electric Опубліковано 29 Липня, 2011 в 17:37 #1601 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 17:37 А Пищур і справді ніякий!
yura2281 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 18:08 #1603 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 18:08 Ну що сказати, ви і так все бачили
Smith Опубліковано 29 Липня, 2011 в 18:35 #1605 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 18:35 МХ сьогодні виграв на класі - три атаки і три голи. В 2 таймі у Волині в центрі оборони був прохідний двір. Наші створили немало моментів, а ось реалізація бажає кращого. Ну і Старцев здорово виручав МХ.А Пищур... Про нього навіть і говорити не хочеться. Слабоє звєно.Хоча гра Волині більше радувала, ніж засмучувала. Навіть не дивлячись на рахунок. Принаймні мають вигравати в матчах з середняками.
Tarzanych Опубліковано 29 Липня, 2011 в 18:57 #1606 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 18:57 Хоча гра Волині більше радувала, ніж засмучувала. Це дійсно так. Правда після третього голу геть настрій впав, але соромно за команду не було
Nokian Опубліковано 29 Липня, 2011 в 19:07 #1607 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 19:07 Кварцу потрібно було грати від оборони, приспати Мх і тоді вистрелити.Ну і цей жахливий Павлов.Він не просто тупий, він ще й нефартовий для Волині.Слід було зразу Бабира випускати.І нафіг здався нам Годвін,баласт.
Tarzanych Опубліковано 29 Липня, 2011 в 19:23 #1608 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 19:23 Кварцу потрібно було грати від оборони, приспати Мх і тоді вистрелити.Ну і цей жахливий Павлов.Він не просто тупий, він ще й нефартовий для Волині.Слід було зразу Бабира випускати.І нафіг здався нам Годвін,баласт.Кварц? Від оборони? Слава богу ці поняття несумісніА про Павлова даремно ти так різко
Oktar Опубліковано 29 Липня, 2011 в 19:33 #1609 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 19:33 Кварцу потрібно було грати від оборони, приспати Мх і тоді вистрелити. Ну і цей жахливий Павлов.Він не просто тупий, він ще й нефартовий для Волині. Слід було зразу Бабира випускати. І нафіг здався нам Годвін,баласт. Яка оборона? Кварц правильно боровся за центр поля. Поки вдавалось, то все було нормально, а далі мабуть функціонально підсіли. Бабир вистрелив суто за рахунок свіжості. Думаю якби в старті вийшов, цього ефекту не було б. А Годвін взагалі тільки на цьому тиждні в команду попав. В нормальних укомплектованих клубах гравець як мінімум кілька тижднів тренується з командою перед тим як вийти на офіційну гру. Я не думаю, що з нього сьогодні щось серйозно можна було б вимагати. Коротше не згідний категорично з твоєю позицією. Хоча Павлов таки поліно.
Nokian Опубліковано 29 Липня, 2011 в 19:41 #1610 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 19:41 І що з тієї боротьби?Тільки те , що здохли в другому таймі зовсім.Годвін мені ніколи не подобався ще в Карпатах.Взагалі то і МХ зіграв надзвичайно потужно,Тайсона такого давно не бачив.Якщо так будуть надалі- можуть і в ЛЧ потрапити.
vrm Опубліковано 29 Липня, 2011 в 19:43 #1611 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 19:43 Да нормально все, нічого сумувати. Гравці є, тепер залишається лише робити те, що В. Володимирович вміє, зліпити з них команду. Леандро дуже толковий футболіст - всі замітили як він руки гарно прибирає в своїй штрафній? думаю ще розкриється... і Годвін нормально, головне досвід має....Пищур і Павлов - трохи низького рівня, для гри з середняками згодятся а ось на шахту, динамо і т.д користі з них мало.... А металіст реально показує хороший рівень, в деяких моментах мені просто здавалось що ми з Шахтарем граєм, так технічно наших обігрували... Думаю і інші команди будуть від Метала влітати.
Tarzanych Опубліковано 29 Липня, 2011 в 19:56 #1612 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 19:56 І що з тієї боротьби?Тільки те , що здохли в другому таймі зовсім.Годвін мені ніколи не подобався ще в Карпатах.Взагалі то і МХ зіграв надзвичайно потужно,Тайсона такого давно не бачив.Якщо так будуть надалі- можуть і в ЛЧ потрапити.Ну що ти трагедію робиш. Отак зразу за тиждень всі новачки на повну грати мають?
kudrom Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:08 #1613 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:08 Перший тайм - ну нічим не поступалися. Але клас є клас, індивідуальний клас гравців. Після 2-го гола пішов сумбур, попливли, жаль. Тайсон канєшно монстр. Прикро, що програли з таким рахунком, за віддачу до другого гола не прикро, програли на класі. Годвін просто не адаптувався, перший матч і зразу такий бій. Шарпара трохи не вистачало, або Стевіча, руйнівників. Нічо, середнячків можна обігрувати. Ще б форварда одного... Але не відчув чогось такого як після Динамо-Рубін, що люди не вкладаються. Ця команда має шанс, ладно, пробачу 0:3 дома Металу, але наступний матч маєте вигравати
Smith Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:10 #1614 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:10 І ще що хотів сказати: соромно за наших вболівальників - приїхала одна з найкращих команд України і на стадіоні ледь назбиралося 4-5 тис. Ганьба! Таке враження, що до нас кожного тижня приїжджають МЮ, Реал чи Барса. Після другого гола в ворота Волині почали розходитися (вболівальникі, мля) - головне нахлятись перед матчем і в перерві (для цього спецом за 5 хв. до кінця піти зайняти місця в ригалівці, що б бухнути), полускати сємєчьок, подудіти в дуду, крикнути пару разів "Волинь-чемпіон" і "суддя 3,2,1".
igorrrko Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:12 #1615 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:12 І я своїх 5-ть копійок вставлю,можна? Мені гра сподобалася. Шкода що "круглий" вперто не "ліз" в ворота. Два гола з офф-сайда,погодьтеся,Метталісту-достойний хід гри. Мені не соромно за мою команду.Молодці! Зю. А на Піщура немає чого гнати.Просто не його гра.Так як і Павлова.Згадаєте моє слово; колись десь на виїзді і той,і інший "вистрелить".І тоді всі сьогоднішні критики кричатимуть:"ВАУ!!! Який він гравець". От якось так. ЗЗЮ.Все йде по плану!
Nokian Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:18 #1616 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:18 Людей в Луцьку зараз мало-всі порозїзджались, плюс погода та пятниця все таки.Хоча організацією культурного та видовищного вболівання клуб не займається.Може перед виборами будуть роздавати фотки кандидитів.
yura2281 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:19 #1617 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:19 Може перед виборами будуть роздавати фотки кандидитів.Щоб було на що сісти.
StariyPerdun Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:33 #1618 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:33 Ви мене вбийте, але як на мене треба гнати з команди Піщура, це звичайно моя суб"єктивна думка, але постійні навіси на нього це ЗАДОВБАЛО!!! треба в нападі швидких, які можуть обмотати Майкона, того самого Бабиря, когось шукати, ну не деревяного Піщура. PS. Ще, забий Павлов (а момент для нападника був 200%), хто знає чим би все кінчилось. Але якби не рахується, а так все по грі.
Tarzanych Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:45 #1619 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:45 Предлагаем вашему вниманию послематчевый монолог тренера "Волыни".- После такой игры сложно разговаривать, соблюдать корректность... Игра создается до игры. Тренеры создают план на игру, пишут состав, планируют кто и как будет играть. Но у нас произошел прецедент, которого никто не ожидал и вообще в Украине не видел. Вчера ко мне подошел Шарпар, и говорит: "Я играть не буду". Я спросил его, почему. "Мне позвонили из Харькова, угрожали, сказали, что если я выйду играть, то... там еще три года контракт и мне будет очень плохо". Что ему там сделают, я не знаю, но, короче, угрожали. Потом мы с ним поговорили, с президентом поговорили, и его обязали, и он сказал: "Хорошо, я буду играть". Потом опять "не буду". Я звоню в час дня, говорю, что готовлю состав. Он: "Что вы мне звоните, я играть не буду". Я опять обратился к своим коллегам и мне сказали, что он играть не будет. Я захожу в раздевалку - он сидит. Спрашиваю: "Слава, ты как?". Он: "Я играть не буду!". Так чего ты тут сидишь?! Пришлось менять состав, атмосфера в команде натянутая, непонятная... И вообще я сегодня команду не узнал. И эти серые кардиналы, которые есть в украинском футболе... Говорят, в футболе мелочей нет, вот они и изнутри ковыряют команды, будоражат. Желтые карточки, звонят судьям: "Дайте Иванову, Петрову желтую, дайте то, тот чтобы не играл"... Этот мусор разный в украинском футболе вылазит везде. Я не хочу оправдываться, мы проиграли. Разрушение началось еще вчера. Я потерял концентрацию. Еще вчера ночью мы заявили Годвина, но он сыграл очень плохо, совершенно не понял, что ему надо делать. Опорный полузащитник должен разрушать, забирать мячи. Он старался, играл в подыгрыше, но совершенно не принес никакой пользы. Я бы тоже так играл, запросто. Отбора никакого не было. Игроки, которые играют в "Металлисте", требуют жесткой игры. А Шарпару я сказал: "Собирай вещи и топай ножками отсюда в солнечный Харьков, чтобы я тебя тут никогда не видел. Я не хочу иметь с ним какие-то отношения. Я забуду, что существуют какие-то отношения с этими людьми, с этой командой. Так не делается! Если б Харьков привез Месси и он был не заявлен и сказали бы, можно ему играть? Зависело бы от меня - пускай играет, хоть два Месси! Интересно сравнить. И когда я собираю в нашей команде по пальцам игроков, которые могут создавать единоборства... Это Стевич, Карковский и этот ненормальный Шарпар... О чем говорить? Команда осталась без игроков средней линии, которые могут что-то отобрать, побороться. Годвин не успевал, играл пятого защитника - что он там делал, только мешал. Пищур не успевал, Кинаш убрал ногу на 45 минуте - контратака, забили гол. Как ты дома играешь, ногу убрал! Это можно предвидеть? У нас три момента, мы не забиваем и получаем гол в раздевалку, который вдвойне разрушил ту натянутую положительную атмосферу, которую нам-тренерам, удалось создать, отрегулировав ситуацию. У нас было более-менее тягучее преимущество и мы могли забивать. Видите, бразильцы, которые играют в "Металлисте", не играются с мячом, они играют в футбол. А наши украинцы, которые вилкой на мяч кидаются: Пищур, Павлов, Бабырь - они начинают по-бразильски играть... Ну а Майкон - я его сегодня не узнал. К нему приехала вчера жена - и зачем нам это надо было делать... Пресс-служба ФК "Металлист" А дружина в Майкона красуня Бачив їх у Там Тамі
Nokian Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:48 #1620 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:48 Повністю з Кварцом згідний.
Smith Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:49 #1621 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:49 Мене більше вразила та засмутила ситуація по Шарпару. Цікаво, а що там дійсно сталося?
StariyPerdun Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:50 #1622 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:50 А дружина в Майкона красуня Плиз, Фото в студію.
igorrrko Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:59 #1623 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 20:59 Я теж вірю Кварцу,на рахунок Шарпара. "У кого есть деньги,тот и сильнее"(С)
Nokian Опубліковано 29 Липня, 2011 в 21:13 #1624 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 21:13 Напевно слід чітко обумовити, може , чи не може грати орендований футболіст проти своєї команди.
yurgen Опубліковано 29 Липня, 2011 в 21:17 #1625 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 21:17 Ну а Майкон - я его сегодня не узнал. К нему приехала вчера жена - и зачем нам это надо было делать...Пресс-служба Металлиста не до конца про Майкона процитировала. Дальше было:Я говорю - ты что, проверил её физподготовку? Да, говорит. Ну ясно, теперь играть не будет сегодня...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.