Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Гравці «Волині» знову їдуть у збірні

Чергові виклики до збірних різних вікових категорій знову надійшли щодо гравців «Волині». Так, півзахисник Сергій Подригуля з 6 по 10 лютого перебуватиме у складі юнацької збірної U-19 і прийме участь у контрольному матчі з командою Росії. Форвард Євген Павлов з 7 по 10 лютого разом із збірною U-21 тренуватиметься в Анталії і також візьме участь у міжнародному товариському матчі проти росіян, котрий відбудеться 9 лютого.

Ну, а захисник Богдан Бутко у складі молодіжної збірної України з 5 по 10 лютого перебуватиме на Мальті, де також 9-го числа зіграє у спарингу проти збірної Швейцарії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Контрольний матч. "Волинь" - "Лехія" Гданськ 2:2

У черговому контрольному матч "Волинь" зустрічалася з шостою командою польської екстракласи - гданською "Легією". Перемагаючи по ходу гри з рахунком 2:0, наші земляки, однак, не зуміли втримати перемогу і поєдинок завершився внічию - 2:2 (голи забили Олексій Бабир та Ігор Скоба з пенальті)

Ну вже якийсь прогрес. На сайті обіцяли через годину огляд матчу. Почитаємо як усе було.

Контрольний матч. "Волинь" - "Лехія" Гданськ 2:2

У черговому контрольному матч "Волинь" зустрічалася з шостою командою польської екстракласи - гданською "Легією". Перемагаючи по ходу гри з рахунком 2:0, наші земляки, однак, не зуміли втримати перемогу і поєдинок завершився внічию - 2:2 (голи забили Олексій Бабир та Ігор Скоба з пенальті)

Ну вже якийсь прогрес. На сайті обіцяли через годину огляд матчу. Почитаємо як усе було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Черговий спаринг «Волині», суперником у якому виступала шоста команда польської екстракласи – «Лехія» (Гданськ), розпочався з активних дій лучан і вже на четвертій хвилині після подачі кутового Павлов скинув м’яч під удар Стевичу, але Саша з близької відстані пробив вище воріт. А вже за дві хвилини Комбінація Скоба – Павлов – Бутко завершилася точною передачею на Бабира і Олексій ударом головою відкрив рахунок – 1:0! А за п’ять хвилин волиняни зуміли подвоїти свою перевагу. Стевич у карному одержав пас від Гошкодері, обіграв захисника, та останній зупинив прохід півзахисника недозволеним прийомом і арбітр призначив пенальті, який, ударом в нижній кут, реалізував Ігор Скоба. 

Такий жвавий початок, втім, не спинив лучан і вони продовжували домінувати на полію На 13-й хвилині після проходу Бутка м’яч потрапив до Чоколіча, але удар головою останнього пішов вище воріт. Незабаром після пасу Бути пробивав Бабир, однак воротар «Лехії» зумів перевести м’яч на кутовий. Гарний шанс у волинян був на 20-й хвилині, коли Скоба пробивав штрафний метрів з двадцяти, але шкіряний, зачепивши хрестовину, вийшов за межі поля. А ще один потужний удар у виконанні Стевича воротар відбив на 32-й хвилині. Суперники діяли в основному «другим номером» і Неділька турбували, переважно, після кутових, коли Віталію два чи три рази доводилося серйозно вступати у гру. А от на 39-й хвилині прикра обрізка новачка Чоколіча призвела до виходу двох форвардів «Лехії» проти Карковського та Неділька і завершилась голом у ворота лучан. 2:1 – з таким рахунком команди й пішли на перерву, хоча Неділько встиг ще раз виручити своїх партнерів після помилки у захисті.

Після відпочинку темп гри дещо спав. Сплеск активності стався хвилин за п’ять після початку. Так, Сімінін в останній момент перервав непогану атаку «Лехії», вибивши м’яч на кутовий, а за мить після пасу Скоби потужно пробив поворотах Герасимюк – на жаль, поряд із штангою. Втім, на 57-й хвилині ще одна «обрізка» новачка лучан у захисті дозволила польській команді зрівняти рахунок – 2:2.

Після цього ініціатива у грі знову перейшла до «Волині». На 66-й хвилині після подачі Герасимюка бив Павлов, та воротар парирував цей удар. За п’ять хвилин Євген знову пробивав зблизька головою після подачі Гальчука, але й цього разу воротар виявився на місці. Не пощастило й Зозулі, який після флангового проходу того ж таки Гальчука пробив над поперечиною. Ну, а найкращий шанс вирвати перемогу трапився за хвилину до завершення гри, коли Гальчук гарним пасом виклав шкіряного під удар Зозулі, однак постріл останнього із забійної позиції у карколомному стрибку парирував кіпер «Лехії». У підсумку матч так і завершився внічию – 2:2 

Склад луцької команди у звітній грі був наступним: Неділько (Литовченко, 46), Бута (Сімінін, 46), Максимюк (Зозуля, 46), Чоколіч, Карковський, Бутко (Каблаш, 56), Скоба (Карасюк, 82), Стевич (Гальчук, 46), Гошкодеря (Герасимюк, 46), Бабир (Пічкур, 46), Павлов (Ряшко, 77)

Наступний поєдинок «Волинь» проведе у суботу, 5 лютого, з «Гурніком» (Забже).

Спробували зіграти в 2 форварди, забили 2 голи в першому таймі. А захист вже традиційно тупить і пропускає "двушку"....Якийсь Чоколіч появився, зіграв весь матч як не дивно, хоча з репортажу виходить, що через нього обидва голи... Мабуть поїде додому... Схоже, Кварц шукає пару Карковському і поки не знаходить

П.С. А Шарпар вийшов в основі Метала, між іншим, правда до кінця матча не дограв, Пищур теж вийшов, правда на заміну...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Волынь" сыграет с 14-кратным чемпионом Польши

На официальном сайте польского клуба "Гурник" (Забже) появилась информация о том, что 5 февраля этот клуб проведет спарринг против луцкой "Волыни".

Заметим, что "Гурник" является одним из самых титулованных клубов Польши - 14-кратный чемпион страны. Правда, в последний раз золотые медали чемпионата футболисты из Забже примеряли в далеком сезоне-1987/88. После 15-ти туров текущего сезона "Гурник" занимает 7 место в польской Ekstraklasa - аналог нашей Премьер-лиги.

UA-Футбол
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ураааа...Пищур вертається до нас :ok:

Уривок з пресухи Маркевича

- А что касается Пищура и Шарпара, рассчитываете ли вы на них?

- На Пищура - нет, а Шарпара хотели бы оставить. Сейчас клубы между собой договариваются

football.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Контрольный матч. "Волынь" - "Гурник" (Польша) 1:3

Сегодня луцкая «Волынь» провела спарринг с польским клубом «Гурник». Матч завершился победой поляков со счетом 3:1, об этом сообщает официальный сайт украинского клуба.

UA-Футбол
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ппц в них захист...

чекали Пищура півроку, а тут чуть не продали! Я радий, що не підійшов Металу!

наступний матч буде 3:2 на користь Волині - захист традиційно менше двох не пропустить, а Пищур заб’є один гол з гри, один підставиться під пенальті і ще комусь результативну передачку :)))

а шо, помєчтать мона ж? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Контрольний матч. "Волинь" - "Гурнік" Забже 1:3

У суботу, 5 лютого, «Волинь» зіграла черговий контрольний матч на зборах в Туреччині. Суперником лучан виступив ще один польський клуб – «Гурнік» (Забже). Гра розпочалася з швидких атак польської команди і вже на другій хвилині після флангового прострілу суперники завдали удару по воротам, який з труднощами, але парирував Неділько. Втім, арбітр матчу зафіксував взяття воріт, вважаючи, що кіпер волинян відбив шкіряного вже за лінією воріт. Ситуація була доволі спірною, але рішення арбітра виявилось незмінним – 0:1 на користь «Гурніка». За дві хвилини лучани відповіли гарним ударом Герасимюка зі штрафного, але вдало зіграв кіпер поляків. Суперники ж зуміли незабаром провести дві швидкі контратаки. І якщо у першому випадку Неділько справився з ударом, то у другому потужний постріл по центру з лінії карного досяг мети – 0:2.

Поступаючись у два м’ячі, «Волинь» спробувала переломити хід поєдинку. На18-й хвилині воротар суперників парирував потужний удар Герасимюка після скидки Павлова, а на 24-й арбітр проігнорував ситуацію, коли того ж Герасимюка в карному збили захисники. Майже до кінця першого тайму гра проходила без особливих загострень з боку обох команд. І лише на 42-й хвилині, коли після подачі кутового Максимюком оборонці «Гурніка» відверто руками завалили Павлова, суддя призначив одинадцятиметровий. Удар у виконанні Олександра Пищура був, як завжди, потужним, але потрібно віддати належне голкіперу суперника, який зумів відбити цей постріл. Відтак, на перерву команди пішли з двом’ячевою перевагою польського клубу.

У другому таймі ініціатива у грі повністю перейшла до «Волині». Вже на 47-й хвилині після подачі Максимюка головою пробив добре знайомий уболівальникам «Волині» Олександр Рубцов, але м’яч пролетів над поперечиною. За п’ять хвилин потужним ударом відзначився Пищур, однак, також у ціль не влучив. «Гурнік» відповів швидкою атакою, але вдало зіграв Литовченко, забравши м’яч до рук після удару з близької відстані когось із суперників. Відзначимо, дуже вдалу гру воротаря «Гурніка», який у цьому поєдинку достатньо попрацював і не підвів свою команду. На 62-й хвилині він справився із штрафним у виконанні Скоби. Затим відбив удар Герасимюка з кількох метрів, а потім відбив м’яч після удару новачка Ступіча, який замикав фланговий простріл Бути. Ще дві нагоди відзначитися були у Пищура (в обох випадках асистував Бута), але досягти мети форварду не вдалося.

А на 80-й хвилині після навісу Каблаша Ступіча завалили в штрафному майданчику і суддя вдруге призначив одинадцятиметровий у ворота «Гурніка». Цього разу удар Пищура з «крапки» виявився невідпорним і кіпер був безсилим йому зарадити – 1:2. Та за п’ять хвилин, коли волиняни пішли на фінальний штурм, суперники організували контратаку, котра завершилася виходом двох форвардів на побачення з Литовченком і рахунок став 1:3.

У звітному матчі «Волинь» виступала у такому складі: Неділько (Литовченко, 46; Сослюк, 86), Сімінін (Бута, 60), Євсеєв, Карковський (Годований, 59), Гринченко (Максимюк, 26; Колесник, 68; Гальчук, 74), Зозуля (Гошкодеря, 28; Рубцов, 46), Скоба (Приндета, 70), Герасимюк (Ряшко, 70), Пищур, Бабир (Каблаш, 14), Павлов (Ступіч, 46)

Наступний поєдинок «Волинь» зіграє 8 лютого проти чеської «Сігми» (Оломоуц).

fcvolyn.net
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Арсенал» отдал Евсеева «Волыни»

23-летний защитник киевского "Арсенала" Евгений Евсеев до конца чемпионата будет выступать на правах аренды за "Волынь". Об этом Спорт-Экспресс в Украине сообщил главный тренер "канониров" Юрий Бакалов.

Евсеев, подававший большие надежды и считавшийся раньше основным центральным защитником "Арсенала", в последнее время из-за травм и личных проблем, потерял место в составе. В этом сезоне он не провел ни одного матча за первую команду "Арсенала".

Что касается находившихся на просмотре в "Арсенале" игроков "Днепра", то Андриенко, по словам Бакалова, отправляется домой, а грузину Кобахидзе будет предоставлен еще один шанс — он поедет с "канонирами" на второй сбор.

Про футбол
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Волынь" сыграет с бывшим клубом Олега Кононова

17 февраля луцкая «Волынь» проведет контрольный поединок с польским клубом «Рух», об этом информирует официальный сайт команды из Хожува. Заметим, что «Рух» является 14-кратным чемпионом своей страны и четырехкратным обладателем национального Кубка. В 1995 году цвета этого клуба защищал нынешний тренер львовских «Карпат» Олег Кононов. В сезоне 2009/10 «Рух» финишировал третьим.

UA-Футбол
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре, що вернувся Пищур. Металісту він "не підійшов" через те, що Девіч скоріше за все контракт продовжить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре, що вернувся Пищур. Металісту він "не підійшов" через те, що Девіч скоріше за все контракт продовжить.

Теж чув таку інфу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Контрольний матч. "Волинь" - "Сігма" Оломоуц 1:5 - коли це вже закінчиться?? Чи Ващук як йшов то наклав прокляття?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Контрольний матч. "Волинь" - "Сігма" Оломоуц 1:5 - коли це вже закінчиться?? Чи Ващук як йшов то наклав прокляття?

:sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У звітному поєдинку «Волинь» виступала у такому складі: Неділько (Літовченко, 46; Сослюк, 80), Сімінін (Бута, 46; Зозуля 58), Євсеєв (Годований, 23), Гальчук (Карковський, 23), Максимюк, Пищур, Скоба (Лопес, 51), Каблаш, Бабир (Приндета, 76), Герасимюк (Пічкур 12), Ступіч (М.Олівейра, 50)

коротше, Майкон і Лопес вернулись а толку не видно... чи може 10 замін в одному матчі то все таки забагато? по ходу один новачок має бути - Каблаш, раз відіграв цілий матч без замін

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті перша довгоочікувана перемога Волині:

У першому контрольному матчі на третьому навчально-тренувальному зборі в Туреччині "Волинь" взяла гору над сербським клубом ОФК (Бєлград) з рахунком 5:4.
тут
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті! Рахунок мені подобається! Фіг з ним, з тим захистом, хай завжди виграють 5:4, як казав Кварц :))

Пищур клєпає пенальті, мабуть і сам на них напрошується :) Майкона нарешті пробило, а Бабир мабуть нарешті доріс до того рівня, якого чекав Кварц, вірячи в нього і випускаючи час від часу, незважаючи на те, щопрем’єр-лізі він нічого не міг показати. І хай би закріпився той "албанський новачок "Волині" Ндрека", тоді б з атакою було вне нормал. Ну а захист? А що ви хотіли, останні матчі завжди грали або Шарпар-Ващук, або Омоко-Шарпар, так що зв’язка центральних буде по любе незіграна. То хай краще в вишці всіх обіграють 5:4, чи хоча би 3:2 ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті! Рахунок мені подобається! Фіг з ним, з тим захистом, хай завжди виграють 5:4, як казав Кварц :))

Це бразильська система - ми заб'ємо, скільки захочемо, а ви нам - скільки дозволимо.

До речі, в Омоко травма коліна (набирається вода), яка несумісна з подальшою кар'єрою футболіста. Ось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ух ти!

"Волинь" - "Краковія" Краків 2:2

Склад «Волині» у звітному матчі був наступним: Ндоє (Неділько, 46), Бута (Карасюк, 59), Ващук, Карковський (Кутук, 47; Годований, 73), Гошкодеря (Максимюк, 46), Пищур (Павлов, 55), Скоба (Приндета, 58), Бутко (Зозуля, 35), М.Олівейра (Герасимюк, 52), Пічкур (Бабир, 46), Даналачі (Лопес, 47)

зверніть увагу на новачка виділеного жирним :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ващук знову у "Волині"

Екс-захисник київського "Динамо" Владислав Ващук знову в луцькій "Волинні". Ващук відграв весь матч у контрольній грі "Волині" з "Краковією".

Нагадаємо, що у першому колі чемпіонату України Ващук вже грав за "Волинь" і залишив команду після Нового року намагаючись працевлашутватися у запорізькому "Металурзі".

Гравець «Волині» не перейде до «Металіста» через високу ціну?

Хавбек луцької «Волині» В'ячеслав Шарпар може не перейти до «Металіста» через завелику для цього клубу ціну.

Про це повідомляє Чемпіон.

Разом з тим тренер «Металіста» Мирон Маркевич хотів би бачити цього гравця у своїй команді, тому трансфер все ще може відбутися.

Шарпар пройшов з «Металістом» практично всю зимову підготовку і взяв участь у ряді спарингів.

Він прибув на перегляд разом із форвардом лучан Олександром Пищуром, котрий вже повернувся до «Волині».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

велику ціну???

п. Себастьян Бланко ("Ланус" Аргентина) к. €8.7 млн

н. Джонатан Кристальдо ("Велес Сарсфилд" Аргентина) к. €6 млн

яка ж ціна в Шарпара, щоб бути завеликою?? чи вони думали, що зекономлять на Девічі і на цю економію куплять Шарпара?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...