Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

вот ти, мля, яка - нова трансфєрна політіка....така ажидаєма....

Голкипер днепропетровского "Днепра" Денис Шелихов отправился на просмотр в луцкую "Волынь". По информации "Чемпионат.сom", возможна аренда, а также полноценный трансфер.

http://terrikon.com/posts/108044

Деякі ЗМІ ще і Гладкого сватають в Волинь бо його не взяли на збори дніпряни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як стало відомо редакції Football Transfer від одного із відомих українських футбольних агентів, нападник "Дніпра" Олександр Гладкий знаходиться за крок від переходу до "Волині".

У послугах футболіста зацікавлений наставник луцького клубу Анатолій Дем'яненко.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Гладкий не потрапив до списку гравців, який 18 січня вилітають на перший збір команди Хуанде Рамоса в Іспанії.

За словами нашого джерела, Гладкий перейде у "Волинь" на правах оренди.

http://footballtransfer.com.ua/ua/news-16084.html

а це означає, шо ці списані піжончікі з нехілими зарплатами з великою ймовірністю перейдутть не в ФК Волинь, а в Севен, Веррсік, Золото - нужнає падчєркнуть. А з гавна того шо є, канфєтку зліпити, шо кампєтєнциї нехватить???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всю світову футбольну громадськість хвилює питання: "Де Шиков!????" :)

Щодо Шикова, то у нього травма коліна. Орієнтовно за 3 тижні відновиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:_09:

Новим тренером БАТЕ став Віталій Кварцяний. Український фахівець змінив Віктора Гончаренка, під керівництвом якого столичний клуб фінішував на першому місці за підсумками чемпіонату Бєларуської Прем'єр ліги, повідомляє сайт УЄФА.

http://just-football...html#comment-18

Ніде не бачив цієї інформації. Думаю чергова "утка".

1.gif16.01.2012

Вчера делегация БАТЭ, в состав которой входит пять представителей клубного тренерского штаба — Виктор Ганчаренко, Александр Ермакович, Александр Федорович, Алексей Бага и Руслан Зубик, завершила первый этап стажировки, проходивший в Турции в расположении берлинской "Герты", и совершила перелет в Италию, где продолжит набираться опыта у зарубежных коллег. На этот раз — в хорошо известном "Милане".

Сайт ФК БАТЕ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, Рома останнім часом почав частенько інтерв'ю роздавати:

Роман Максимюк: "Маріонетки не грають у футбол"

Колишній крайній півоборонець нині працює в Луцьку помічником старшого тренера дубля, тобто продовжує бути обізнаним із внутрішньою ситуацією у «Волині»…

- Романе, хотілося б почути вашу оцінку виступів волинян улітку-восени, а також реакцію на зміну наставника.

- Щодо першого питання: вважаю наше 12-е місце в таблиці не зовсім задовільним, тому ставлю своїй команді оцінку «-3». Напередодні сезону керівництво поставило перед нами завдання увійти до десятки найкращих, але… Причин не зовсім вдалого виступу «Волині» особисто я бачу три. Перша: інколи нам не щастило. Друга: в окремих матчах ми могли зіграти краще. І третя: на стан команди негативно позначилися зміни в клубному керівництві.

Що ж до відставки Віталія Кварцяного… Ну, це ж не моя справа: відповідне рішення було ухвалено акціонерами ФК, тому звертайтеся до них.

- До того, як зв’язатися з вами, я ознайомився з матеріалом про «Волинь» кримчанина Олександра Гайдаша — знаєте такого?

- Звісно, неодноразово пересікався з ним на полі: сильний був форвард, особливо складно з ним було боротися при верхових подачах…

- Так ось Олександр Миколайович дуже хвалив лучан, вважаючи вашу команду єдиною у прем’єр-лізі, в якої спортивна агресія присутня в кожній грі…

- Цілком погоджуюся з Гайдашем: справа в тому, що Кварцяний робить на такі речі особливу ставку, тому всі його команди завжди заведені на боротьбу, особливо в домашніх поєдинках. Розумієте, маріонетки у футбол не грають, у футбол грають - справжні чоловіки! Причому тут немає нічого дивного й ненормального: нині футбол із кожним роком стає швидшим, агресивнішим, атлетичнішим, тобто Віталій Володимирович елементарно крокує в ногу з часом.

- Романе, інтерв’ю з вами є частиною великого блоку матеріалів, присвячених виступам «Волині» в першій частині сезону-2011/2012. Одним із елементів згадуваного блоку є наша версія оптимального складу лучан, над якою ми добряче помучилися, внаслідок вражаючої кадрової нестабільності вашої команди.

- Нестабільність і справді простежується, проте її дуже легко пояснити. Головна причина - травми, які поточного сезону нам особливо допікали. Крім того, можна згадати той факт, що у сучасній «Волині», як ніколи до того, багато гравців збірних, а вони після ігор за свої національні команди не завжди мають відповідний функціональний стан. Ну й - ніде правди діти - схильність футболістів до недотримання режиму нікуди не зникає, вона притаманна гравцям усіх поколінь, а коли таке трапляється, то доводиться людину виховувати.

- Давайте насамкінець розвинемо тему підсумків на сезон. 10-е місце — це серйозно? Приміром, чим воно відрізняється від 8-го чи 12-го?

- Та нічим. Просто таке завдання: бути у чільній десятці.

- А чи знизяться преміальні, якщо «Волинь» посяде, наприклад, 11-у сходинку?

- Я достеменно не знаю, але думаю, що ні. А от якщо займемо перше…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Алекандр Гладкий: "В "Волынь" пока не перехожу"

Новость о том, что 24-летний нападающий "Днепра" Александр Гладкий не едет на сборы со своей командой, появилась перед самым вылетом днепропетровцев в Испанию. Также в СМИ стала появляться информация о том, что игрок выставлен на трансфер. Для того, чтобы прояснить ситуацию, UA-Футбол связался с Александром.

- Фактом является то, что я не поехал с командой на сбор, - пояснил нападающий. - А то, что я выставлен "Днепром" на трансфер - это полная ерунда, никуда я не выставлен.

- Как так сложилось, что в последний момент вас отцепили от команды и не взяли на сборы?

- Вчера на вечерней тренировке ко мне подошел тренер и сообщил о том, что я не еду. Вот и все. Мне сообщили, что я не еду на сборы, а это значит, что на меня, наверное, не рассчитывают.

- Не ожидали подобного хода событий?

- Да, это была неожиданность.

- Когда игроки "Днепра" уходили в аренду, вам о такой возможности не говорили?

- Мне никто ничего не говорил, не намекал, и вот только вчера в 6 вечера мне сообщили, что на сбор я не еду...

- Сейчас вы занимаетесь с молодежным составом команды?

- На данный момент я тренируюсь с "дублем", сегодня в первый раз занимался, ведь команда уехала. Я думаю, у меня сейчас есть пара-тройка дней на то, чтобы все обдумать, а затем, скорее всего, займусь поисками команды, потому что надо играть.

- В Интернете появилась информация о том, что Гладкий уходит в аренду в "Волынь".

- Да, мне, кстати, вчера уже звонили, спрашивали об этом знакомые и друзья. Мне тоже было приятно такое услышать - залез в Интернет, новости почитал. Но вы знайте, что я не в "Волыни" и пока никуда не перехожу. Уже и трансферы пошли, меня уже продали, я так понял, - чего уже только не написали. Но это все не соответствует действительности.

- На какой срок рассчитан ваш контракт с "Днепром"?

- Еще на достаточно длительный период.

- Будете планировать дальнейшие действия вместе со своим агентом или сами?

- Такая ситуация сложилась, что "Днепр" вышел из отпуска последним, все команды уже на сборах. И, думаю, сейчас не так легко будет быстро найти вариант, чтобы уйти в аренду. Но сидеть просто и с "дублем" заниматься, просто получая зарплату, я не вижу смысла.

Вместе с агентом мы будем думать, рассматривать варианты, которые есть, и, думаю, в скором времени примем какое-то решение.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок Кварца в БАТЕ це гонєво імхо.

Це що 2 пєрдя їде до нас думаю правда, і з верхнього вью Товстого видно що скоріш за все буде він здєся. І тут відразу підтвердилось, що Коломойський поклав мохнату лапу на Волинь)) Спочатку не думав, бо не вязалось з Демяненком, а таки да! І тепер думаю, що Кварца погнали не за Метала, а за те що не ліг в кубку під Дніпро, опять моє імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене одне цікавить. На фіг чудаку четверта команда в прем'єр-лізі. Дніпро, Арсенал, Кривбас і тепер Волинь. І причому жодної пристойної. Дніпро безтолково пробує попасти в призери, а дві інших бовтаються без особливого сенсу в вищому дивизіоні. Для чого ще і Волинь до них додавати? Зроби за ті гроші один сильний клуб. Це ж не обленерго, щоб їх колекціонувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене одне цікавить. На фіг чудаку четверта команда в прем'єр-лізі. Дніпро, Арсенал, Кривбас і тепер Волинь. І причому жодної пристойної. Дніпро безтолково пробує попасти в призери, а дві інших бовтаються без особливого сенсу в вищому дивизіоні. Для чого ще і Волинь до них додавати? Зроби за ті гроші один сильний клуб. Це ж не обленерго, щоб їх колекціонувати.

В одному нормальному клубі грає 11 гравців, а ще 3 команди то 44 вже, це все для того щоб було де грати іншим гравцяв, прогресувати, от заграє хтось добре в тому ж Арсеналі, Кривбасі і зразу куди? понятно що в Дніпро. Ахметов вже он собі тоже назбирав команд.

Я рахую що для Дніпра і Шахтаря це добре, хотілося б щоб Динамо таке запровадило) А от на рахунок Волині, хочу щоб вона такою і залишалася, Волинь-це команда яка живе сама по собі.

І не забувайте, 50% в Столяра!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віктор Мороз: "Перші враження від "Волині" хороші"

Сьогодні святкує своє 44-річчя старший тренер ФК «Волинь» Віктор Васильович Мороз. Вітаючи іменинника, ми поцікавилися його враженнями від нового місця роботи й останніми новинами стосовно команди.

- Віктор Васильович, вітаємо Вас з Днем народження! Й хотіли б для початку дізнатися, як вам працюється на новому місці?

- Перші враження дуже хороші – від команди, від клубу, від керівництва. Тому за ці десять днів, скільки ми тут працюємо, є гарний настрій, бажання працювати і домагатися успіхів з командою.

- Зважаючи на напругу тренувальних зборів, час для святкування знайдете?

- На святкування звичайно часу не буде, тому що весь час забирає робота. Єдине, що приймаю вітання від рідних, близьких, тренерів і футболістів. А так, хіба що за вечерею трохи більше солодкого з'їмо.

- А що скажете про вчорашній матч «Волині» з казахським «Актобе»? Що вдалося, а що ні, кого з гравців можете виділити?

- Це була у нас всього друга гра на першому тренувальному зборі. І обидва поєдинки ми не грали в одному складі. Поки переглядаємо усіх гравців, тому у нас перший тайм грає один склад, другий тайм – інший. Ми придивляємося до команди, плануємо проведення подальших ігор. Уже робимо акцент на якісь тактичні заняття. Виділяти когось зі складу я б зараз не став. Всі хлопці справляють дуже хороше враження. У першу чергу – за самовіддачею, за бажанням потрапляти до складу і грати.

- Ви працюєте з Анатолієм Дем'яненком вже не перший рік. Чи є відмінність у роботі головного тренера у «Волині» і у «Насафі»?

- Я вважаю що різниці ніякої немає. Анатолія Васильовича я давно знаю, знаю його підхід до роботи, його вимоги. Тому він ні до себе, ні до команди вимоги не знижує, незалежно від того у якому клубі він би не працював. Анатолій Васильович працює для досягнення максимальних результатів.

- Що ж, гарного Вам свята і успіхів у роботі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене одне цікавить. На фіг чудаку четверта команда в прем'єр-лізі. Дніпро, Арсенал, Кривбас і тепер Волинь. І причому жодної пристойної. Дніпро безтолково пробує попасти в призери, а дві інших бовтаються без особливого сенсу в вищому дивизіоні. Для чого ще і Волинь до них додавати? Зроби за ті гроші один сильний клуб. Це ж не обленерго, щоб їх колекціонувати.

а ше Охтирка і Прикарпаття...як мінімум голоса обласних федерацій на конгресі ФФУ, та же історія з баскетбольною Суперлігою там практічєскі всьо Бєніне)) нафіга? мані із е павер...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене одне цікавить. На фіг чудаку четверта команда в прем'єр-лізі. Дніпро, Арсенал, Кривбас і тепер Волинь. І причому жодної пристойної. Дніпро безтолково пробує попасти в призери, а дві інших бовтаються без особливого сенсу в вищому дивизіоні. Для чого ще і Волинь до них додавати? Зроби за ті гроші один сильний клуб. Це ж не обленерго, щоб їх колекціонувати.

а ше Охтирка і Прикарпаття...як мінімум голоса обласних федерацій на конгресі ФФУ, та же історія з баскетбольною Суперлігою там практічєскі всьо Бєніне)) нафіга? мані із е павер...

Ось оце якраз твереза думка - голоси на конгресі ФФУ і т.д. Якщо уважно подивитися статистику, то видно, що команди Бені одна одній ігри не здають, за чутками він це діло заборонив. Бій "Дніпру" давала не тільки "Волинь", а і "Кривбас" з "Арсеналом", а от щодо "кругообігу гам*а футболістів в природі", то так, є таке діло. Але давайте не випереджати події, поки що все йде нормально, нікого не продали, взяли Пилипчука, який і по параметрах під Кварцову команду підходить і вже зробив гольову передачу та взяв участь в першому голі, на перегляді поки що жодного гравця "Дніпра", навпаки Єременко з "ворожого" Металіста. Не тре зразу піднімати кіпіш, зараз такий час, що командами володію олігархи, можете обурюватися цим скільки завгодно, але нічого не зміните, тільки зіпсуєте собі настрій і поганяєте хвилі невдоволення на форумах і т.д. Виграє Дем’яненко пару ігор ЧУ- так будете на руках носити і про Кварца забудете. Є наша команда - тре за неї вболівати. А якщо візьмуть Гладкого - це що трагедія? Він свого часу був кращим бомбардиром ЧУ, якщо хто пам’ятає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це все для того щоб було де грати іншим гравцяв, прогресувати, от заграє хтось добре в тому ж Арсеналі, Кривбасі і зразу куди? понятно що в Дніпро. Ахметов вже он собі тоже назбирав команд.

А тепер конкретно. Хто це!!! По іменам, хто зараз грає в Дніпрі в основі з тих хто "возмужав" в оренді?!!!

Та немає нікого. Перуть пачками легонерів, які поки не дають результату. Навіть якщо треба молодим давати практику, для чого скупляти пів ліги, можна просто здати будь-якій команді ліги. Динамо до речі так і робить. А Ахметову для цього достатньо Іллічівця. Більш ніж достатньо!!!

Взагалі важко знайти такий чемпіонат, де 4 команди належать одному власнику. Як на мене це явна деградація для нашого футболу. Три з половиною команди, а всі інші - відстійники для тих хто не проходить в основу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.fanclub-fakel.ru/news/text/3113 - читаємо про нас на сайті наступного суперника :)

Западенцы – не просто слова. Город Луцк получил огромный толчок к своему развитию только лишь при образовании Великой Киевской Руси и изначально считался исконно русским. Однако годы лихолетья образовали на Волыни такую кашу, что и по сейчас особо не поймешь – кто они жители Луцка?

Одно достоверно, не смотря на рабочее-крестьянское происхождение – волынчане русских мягко сказать недолюбливают.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ще звідти

«Факел» в своей истории с командами из Луцка не встречался – не наш уровень.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ще звідти

«Факел» в своей истории с командами из Луцка не встречался – не наш уровень.

Добре, що самі це розуміють :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а еще в Луцке замечены замки всевозможных тайных западноевропейских орденов.
(с) Ух ти!!!! В нас дійсно таке є????
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а еще в Луцке замечены замки всевозможных тайных западноевропейских орденов.
(с) Ух ти!!!! В нас дійсно таке є????

Там чувак походу тупо картинок в неті надивився і з них виклав своє враження про Луцьк , плюс стьоб над "хахлами".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкращим ділом буде вжучити етот "Смолоскип" 0-7 в одні ворота,до прикладу.Щоб "хахлов" запам"ятали.

Але сайт в них зачьотний...Тут решпект.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Врагами же являются практически все географические карпатские соседи.
З географією туго в хлопців.
..., а еще в Луцке замечены замки всевозможных тайных западноевропейских орденов.
Одно достоверно, не смотря на рабочее-крестьянское происхождение – волынчане русских мягко сказать недолюбливают.
Аццкая смєсь - масоно-тамплієрні націоналісти-бандерівці. :blink::D
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...