Перейти до змісту

Продається материнська плата LGA775

Valentin_Ok

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

маю певну зацікавленість...а дешевше? 70уе забагато-недивлячись на гарантію, справа в тому що і965 чіпсет морально застарів...після нього вже 3-я лінійка пішла оновлених мостів...то як?

Опубліковано
маю певну зацікавленість...а дешевше? 70уе забагато-недивлячись на гарантію, справа в тому що і965 чіпсет морально застарів...після нього вже 3-я лінійка пішла оновлених мостів...то як?

Ну в принципі можна й дешевше (трошкі :) ). Скажу, що даний екземпляр досить вдалий попався. E6600 на ній стабільно працював на 3330 MHz під Zalman 9500LED на мінімальних обертах. Ось думаю можливо цей процесор теж апгрейднути.

Опубліковано

вообще-то P5B-E все удачные - проверено опытом и временем. мой экземпляр позволял гнать Q6600 до 3600Mhz. НО, охлаждайте чипсет! игрушечные радиаторы P5B-E не выносят никакой критики.. а отдельные индивиды потом грешат на проц/мать/память, когда достаточно заменить радиатор на чипсете или хотя бы устроить принудительный обдув. также касается мосфетов возле проца

Опубліковано
вообще-то P5B-E все удачные - проверено опытом и временем. мой экземпляр позволял гнать Q6600 до 3600Mhz. НО, охлаждайте чипсет! игрушечные радиаторы P5B-E не выносят никакой критики.. а отдельные индивиды потом грешат на проц/мать/память, когда достаточно заменить радиатор на чипсете или хотя бы устроить принудительный обдув. также касается мосфетов возле проца

Це само собою. Перед тим як пробувати її можливості в розгоні в досить просторому Chieftec LBX-03B (Tiefere Mediumtower) чіпсет, "южник" і пам'ять обдувалися приблизно ось так: http://i2.photobucket.com/albums/y10/byron...ZalmanFB_09.jpg

Тільк в ZALMAN FB123 використовувались вентилятори 120 мм, а не 92.

Хоча нема чого таїти - на придбаній в Crazy666 P5K-E WiFi/AP процесор за тих самих умов "пішов" суттєво далі :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...