Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Має бути 3-1.Я поставив , що буде забито 3 і більше голів у матчі.

:ok: браво!!!!

-----------------

Кварц в інтерв*ю просто вбив з Годвіном :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Вітаю гравців та вболівальників з перемогою!!!!

Nokian ставить пиво за те, що вгадав рахунок :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кварц реагує миттєво, якщо йому ще дати ресурс-то мало не покажеться нікому.

Дуже сподобались сьогодні Сімінін,Шарпар,про Шикова можна сказати лише одне -Кварц відірвав ШИКАРНОГО гравця.

Кінаш молодець, ще б фізухи йому.

Дуже хотів , щоб Майк забив ще, було б супер -чотири гри , чотири дубля.Талант.

Цікаво, скільки людей відгукнеться, якщо я пиво буду ставити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, скільки людей відгукнеться, якщо я пиво буду ставити?

Це можна легко перевірити ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може це так Олександрія слабо грала, але Волинь повинна забивати більше. Те що вміють забивати з стандартів це добре (всі 3 голи), але зовсім не реалізовуєм контратаки. В цьому матчі десь 4-5 атак було на 1-2 гравця в наших більше, але тупо не було останнього паса. Шиков маладца, тим більше він з Майконом в мене в фентезі. Дуже якось стрьомно в захисті грав Леандро, коли підключався до атак то ще може бути. Ніколи не подобався Пищур, хоч і пас дав. Кінашу і Бабиру треба бути наглішими, ну ще не опитні. Суддя мудак, багато лишніх свистків, йому треба подивитись як судять в Англії, сьогодні дивився Сток Сіті - Челсі, небо і земля там дають грати, в нас балєт. Карочє в 2 слідуючих матчах тре брати 6 очок!

Чуть не забув, з ПЕРЕМОГОЮ !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогоднішній матч Волині вдався. Але... Я розумію чого Кварцяний так нервував під час інтерв'ю - Шиков, звичайно, молодець, що забив 2 гола. Але це не його основна задача, а він захисник. А згадайте, які були провали в обороні? Скільки разів виходили гості один в один з Недільком? Хто мав цьому завадити? Правильно - Шиков та Масло. Те, що Олександрія не забила чисті голи після цього, це свідчить тільки про їхню кваліфікацію. А в матчах з Оболонню та Чорноморцем, гадаю, такого не буде - там є майстри.

В нападі, дійсно, не достатньо нахабні Майкон та Бабир. Пищур - я не розумію його ролі в команді, Кварцяний ставив його і на "вістрі" атаки і під нападником, а він - Буратино Буратиною, тільки гра головою (це як Алієв - окрім стандартів, нічого іншого не вміє). Немає в нас такого гравця, який би класно зв'язав нападників з захистом і в центрі. Може з виходом Стевіча щось виправиться. Хз. Шарпар? Він більше руйнівник, як на мене. А треба, що б хтось працював більше на напад. От хто мене сьогодні сподобався, так це Леандро. І у відборі працював, і в нападі, і не провалювався явно на своєму фланзі. Кінаш - молодий, і в саме таких матчах треба його "натаскувати". В нього є майбутнє.

А Олександрія програла, бо вона почала грати у футбол, який запропонувала Волинь - верхом. А з нашими так грати не можна. Металіст про це знав і виграв. З таким підбором гравців як у Волині, грати на другому поверсі не розумно.

Але загалом, гра сподобалась. Принаймні, ми бачимо прогрес і гра від туру до туру краща. В деяких інтерв'ю Кварцяний ще і "згущує фарби".

Наступні дві гри - Чорноморець в гостях, і вдома з Оболонню. Треба брати як мінімум 3-4 очка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітаю з перемогою!

Мало бути 3:0 по грі, "Олександрія" повністю програла, виграли на класі. Суддя намалював лєвий пенальті, жаль, я взагалі не пам’ятаю, коли "Волинь" в вишці 3:0 би вигравала.

З світлом непонятки знову, надіюсь "Олександрія" протест не буде подавати... Можна по грі "Волинь" за щось там критикувати, але ж на даний момент, блін - 5-е місце! Звьоздне "Дніпро" нєрвно курить в сторонці! Шиков - це находка, якщо якісь помилки є, то вони некритичні, може трохи розслабилися від результату 3:0.

"Чорноморець" наступний, можна ще очок відібрати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віталій Кварцяний (головний тренер «Волині»): У мене від сьогоднішньої гри таке враження – йшли ми на Еверест, йшли, а за двадцять метрів до вершини попадали. Після того як забили два гола, розслабилися, почали піжонити.

Я не розумію, чому суддя призначив пенальті. Звідки його взяли? Там був чистий підкат. І боковий так само – дивився, дивився – і нічого не побачив. Ми говоримо про те, що треба піднімати суддям зарплату. Але, якщо подивитися так, як вони нині судять, то я б сказав, що потрібно їм її взагалі зменшити. Ну поставив пенальті, якого не було – та ти піди спробуй хоч один день команду потренувати! А в мене будь-який гол у наші ворота частину життя забирає.

Я не отримав сьогодні задоволення від перемоги. Незважаючи на те, що ми виграли, було помітно, що суперник був відверто слабший за нас. Ми створили багато моментів, а скільки ще не забили! Але з цим ми ще будемо розбиратися. У мене є претензії до Пищура. Я йому кажу, щоб команда ще додала, а він мені каже, що рахунок і так вже 3:0. А тут, все-таки я головний, і я буду вказівки давати.

Володимир Шаран (головний тренер ПФК «Олександрія»): Які можуть бути коментарі по сьогоднішній грі, якщо ми програли усю боротьбу, зіграли не у той футбол, який награвали на тренуваннях. Ми повинні були більше грати низом, але мої гравці повністю не виконали установку на матч. Та тренер, напевно, повинен визнати, що винен він сам. Напевно, потрібно було ставити на цю гру другий склад. З іншого боку, без бійцівських якостей сьогодні у футбол не грають. І «Волинь» нам якраз це й показала – як потрібно витискати максимум за рахунок вольових та бійцівських якостей. Можливо, мені потрібно розмовляти з командою так, як Кварцяний розмовляє. Але я так не вмію, тому, напевне, нічого у нас не виходить.

- Ви погоджуєтесь, що героєм сьогоднішнього матчу був ваш воротар?

- Та немає у нас сьогодні героїв за такої гри.

- Які завдання поставлені перед «Олександрією» на цей сезон?

- Та які завдання?! На це питання я вже відповідав першого туру! Взагалі, для тих хто розбирається у футболі, такі питання недоцільні! Наша команда грає в місті, в якому п’ятдесят тисяч жителів. Лише одна людина – наш президент Микола Лавренко – тягне на собі футбол. Але незабаром відкриється штучне поле для дітей. Для команди робиться, все, що тільки можна. Але про які завдання ми можемо говорити? У нас, по суті, зараз є лише один футболіст! Завдання у нас – показувати нормальну гру і закріпитися у Прем’єр-лізі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби наш перзидент так відносився до справи, як Кварц- в якій країні ми б жили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сподобався комент з одного футбольного сайту :) :

Через два года....

- Виталий Владимирович, ваша Волынь обыграла Барселону в полуфинале ЛЧ 0-6 на ее поле. Что можете сказать, какие впечатления?

- Да ну что тут говорить то?! Играла команда в пол-силы, вобще от рук отбились! Такое ощущение, что на второй тайм вышло стадо ленивых баранов... У меня нет слов...

- Но к тому времени ваша команда уже вела 0-5!

- НУ И ЧТО?? Они что, не понимают, это профессиональный футбол, тут нужно играть до конца, а эти ослы остановились, начали выделываться. Было желание дать им пинка под под зад, выгнать на*** из клуба, а вместо компенсации выдать по мешку картошки, потому что хуже них может играть только мешок с картошкой!

- Майкон сделал покер в матче, как то поздравили его?

- Дал десять подзатыльников! Знаете за что? У него 3 момента было, а он только 4 реализовал! Это как называется??! Это уровень ЛЧ?? Я их всех учил - реализовывать 4 момента из двух, а они... Да ну что тут говорить -

бездари!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ги, Карпати обідились за свого "супергравця" :):

Генеральний директор львівських Карпат Ігор Дедишин розповів, чому клуб розірвав з Волинню орендна угоду, за якою півзахисник Самсон Годвін мав виступати в команді Віталія Кварцяного до 31 грудня 2011 року.

Нігерійський півзахисник, який на правах оренди провів за луцьку Волинь у Прем'єр-лізі два поєдинки, продовжить свою кар'єру в Карпатах, повідомляє офіційний сайт клубу.

"Футбольний клуб Карпати ніколи і нікому не дозволить принижувати честь і гідність своїх футболістів.

Висловлювання головного тренера луцької Волині Віталія Кварцяного у бік Самсона після останнього матчу, навіть беручи до уваги "особливість" характеру цього наставника, є обурливими для цивілізованого суспільства. У відносинах гравців та клубу, честь якого вони захищають, має панувати взаємоповага, а не дикунство у вигляді брудних неандертальських звинувачень.

Самсон відправлявся в оренду у Волинь для того, щоб мати постійну ігрову практику, і зовсім не для того, щоб його новий наставник зайвий раз засвітився в рубриці Прикол-прокол відомої телепередачі. Саме тому Самсон Годвін рішенням ФК Карпати повернувся в тренувальний табір нашої команди", - прокоментував рішення зелено-білих генеральний директор львівського клубу Ігор Дедишин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь на днях має бути підписаний серйозний контракт з швейцарським спонсором, від Волині туди полетіла ціла делегація! Ждем...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь на днях має бути підписаний серйозний контракт з швейцарським спонсором, від Волині туди полетіла ціла делегація! Ждем...

Звідки така новина? ВВС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обізвався Ндойє з пустелі Гобі:

"Лучший вратарь мира" подаст в суд на "Волынь"

Голкипер Исса Ндойе в данный момент находится в Сенегале из-за того, что у него произошел конфликт с "Волынью", сообщает APS. "Лучший голкипер мира", как его называл тренер луцкой команды, заявил, что будет судиться с клубом.

"Волынь" задолжала игроку заработную плату. "Я в Сенегале, потому что мой клуб задержал мне заработную плату. В "Волыни" мне угрожали и собирались держать в запасе до конца сезона. Я буду добиваться справедливости в ФИФА и судах", - заявил Ндойе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь на днях має бути підписаний серйозний контракт з швейцарським спонсором, від Волині туди полетіла ціла делегація! Ждем...

Звідки така новина? ВВС

Новина з клубу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sky Sports : "Milka" спонсор Волині

Кварцяний буде телятами називати :smile3:

Не можу ніде інформації знайти :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sky Sports : "Milka" спонсор Волині

Кварцяний буде телятами називати :smile3:

Не можу ніде інформації знайти :(

мда....ти шо серйозно?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда....ти шо серйозно?)

Ну видно заскладний гумор для мене :)

Зрадів, подивився, що інформації нема, видихнув

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Волині новий гравець, з Чорногорії, 23 роки, 195 см, 88 кг, захисник - Стеван Маркович

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вау, тут за тижень поки не було :0003: таки весело Годвін, НДоє, Мілка, Маркович...

На рахунок Марковіча поки не на одному сайті не сказали, але в Волині він вже є http://www.transferm...eler_98083.html

в неті про нього нічого не нарив, крім сторінок в твіттеріі в фейсбуці, навіть ріст ніде не вказують :angry:, щоб не було так само як з Субашічем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...