Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Кварц казав про погану форму Майкона, але все ж таки виглядає він непогано, хоча фізично - не сильно, це точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лопес, Лопес, твою мать.... В пусті ворота з 5 метрів. :blink: І не забити? Ну як так?!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наші сьогодні мали вигравати з більшим рахунком - не забили мінімум 2-3 гола 100% (Лопес, блін). Класно відіграв Пічкур і дивно та несподівано, що його вистачило на 2 тайми, на всі 90 хв. Однозначно, Майкон - це двигун команди. Лопес - якби він ще той гол забив, то був один з найкращих в цьому матчі.

Романенку - здоров'я!!!!

Вітаю з перемогою!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавий момент після закінчення матчу, Шарпар і Пічкур підійшли до наших вболівальників потисли руку і віддали футболки :smile-zachot:

Статистика по ударах

4-16

в площину

0-11 :blink::smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і нафіга цей валідол млять? Там ще суддя боковий відмінив чистий гол Гобера, а Лопес красава. Напевно йшов би з Алчевська в Луцьк пішком, якби зрівняли. Ну а так переграли повністю, цікаво як би було якби не вилучення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єсть! Важливих 3 очки, щей проти Зорі на виїзді! І, доречі, знову наш гол незарахували!

П.С. Рамон, напвено, наступний матч грати не буде :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, перед цим матчем писали, що це буде гра за 6 очок. Так воно і вийшло.

Ще удар Леандро згадайте, коли він у стійку влучив. В принципі, мав бути сьогодні "винос" Зорі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітаю з перемогою! Звичайно, вилучення на початку гри посприяло перемозі але транжирити моменти так не допустимо. Мав бути рахунок 0:5 чи щось в тому роді (привіт боковому і Лопесу). Майкон в порядку, але ще є куди рости; Гобер, Шарпар, Масло, Шиков на рівні. Не вистачає гравця "десятки" який може віддати гольовий пас, Стевановіч поки що не вражає. Романенку, швидкого одуження і щоб нічого серйозного

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будемо вважати, що така слаба результативність є наслідком 120 хвилин відігнаних з Дніпром. Хотілося б щоб при такому роззкладі (+1 на полі) волиняни показалаи бкращу гру. Проте, 3 очки в активі - З ПЕРЕМОГОЮ! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Главный тренер «Волыни» Виталий Кварцяный в эфире программы «Футбол LIVE», которая выходит на канале «Футбол», прокомментировал победу своей команды над «Зарей».

- Мы знаем, что Алчевск – это футбольный город. Здесь работает мой друг Анатолий Волобуев. Вчера здесь играли команды первой лиги, где-то истоптали поле, поэтому качественный футбол было трудно показать. Тем не менее, наша команда имела преимущество.

- Что с Романенко?

- Он уже появился на скамейке запасных, у него легкое сотрясение мозга. Более детально узнаем со временем.

- Почему Майкон сегодня вышел на замену?

- Он был травмированный, потерял игровой тонус. Он хороший футболист, мы его бережем. У него три желтых карточки, он аккуратно играл. Все идет по плану, он свое всегда реализует.

- Первый круг завершен. Вы довольны им?

- Не очень.

- Чего вы ждали?

- Дело в том, что за этот отрезок нам приходилось пять раз менять и создавать команду. Но она существует, у нее есть будущее, есть несколько хороших футболистов. Будем добавлять и создавать конкуренцию.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пора керівництву клуба поставити питання перед судівським комітетом про незараховані голи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://fcvolyn.net/molodzhna-pershst-15jj-tur-zorjamn3u.html

Завтра буде перемога!!!

Желєзная логіка! (с)

+пару гривень з коефіцієнтом 3,5) і 5хв бесплатного картингу за вгаданий рахунок :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні в Кварцяного зіграли обидві заміни, можна було б сказати що і всі три, якби Зоря хоч раз по воротах попала :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не бачив матч, надто ранній початок, гуляв по лісу :) Всіх вітаю!

Хто дивився, це Бута тіпа форвардом вийшов?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не бачив матч, надто ранній початок, гуляв по лісу :) Всіх вітаю!

Хто дивився, це Бута тіпа форвардом вийшов?

Я б сказав правим півзахисноком, а Лопес пішов в напад, звідси і промах з декількох метрів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Зоря" - "Волинь": післяматчева прес-конференція

Дата: 30.10.2011

Віталій Кварцяний (головний тренер «Волині»): Ви бачили, що наша перевага була певним чином здобута завдяки збігу обставин, коли Ліпартія одержав червону картку при стику з Романенком. Він не грав грубо, просто вийшло грубе зіткнення. Тому нам було простіше грати – не будемо розповідати, що ми якісь такі сильні, просто ця обставина зіграла на нашу користь.

Друге, що нас розчарувало – це те, що після того як ми повели в рахунку 1:0 і до кінця залишалося хвилин двадцять, ми почали утримувати рахунок. Це збіднює футбол, це зменшує шанси на перспективу. І ми будемо над цим працювати для того, щоб футболісти не били куди-небудь заради перемоги. Така перемога породжує завтрашній негатив, а нам потрібно думати про розвиток, кваліфікація не повинна пропадати. Оце нас засмутило. Тим не менш, другий гол таки збагатив гру, хоча це й були останні хвилини. Незважаючи на це, мені хотілося б більш якісного футболу.

Напевно, нічия вина у тому, що поле не дозволяло грати якісно, незважаючи на те, що у нас висока команда, ми вміємо грати внизу. Добре, що так вийшло, що нам вдалося забити другий гол. Я не думаю, що людина, яка розбирається у футболі і побачила гру скаже, що ми перемогли випадково. Думаю, що все вийшло закономірно.

- Восени ви скаржилися на негостинний прийом вашої команди у Луганську. Як вийшло цього разу?

- Усе було добре. Ви знаєте, який це був період. Як кажуть, не було б щастя, та нещастя допомогло, що в Луганську, зрештою, йде реконструкція стадіону, покращення комунікацій. Я думав, що ми будемо відкривати стадіон в Луганську у цій грі, але не вийшло. Я думаю, що те болото, яке було минулого разу, допомогло організувати владу до того, що потрібно, врешті-решт, допомогти команді і зробити кваліфіковані умови для того, щоб проводити матчі і приймати команди суперників. Думаю, що все в Луганську стабілізується і все буде добре.

- Віталій Володимирович, як кажуть, апетит приходить під час їжі. Після вашої перемоги в Кубку над «Дніпром» які у вас будуть завдання у цьому турнірі?

- Все буде залежати від жеребкування. Адже керівництвом поставлено великі завдання. Потрібно лише аби до нас був прихильним жереб.

Анатолій Чанцев (головний тренер «Зорі»): Ви знаєте, ніхто не очікував, що результат матчу буде таким. Вилучення на п'ятій хвилині, я не скажу, що вибило нас з ігрового ритму, але довелося змінити повністю тактику, хоча, до гри установка була іншою. Але коли ми приїхали до Алчевська і побачили стан поля, то довелося перебудовуватися. З такою командою як «Волинь», яка сповідує простий силовий футбол і підбір високорослих футболістів, вдесятьох нам боротися було дуже важко.

- У вас були певні кадрові проблеми. Можете сказати коротко по гравцях...

- Кажіть хто, а я вам буду відповідати.

- Ярослав Олійник...

- У нього перелом щелепи.

- Тарас Лазарович...

- Пошкодження заднього м'яза стегна у грі з ПФК «Суми».

- Максим Ілюк...

- Він приїхав зі збірної і у нього виявили розрив суглобної сумки великого пальця на правій нозі.

- Павло Худзік та Сергій Ференчак відновлюються?

- Павло Худзік сьогодні вперше приступив до бігової роботи. Сергій Ференчак займається індивідуально, виконує інтенсивну бігову роботу.

- Ігор Коротецький...

- Струс мозку.

- Максим Білий...

- Після зіткнення у матчі з полтавською «Ворсклою» у нього щось порушилося. Лікарі уточнюють діагноз.

- Ще були відсутні Бруно і Франк Мадо...

- Вони переведені в дубль бо не хочуть брати участь в оборонних діях. Вся команда повинна грати в атаці і вся команда повинна оборонятися.

- Остання заміна була ризикованою, адже була низка травм... Вибір був невеликий між Петряком і Сілюком? Що переважило чашу терезів на бік останнього?

- Те, що досвіду у нього більше. Іван дуже старанний, ми хотіли його випускати, але свою справу зробив зріст. У першому таймі, якщо ви пам'ятаєте, був момент, коли Майкон пробив по воротах, з ним, як у нас розписано, повинен був грати Дмитро Хомченовський. Ми сказали, як потрібно діяти з Майконом при стандартах, але ви бачили, яким чином він забив нам гол. За другий гол говорити нічого. Хлопці всі пішли вперед, хотіли відігратися, а в результаті пропустили вдруге.

- У стартовому складі ми не побачили нападників, хоча форвард Сілюк був у запасі ... Не пізно ви його випустили?

- Зараз ми в терміновому порядку стали Цакіча награвати в атаку.

- Свого часу ви награвали його як захисника?

- Так, але зараз у нас твориться таке... Лазарет великий. У мене в житті такого не було. Дев'ять людей... У «Волині» тільки дві людини: Сімінін та Бута, зріст яких 1 метр 80 сантиметрів, всі інші – вищі. Тому, ми хотіли надати їм в цьому плані протидію.

- Стільки травмованих у команді. Можливо, є питання до лікарів клубу?

- У цьому напрямі теж була серйозна розмова. Я думаю, що вона ще не закінчилася до кінця. Є частка правди у вашому запитанні.

- Уже третю гру «Зоря» догравала у меншості...

- Частина чемпіонату пройшла для нас за необ'єктивного суддівства. У перших іграх над нами просто знущалися. Був певний момент, коли хлопці казали, що бояться вступати в контакт із суперником, бо одразу йде жовта картка або ж як було з Мільком - вилучення. Я не знаю як сьогодні оцінювати видалення Ліпартіі, бо він грав не з метою завдати травми. Але по вилученнях, знову ж, приймає рішення арбітр. А говорити хлопцям не вступати в боротьбу – не повертається язик. Футбол без боротьби нереальний.

Офіційний сайт ФК "Зоря" (Луганськ)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, хто ці двоє відчайдушних вболівальників Волині, що були на матчі.І ще який це танець виконував Майкон після забитого голу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що, перша половина чемпіонату сьогодні закінчилась! "Волинь" в 10-ці. Враховуючи минулорічні амбіції щодо єврокубків - погано, але враховуючи стан команди на початку сезону, коли сама участь в Прем’єр-лізі була під питання - нормал. До міжсезоння ще багато матчів, а минулий рік показав, що підсилення гри "Волині" якраз попав на цей же період. "Кривбас", "Іллічівець" вдома - тут треба радувати вболівальників :) До перемог над "Дніпром" ми теж вже звикаємо, тим більше дома гра, не треба ламати нову традицію "проблемного клубу" для головної команди Бєні :) З "Металістом" найважчий матч в гостях, вроді як без шансів, але буквально на днях "Ворскла" показали зуби, зрівняла програючи 2:0, так що є на кого рівнятися, благо з "зубами" в нас все гаразд, головне щоб Лопес і Ко не показували свої чудєса реалізації 100%-их моментів, як вчора :) Ну і "Таврія", думаю, нічию мінімум мають привозити, в принципі, команда десь на нашому рівні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шумахер: «Тренер у нас неординарний, але мені подобаться з ним працювати»

Дата: 04.11.2011

Нападник Тіаго Майєр дос Сантос або ж просто – Шумахер, з’явився у «Волині» наприкінці серпня перед закриттям трансферного вікна. Та незважаючи на природні проблеми із зіграністю та необхідністю налагодження ігрових взаємозв’язків з партнерами, бразильський форвард доволі швидко зумів увійти в гру луцького клубу і у даний час закономірно займає своє місце в «основі». Це, а також досвід, здобутий гравцем у матчах за бразильське «Атлетіко Паранаенсе», італійське «Удінезе» та австрійську «Аустрію», стали приводом для розмови з Шумахером…

- Шумахере, у «Волині» ти дебютував у розпал цього сезону й команда після нетривалої кризи зуміла у останніх матчах порадувати своїх уболівальників. Що стало стимулом для покращення результатів?

- Взагалі, спочатку мені потрібно було адаптуватись до гри. У кожної команди є свій стиль гри і відразу вклинитись у нього дуже важко. Особисто я важко працюю, щоб виконувати всі настанови тренера, і, думаю, оскільки так працює і вся команда, то це, зрештою почало давати свої результати.

- І як тобі нині у Луцьку, як команда, як тренер?

- Скажу, що Луцьк – чудове маленьке європейське містечко. Тут дуже привітні люди. Команда також зібралась досить пристойна. І тренер у нас дуже неординарний. Мені ще не доводилось з таким працювати, але мені він подобається. Ніколи не говорить зайвого, а усе тільки по ділу.

- А наскільки важко було вписатися у гру «Волині»?

- «Волинь» грає за рахунок довгих передач. І часто моїм завданням є скидати м’яч головою на партнерів, тобто боротись за верхові м'ячі. Я вже потроху починаю призвичаюватись до такої манери гри і мені з кожним матчем стає все легше.

- Які з проведених цього сезону матчів запам'яталися тобі найбільше?

- Звичайно, що кубковий матч з «Дніпром». Я тоді навіть відзначився, та шкода, що арбітри не зарахували мій м'яч. Мені дуже сподобалась підтримка трибун. Хотілося б, аби якомога більше глядачів відвідували наші матчі і так само палко підтримували нас.

- Розкажи трохи про свою футбольну кар’єру до «Волині».

- Я розпочав професійну кар’єру в Бразилії в клубі «Атлетико Паранаенсе». Потім певний час виступав в чемпіонаті Італії. А перед приходом у «Волинь» три роки виступав в Чемпіонаті Австрії.

- Як бачимо, тобі довелося пограти у чемпіонатах провідних футбольних країн. Чи є якісь кардинальні відмінності або особливості чемпіонату України в даному плані?

- Я виступав в чемпіонатах Італії та Австрії. Там також грають в силовий та атлетичний футбол, як і в тут. Та в Україні лише «Шахтар», на мою думку, грає за рахунок індивідуальної майстерності гравців. Також варто відзначити, що футбольна інфраструктура інфраструктура в Австрії та Італії набагато розвиненіша.

- У наступному турі «Волинь» вдома приймає криворізький «Кривбас». Що знаєш про суперника і як, на твою думку, складатиметься гра?

- Криворіжці – досить непростий опонент. Щоправда, надто ретельно їх грою я не цікавився, але ми перед кожною грою детально розбираємо суперника і тренер вкаже нам, як діяти проти «Кривбасу».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3:0 молодіжка, надіюсь, тенденція, що молодіжка і основа грають обернено, сьогодні зміниться :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стартовий об"явили.

1 РОМАНЕНКО Всеволод

3 СІМІНІН Сергій (к)

14 МАСЛО Ян

6 ШИКОВ Ванче

2 ЛЕАНДРО

13 ГОБЕР

88 СТЕВАНОВІЧ Далібор

10 ШАРПАР В'ячеслав

31 ПІЧКУР Євген

20 МАЙКОН

5 ЛОПЕС Рамон

Запасні

78 ЛІТОВЧЕНКО Сергій

17 ПАВЛОВ Євген

24 ІЗВОРАНУ Сілвіу

18 ПРИНДЕТА Віталій

28 КАРАСЮК Роман

29 ГРИНЧЕНКО Андрій

35 СТЕВИЧ Саша

Цікаво, що Шумахера навіть у запасі немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...