Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

якщо вiрити неофiцiйнiй iнфi, з уст одного юзера групи вконтактi Волинь, то завтра походу вiльний вхiд на матч, T.T. "ну мені так сказав тренер воротарів ми стояли ждали з дядьками бо не було нікого в бугалтерії і вийшов тренер воротарів і сказав шо білетів не має буде вхід вільний"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Цікаво цікаво, АЛЕ, якщо це правда то треба було б якось раніше думати... ну якщо вони хочуть заповнений стадіон...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або невелика компенсацiя клубу за гiркий весняний сезон, або це в честь того, що це буде остання гра нашого коуча і вкiнцi матчу Кварц вiзьме в руки мiкрофона та попрощається зі всіма вболівальниками, або розкаже про перспективи розвитку клубу, завтра побачим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вкiнцi матчу Кварц вiзьме в руки мiкрофона та попрощається зі всіма вболівальниками

Главное что-бы "Волынь" не попрощалась с вышкой "в связи с финансовыми трудностями"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

каси працють, бiлети продають, так, що це або був незрозумiлий "чос" тренера воротарiв, або його неправильно зрозумiли вчора, так що компенсацiї вiд нашого клубу не буде, а "зря".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Квитки на всі сектори продаються по 30 гривень :)

та це гон, зрівняйлівка, і шо і на дитячий де 15грн, фан-20, ну і нижні ряди які йдуть теж по 20 грн, тепер по 30 :0159:.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я чесно кажучи був би радий, якби ціни на всі матчі саме такими були, абсолютно адекватна ціна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну незнаю як кому, от мені адекватна для нашого сервісу ціна на стадіоні від 5 до 15 грн, і то може й менша враховуючи стан стільців, туалету, освітлення у вечірній час та "шикарний" огляд поля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ура! Севастополь вилетів!

Я також дуже радий !

Хоча неможливо було таке навіть припустити.

А може Київ виїжджав на підробітки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волинь сьогодні зіграла паршиво, не технічно та безвольно. Шкода...вболівальників.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прес-конференція після матчу "Волинь" - "Металург" Д.

Володимир П'ЯТЕНКО (головний тренер "Металурга"):

- До брий день. Постараюся коротко прокоментувати гру. Хлопці виконали усе те, про що ми домовлялися. Ця гра не була вирішальною: у Європу ми не потрапляємо і не вилітаємо, а займаємо своє місце в середині турнірної таблиці. З огляду на це, можна лише подякувати хлопцям за настрій, з яким вони вийшли на цей матч.

- Зважаючи на цей результат ви можете розраховувати на те, що вас залишать на посаді головного тренера?

- Це питання не до мене.

Віталій КВАРЦЯНИЙ (головний тренер "Волині"):

- Я скажу кілька слів про гру і для журналістів підведу краткий підсумок усієї першості.

Сьогодні я дав собі слово сидіти спокійно і не заважати футболістам грати - вони мене попросили про це. Я радий, що мені це вдалося.

В цілому, наша команда ні в чому не поступалася супернику. Хіба що трохи повільніше грали. Але атакували багато. Натомість пропускали багато контратак. Могли нам забити більше, але з іншого боку, забий Павлов свій 100-відсотковий момент за рахунку 1:2, все могло б скластися інакше. Було б 2:2, і "Волинь" була б у десятці. А потім трапився цей прикрий рикошет. Взагалі сьогодні було важко. Рамон і Бабир грали на уколах. У першому таймі зробили дві вимушені заміни - у Гошкодері струс мозку, у Стевіча проблеми з лівою ногою. Такі сьогодні у нас виникли проблеми.

Але, як один з керівників клубу, можу сказати, враховуючи усі обставини, слід вважати, що ми виступили пристойно. 11-е місце - серйозний результат. Єдина проблема, що вдома грали погано, втративши 27 очок. Це дуже погано. А так я вдячний хлопцям, що вони змогли набрати цих 34 очка. Тому що ми 5 років тому ми вилітали з 33 очками. У нашої команди був потенціал зайняти шосте місце після п'ятірки провідних команд. Ми були у кількох кроках від цього резултату. Але за ходом першості у нас виникло чимало органїізаційних проблем. І буквально на попередній матч у Київ команда взагалі могла не поїхати. Ми шукали кошти на виїзд. Мені важко було знайти якусь мотивацію для них. Тому такий великий рахунок і така безвольність була. Але за що ми можемо їх сварити? Це ми не створили їм належних умов. нині футболіста не можна ображати, якщо вони професіонали, а ми професійний клуб. Ситуація наступна - нині ми йдемо на перерву, чемпіонат скінчився, а видати зароблені гроші не можемо, преміальні і заробітну плату за три місяці. Щоб ми не говорили про патріотизм минулих десятиліть, нині він уже не працює. Існує регламент, який потрібно виконувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А нехай опублікує доходи та видатки клубу, може люди підкажуть де зекономити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще частина пересухи яку вранцi дозалили

Хто залишить команду і які плани на міжсезоння?

- Я вже мав зустріч з президентом клубу, надав йому план підготовки. У ньому розписано, де будемо готуватися і коли. 12 червня ми плануємо зібратися. Два-три дні виділимо на медобстеження, тестування. 16, 17, 18 плануємо провести три матчі з молодіжним складом бразильського клубу "Коринтіанс". А потім збираємося провести 13-денний збір поблизу Сімферополя - там ми готувалися до гри з "Іллічівцем" цього року. Я добре обстежив місцевість - усе є для підготовки: і гори, і гарні поля.

До 25 травня ми могли б придбати двох гравців рівня національних збірних. Я вже домовився - агенти чекають. Це дуже серйозні футболісти. Нам пропонують їх тому, що у "Волині" гравці не деградують, а навпаки розвиваються. Але якщо до 25-го ми це питання не закриємо, то знову втратимо можливість придбати виконавців топ-класу. Маємо на прикметі ще трьох футболістів із західних клубів. Мова не йде про мільйонні придбання. Це гравці вартістю до півмільйона. Ну і ще, можливо, візьмемо кількох бразильців, які приїдуть грати з нами. Якщо ще один серйозний учасник наших фінансових потоків повернеться і віддасть те, на що ми розраховували, може вийти непогано. Бо цей сезон ми вистояли чисто на підтримці Василя Столяра і за рахунок трансферів. Прикро, якщо вкотре втратимо можливість серйозно підсилитися. Тоді доводиться набирати футболістів нашвикоруч, а гра потім не клеїться. Якщо цей кращий варіант не спрацює, будемо працювати в іншому напрямку. Наші селекціонери зараз розбіглися по клубах першої ліги. Дивляться там усе, що є найкраще. Плюс у нас лишиться відсотків 70 тих футболістів, які є сьогодні. Але конкретно я не можу сказати, з ким ми підпишемо контракт. Це складно зробити. Бо, щоб підписати новий контракт, потрібно розрахуватися за своїми зобов'язаннями. Знаю, що є пропозиції у Сімініна, Лопеса, Павлова. Будем цим теж займатися. Можливо когось треба продати, щоб пережити складний період для клубу. Гошкодеря у нас в оренді - цей піде. Якщо знов безкоштовно дадуть - візьмемо. Бутко, напевно, піде. Тим більше, "Іллічівець" залишився. Загалом, у нас зараз є команда на 8-14 місця. Але без грошей їм буде важко бігати. Тому я попередив керівництво клубу, що ні одного нового футболіста не братиму, доки не розрахуємося з нашими. Вони заслужили.

Приємно, що Василь Столяр зустрівся з міським головою Миколою Романюком і Борисом Клімчуком і знайшов з ними спільну мову. Вони готові нас підтримувати і шукати спільні теми для розвитку футболу.

- То ви залишитесь?

- Будемо вирішувати. Розумієте, професійний клуб не колектив фізкультури. Тут потрібні умови. Я вже не кажу для тренерів, головне мотивувати футболістів. Щоб можна було нормально керувати. Амбіції є серйозні, але для цього за плечима має бути нормальна фінансова база. Але я, як завжди, сподіваюся, що усе буде нормально.

- у Стевіча травма серйозна?

- Думаю, так. Я одразу ж до нього підійшов, нога розпухла. Він хороший хлопець. Я попросив його лишитися, але попередив, що гроші будуть пізніше. Він сказав. що вірить мені, але хотів злітати додому до сім'ї - у нього нещодавно дочка народилася. Саша казав, що постарається не травмуватися, а вдома старатиметься займатися індивідуально, бігати. Не дай Бог, проблеми з "ахілом", тоді на півроку можемо його втратити.

- Що з Іссою?

- Будем вирішувати. За ним ходять серйозні гроші. У нього дорогий контракт. Будемо шукати клуб. Якщо ніхто не візьме, напевно, дамо вільного агента. В Ісси серйозна психологічна проблема. Він у нас лише деградує, тому так багато і почав помилятися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оказується не все так погано в нашому домі :friday:

Трансферні плани радують...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Радують? А що, планується "трансфер" Столяра чи Кварцяного? ;)

Ну пока такого не планується) зарас нам би спланувати "трансфер" ще одної фінансової сторони

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, я тільки з відрядження фернуфся з камандіровкі, а Волинь як какала ціле коло, так і закакалась по вуха. Маладца, зато з капустою. Невже перші на виліт в слідуючому чемпі?

post-12308-0-30092600-1306165892_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому ж гравці весь час жаліються на невиплати?

І чому б нам не скласти рейтинг глядацьких симпатій гравців за цей чемп.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...