лиге чемпионов. В чемпионате Украины есть сильные команды, но мы рассчитываем на место в Лиге Европы по итогам сезона", - говорит Бикфалви.

"Президент Волыни? Это серьезный человек, который поддерживает нас всякий раз, пытается построить новый стадион, пригласить в команду сильных футболистов и слепить настоящую команду", - продолжает Эрик.

"Что касается жизни в Украине, то поначалу я ожидал чего-то худшего. В итоге был совершенно удивлен - здесь спокойная жизнь, люди радушны и не имеют таких проблем в жизни, как в Румынии", - резюмировал полузащитник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сергій Сімінін - кращий гравець «Волині» 2012 року!

Сьогодні, 00:00

20121231224947.jpg

Закінчився одинадцятий традиційний передноворічний референдум нашого сайту «Кращий гравець «Волині» 2012 року». Протягом трьох тижнів відвідувачі офіційного сайту лучан мали змогу віддати свій голос за кращого на їхню думку футболіста «Волині» минулого року.

Нагадаємо, що у попередні роки переможцями нашого референдуму ставали:

2002 – Самір Алієв

2003 – Камал Гулієв

2004 – Василь Сачко

2005 – Василь Сачко

2006 – Майкл Алозі

2007 – Жадер да Сільва

2008 – Олександр Пищур

2009 – Олександр Пищур

2010 – Олександр Пищур

2011 – Ванче Шиков

Цього разу з перших днів голосування лідерство захопили капітан волинян Сергій Сімінін та півзахисник Ерік Бікфалві. У підсумку обидва претенденти відчутно випередили своїх партнерів за кількістю набраних голосів, а переможцем опитування з перевагою у 2,63% голосів став Сергій Сімінін, котрий набрав 31,58% або 84 голоси від загальної кількості учасників опитування. На рахунку Бікфалві – 77 голосів, або 28,95%. Тож вітаємо Сергія Сімініна з перемогою у «конкурсі уболівальницьких симпатій» і бажаємо йому й у наступному році радувати прихильників «Волині» гарною та самовідданою грою.

Загальна ж статистика голосування за кращого гравця «Волині» 2012 року наступна:

1. Сергій Сімінін – 31,58% (84 голоси)

2. Ерік Бікфалві – 28,95 (77)

3. Володимир Аржанов – 17,29% (46)

4. Рамон Лопес – 9,4% (25)

5. Даніель Суботич – 3,38% (9)

6. Ванче Шиков – 3,01% (8)

7-8. Євген Павлов – 1,5% (4)

7-8. Максим Старцев – 1,5% (4)

9. Душан Савич – 1,13% (3)

10. Петр Занєв – 0,75% (2)

11-14. Ян Масло – 0,38% (1)

11-14. Сергій Пилипчук – 0,38% (1)

11-14. Віталій Приндета – 0,38% (1)

11-14. Саша Стевич – 0,38% (1)

http://fcvolyn.net/newsView/426/


Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волинь 8-го числа збирається з відпусток. 12-го вилітають в Туреччину де вже заплановано 2 спаринги з Динамо (Загреб) і Мюнхен-1860.

Якщо Арсенал буде розпродувати свою основу, то Дем"ян планує там прикупитись. А от з Івановим з Партизана схоже вийшов облом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1e9ff.jpeg

Анатолий Демьяненко: Нам необходимо обязательно подписать крайнего защитника и форварда

Главный тренер "Волыни" Анатолий Демьяненко отказался от комментариев на тему возможного усиления состава команды из Луцка, обозначив лишь амплуа нужных коллективу исполнителей.

"Имён возможных новичков я по-прежнему называть не буду. Скажу лишь, что нам необходимо обязательно подписать крайнего защитника и форварда.

Все мы собираемся на клубной базе 8 января. А пока что футболисты и тренерский штаб "Волыни" отдыхают. Никаких контрактов или договоров ни до Нового года, ни после пока ни с кем не подписывалось. С исполнителями, которые нам интересны, до сих пор ведутся переговоры, но говорить, что они успешно завершатся, сейчас ещё рано", - приводит слова Анатолия Демьяненко издание "Команда".

04.01.2013 13:53

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/50e6c055.html
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://football.ua/ukraine/news/189474.html - Демьяненко: "Выход в Лигу Европы будет хорошим авансом"

8-го побачимо, чи буде на зборах Аржанов, чи попала Волинь на розпродаж гравців Арсеналу (давно пора, кому та команда без вболівальників тре?), чи вдалося хоч з кимось домовитися, щоб підсилитися. Поки що про фінансові напряги, затримку зарплат, розпродаж футболістів нічого не чути - вже позитив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Защитник "Партизана" не поедет ни в Луцк, ни в Киев

"Партизан" отверг предложения от "Волыни" и одного киевского клуба относительно перехода болгарского защитника Ивана Иванова. Об этом сообщает "Фокус - Спорт".

"Волынь" даже вступила в переговоры с агентом футболиста, но он остался недоволен предложенными условиями для своего клиента.

Источник: Террикон

Теги: Партизан Волынь Иванов

http://www.dynamomania.com/news/190189-zaschitnik-partizana-ne-poedet-ni-v-lutsk-ni-v-kiev

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

orig_177340.jpg05.01.2013 14:14 ФУТБОЛviews.gif621 comment.gif1

Максим Шацких отрицает переход в Волынь

Капитан киевского «Арсенала» развеял слухи о своем переезде в Луцк

Нападающий киевского «Арсенала»Максим Шацких прокомментировал для Sport.ua информацию о своем переходе в луцкую «Волынь», которая появилась вчера в некоторых отечественных СМИ.

«Честно говоря, впервые слышу, что перехожу в луцкую «Волынь». Это для меня новость. Ни переговоров, ни всякого рода контактов с представителями «Волыни» я не имел.

– Выходит, что это очередная «утка»? Как и свежие новости о разладе в киевском «Арсенале»?– У нас скоро состоятся общекомандные сборы, тогда и можно будет сделать какие-либо выводы. Сейчас же я футболист киевского «Арсенала»! У меня контракт с командой и обсуждать эту тему нет смысла. После общекомандного собрания все станет на свои места. Надеюсь, что все в «Арсенале» будет благополучно.

Виктор ХОХЛЮК, Sport.ua

http://football.sport.ua/news/177340
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю що брехня, але може хтось щось знає?

http://www.ua-footba...h/50ec1218.html

http://www.sports.ru/football/145925853.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В луцком клубе опровергают слухи о прекращении существования

В "Волыни" шокированы появившейся в интернете информацией о том, что клуб может прекратить существование. "Это неправда, - говорят наши источники. - С финансовым состоянием все нормально. Работникам клуба досрочно выплатили зарплату за декабрь, в январе планируется просмотр потенциальных новичков. У клуба есть деньги на счетах. В "Арсенале", похоже, реально большие финансовые проблемы, но у нас их нет".

http://sport.segodnya.ua/football/Istochnik-v-Volyni-My-ne-ischezaem-U-nas-est-dengi-na-schetah.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти


  • У Демяненка - річниця. Підсумки року
    Сьогодні, 9:23
    37336-1m.jpg
    Восьмого січня буде рівно рік, як Анатолій Демяненко очолив луцьку «Волинь».
    За підсумками перших 18-ти турів «Волинь» перебуває на сьомому місці і має всі шанси вийти в єврокубки. Про реальність цього завдання, а також про те, що для цього потрібно зробити, журналісти поговорили з головним тренером лучан, - інформує прес-служба клубу.
    Двома важливими моментами, за словами тренера, які в негативному сенсі вплинули на гру «Волині», стали травми Рамона Лопеса і Сільвіу Ізворану.
    Зокрема, якщо за підсумками цього чемпіонату лучанам вдасться вийти в Лігу Європи, Демяненко вважатиме, що команда «стрибнула вище голови»
    «Це буде досягнення, оскільки команда ще перебуває у стадії створення. На мою думку, щоб побудувати команду для боротьби за якісь конкретні завдання, потрібно два-три роки, я ж у «Волині» - поки лише рік. Тому що, якщо в кінці цього чемпіонату ми опинимося в зоні єврокубків, то буду вважати це гарним авансом», - висловився тренер.
    Щодо підсилення нападників Демяненко зауважив: «Бабир, Павлов і Овонікоко – молоді і нестабільні гравці, хоча не заперечуватиму, що вже прийшов час, особливо для перших двох, виходити на якийсь певний рівень. Але на даний момент вони не є тим гравцями, на яких можна розраховувати як на форвардів основи, які будуть регулярно забивати. Сподіваюся, взимку вони зроблять для себе висновки і почнуть прогресувати. Савич часто травмувався в осінній частині. Залишається Суботич, який спочатку виглядав непогано, але потім позначилося те, що він не проходив з нами збори і фізично просто «підсів», що, як ви помітили, змусило мене пробувати попереду молодого Овонікоко».
    Також Демяненко зазначив, що півзахисник команди Вадим Панас, «розчарував його та, можливо, піде з команди».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...