Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Бл@дь, бл@дь, і ще раз бл@дь!!! В мене немає слів, навіть обговорювати не хочеться - ніби і непогано, а лише одно очко. В принципі, ладно з тим очком, як так можна упускати перемогу в останні 10 хв. Це більше непокоїть... Бл@дь!!!

Опубліковано

Це проста жоп@! Вдома грають з 1 форвардом... Ізворану стількі партичаить, а його далі в основу ставлять, Шумахєр - це взагалі мастєр! Один рамон бігає, ну і Аржанов ше більш менш в гру війшов. Ну і заміни Демяненка - це також окрема стаття: чого він відразу не випустив захисник після вилучання Шикова?? Коли до нього дойде, шо Шумахер, якшо не забиває, то вже не забиває, а він його далі пхає! Ну і повторюсь, Літовченко за 3 матча ніразу не виручив, хоча 2-ий удар мав брати, але то вже таке...

Опубліковано

Бл@дь, бл@дь, і ще раз бл@дь!!! В мене немає слів, навіть обговорювати не хочеться - ніби і непогано, а лише одно очко. В принципі, ладно з тим очком, як так можна упускати перемогу в останні 10 хв. Це більше непокоїть... Бл@дь!!!

Та ладно, давай обговоримо :)

Вболівальників "Зорі" можна привітати, вони отримали трилер з хепі-ендом.

Отже,

Негатив:

- якась розбалансованість після 1-го пропущеного гола і до кінця матчу, другий гол як результат якогось хаосу;

- дурне вилучення Шикова (ну, вибив зі злості, яка там затяжка часу, то ж є запасний м’ячик);

- кінець першого тайму - втримання рахунку;

- ШумаХер;

- Суботич загубився, не може знайти себе в команді, хоча бігає;

- Литовченко - середнячок, Постранський врятував в значно важчих моментах, на виходах ніфіга не грає, згадався Неділько, який левом кидався, може і не мега-зірка, але відчувалась впевненість на останньому рубежі.

Позитив:

- Лопес. Був Майкон, є Рамон! Хлопець росте, і поменше йому спілкування з земляком Шумі, щоб не передалося (тьху-тьху-тьху);

- Аржанов. Ну точно не гірше за Скобу-Герасимюка. Дем’ян втомився вирішувати, хто з тої пари "кращий з гірших" і знайшов ніби непоганого гравця.

- Бікфальві. Гравець з нестандарним мисленням, як показник - розіграш штрафного не навісом-ударом, а на набігаючого Пилипчука, який мав забивати.

- Пилипчук сьогодні вже краще, в потрібний час в потрібному місці

- Шиков - до вилучення

- Сімінін - стандартно, боєць

- початок другого тайму - видно, що тренер вставив, забігали, контролювали м’яч, пресингували

Незаслужена нічия, наші таки були трохи кращі. Можна згадати про тіпа-офсайд Лопеса, коли забивав гол, здається, в штрафному валили Еріка, суддя мовчав, але загалом самі винні.

З психологією треба щось робити, щоб вони боялися повертатися в роздягальню, якщо не виклалися до кінця, як при Кварці.

Опубліковано
З психологією треба щось робити, щоб вони боялися повертатися в роздягальню

Знайшли мені ребус...Кварцяного з вівчаркою.І м"ячика тенісного в руки... (звісно жарт)

Опубліковано

Шикову дали другу не за затяжку часу, а що вибив мяч після свистка судді.

Недарма 2 -0 рахунок більш небезпечний для ведучої команди ,ніж 1-0.Гравці розслабляються, +вилучення в Зорі.Демян не міг цього не знати.

Ну і апофеоз - це Шумахер.Як би його де подіти, чи щоб швидка настя на нього перед матчами нападала хоч.

Опубліковано

Анатолій Демяненко, головний тренер «Волині»: Ми мали перемагати, напевне, я зробив неправильну заміну – замінив Суботича на Шумахера. До того ж пропущені голи були безглуздими, коротше – випадково «віддали» матч.

- Анатолію Васильовичу, прокоментуйте, будь ласка, вихід Насонова.

- Рамон попросив заміну. Шкода так програвати, коли була перевага. В принципі, гравці віддавалися, грали непогано.

- У вашій кар’єрі були такі ситуації, коли вигравали з різницею в два м’ячі, а в підсумки була нічия?

- Та бувало, звичайно, в житті все буває, від цього нікуди не подінешся…

- Скажіть, перші 30 хвилин матчу вам сивини не додали?

- Кожна гра додає, вже й сивини немає. Я всі ці дні працював з гравцями, щоб вони отримали психологічну стійкість після останніх двох програних матчів

- Яке враження від гри Аржанова?

- Він кваліфікований футболіст, я його добре знаю. Він лише три дні, як тренується з нами, але я змушений його ставити в склад, тому що в нас є проблеми в півзахисті. Я знаю його потенціал і думаю, що він буде додавати з кожною грою.

- Ви продовжуєте пошуки нападника?

- Шукаємо… Не сипте мені сіль на рану

- Лопес чудово грає в останніх матчах…

- Так, він добре виглядає. Лише з «Шахтарем» невдало зіграв, а так він один з найкращих, робить багато ударів, постійно тримає захист суперника в напрузі.

- Коли відновиться Старцев?

- Ми очікуємо на нього вже в найближчій час

Опубліковано

Слава богу що я цього не бачив! А ще думав йти на стадіон... Волинь не перестає розчаровувати, а Дем'яненко, я так розумію не збирається нічого міняти в своєму підході до гри! Шумахера не можна випускати на поле, невже треба буде цілий сезон проганьбитись щоб це зрозуміти?..

Опубліковано

Схоже Демян все таки має надію на Майкона.Шахта після випадку з Рибкою не хче ризикувати своїм імям, просто пробивала варіант от римати гравця безплатно.

Опубліковано

Якийсь безтолковий той Дем'яненко.Команда "метр з шапкою",найвищі Ідахор і останій захісник,одними стандартами можна було замучити.Фланг Рамона чому не нагружати.Швидкий,технічний а гол який "аля Робен",і красну накрутили,простояв пів гри без м'яча.Чомусь в'язли на іншому фланзі і центрі.Не нападник треба а КВАРЦЯНИЙ,в нього зір кращий.Суддя гнида-весь перший тайм гостям підсвистував.Кароче провтикали чудову нагоду порадувати народ.

Опубліковано

Ну і апофеоз - це Шумахер.Як би його де подіти, чи щоб швидка настя на нього перед матчами нападала хоч.

Я придумав варіант - Павлову з Бабирем підкинути твою ідею, трішки слабітєльного в водичку перед матчем ;)

Реально, Дем’яненко вже його на все менше часу випускає, мабуть думає, "бляха-муха, ну як це він стільки голів в міжсезонні забив, може знову чудо станеться". Не знаю, якщо Гобер вигнав, бо він повільний, то це вже точно не "бистрий олєнь", ну не прогресує він, ще в Кварца під схему "скинь на Майкона" часом підходив, а зараз слабо доганяє, що на полі робиться...

Проблеми з форвардом - так. Але ж є Павлов, Бабир, той же Савіч, невже вони будуть гірше Шумі? Хіба так буває, щоб ще гірше?

По Дем’яненку. З критикою згоден, але тут головний момент "психологія", йому б Кварца в психологи штатні взяти по таких ситуаціях тіпа "виграєм 2:0, як не розслаблятися?". А по малюнку гри - не знаю як ви, а я бачу, що гра стала іншою, низом грають, часом думка проявляється в таких людей як Ерік, Лопес, Пилипчук, Шиков, Сіма. Зараз вернути Кварца з навісами "на Пищура" - буде ще гірше. Якщо Кварц - тре вертати Гобера, Пищура, щоб головами бити.

Що, серйозно хтось повірив, що без напрягів вийдемо в ЛЄ? Це ламання схеми, тут аби за рік справитися суто на зіграність, це ж не Мессі з Роналду щоб зігралися, це досить середнячки.

Тобто, по стилю гри - в контроль м’яча, гра низом, в пас мені Дем’ян цікавіший в плані на перспективу. Але є пару питань: зачєм нам Шумі? нашо міняти те, що працює (Масло, Лео)? чому не грає хоча б на заміну наша молодь (Приндета, Павлов, Бабир)? і "може метод батога часом теж тре використовувати для стимуляції"?

Коротше, якщо прагматично - місце в 10-ці це зараз реальна ціль "Волині", ну хіба нє? Хоча б стати тим "міцним середняком", який точно не бореться за виживання, по любе лишається в вишці, тіпа там "Таврія", "Ворскла". Я канєшно хочу в єврокубки, але реально тільки один сезон такий був в Кварца, коли були цього достойні, зайняли 6-е місце і потім ще півсезону перед вильотом в першу лігу, ну ніколи більше "Волинь" не була стабільною командою.

А ще приємно - Аржанов:

- Тобі допомогала публіка сьогодні?

- Розумієте після «Арсеналу», де на нас насправді небагато люду ходило, сьогодні я відчув різницю.

Так отож, Вова, підписуй-но ти контракт, нєфіг бігати для пустого стадіону в Києві

Опубліковано

Нема стадіону і ніякий власник не полізе в ЛЄ.Так і буде "Волинь" вічно телепатись всередині і переходити з рук в рукі як "цяцька",і будуть на стадіон ходити одні фанати.

А гол був!

post-1137-0-10472100-1345467097_thumb.jp

Опубліковано

По останній грі. Позитив: Занєв почав ходити в атаку, Сімінін, Рамон, було значно менше поперечних передач ніж раніше, правда це мабуть пояснюється тим, яку манеру гри запропонувала Зоря.

Негатив: виграючи 2-0, граючи в більшості команда стала грати на утримання і прижиматися до своїх воріт - те з чим завжди боровся Кварц, пригадую його після минулорічного матчу з Олександрією, коли 3-1 виграли. Він просто скаженів від того, що при 3-0 команда зупинилася, а Демяненко "буде розбиратися і аналізувати". Шось несподобався Ерік, вроді технічний, з ударом, але при обороні шариться, ховається, в підкати не йде, не перехоплює і т.д. Теж саме Ілієв - в активній обороні участі не бере абсолютно, просто знаходиться в зоні оборони, однак виграних єдиноборств, перехоплень щось я не пригадую. За ці 6 турів так я і не зрозумів чим він за Приндету та Масла кращий. Аржанов вроді непогано, але ще рано щось говорити. А ще суддя - гандон, правда в першу чергу провина на ФК Волинь.

Опубліковано

Демян не випускає на заміну Бабиря і Павлова , бо їм треба платити премію за виграний матч.А Шумахер мову досі не вивчив- може й не знає , що за виграш премія .

Опубліковано

Демян не випускає на заміну Бабиря і Павлова , бо їм треба платити премію за виграний матч.А Шумахер мову досі не вивчив- може й не знає , що за виграш премія .

А х*лі тому Шумахеру мову вчити? Він сам походу в шоці, що його не те що на поле випускають, а ще в команді тримають... Будучи на його місці, я б не позорився, і їхав би на родіну танцюристом на карнавалах працювати! Він хлопець видний, високий... А футбол - це не його

Опубліковано
Футболіст «Волині» — у символічній збірній туру

Рамон Лопес увійшов до символічної збірної туру, а його голи за різними версіями визнані найкращими.

Про це повідомили на сайті ФК «Волинь».

Так, попри сумний настрій, який панував і на трибунах «Авангарду», і в роздягалці «Волині» після прикрої нічиєї (2:2) у поєдинку із луганською «Зорею», журналісти провідних українських видань все ж відшукали і позитиви у діях лучан.

Півзахисник Рамон Лопес увійшов до символічної збірної туру за версією UA-Football. «Бразилець активно переміщувався по всій ширині поля, діючи на обидвох флангах, а також у центрі поля. В першому таймі забив чистий гол, класно відкрившись на лівому фланзі, але його не було зараховано. У другому таймі Лопес таки досяг свого, отримавши пас від Пилипчука», - написали у виданні про гру Рамона.

Крім того, обидва голи «волинян» у цьому матчі визнано найкращими у турі за версією «Спорт-експрес в Україні». М’яч Лопеса отримав максимум голосів журналістів і став першим у рейтингу, а взяття воріт від Сергія Пилипчука так само одноголосно визнано другим за красою у турі.

Опубліковано

Не знаю про які перспективи "Волині" говорить її керівництво і тренерський склад. Як на мене - перспектив ніяких, аби не вилетіли, хоча думаю, що по ходу будуть "бовтатися" десь між 10-14 місцями. Не зрозуміло лише одне - навіщо постійно тасувати склад, з торфу і мулу діаманти не виростають, а то зібрали братів-словян класу нижче середнього, а наші нічим не гірші сидять і лаву гріють. До речі в останньому матчі перемогу можна було втримати на морально-вольових, а ці матч ще не закінчився, а вони вже ходять по полю і гроші рахують. Такий і результат.

Опубліковано

Сьогодні молодіжка "Волині" зіграла в нічию 1:1 з "Дніпром". У складі не було ні Бабиря, ні Павлова, невже випустять завтра? ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...