eHoT Опубліковано 27 Листопада, 2009 в 12:36 #51 Опубліковано 27 Листопада, 2009 в 12:36 та датагруп кожного тижня шось хімічять шо інтернет або лагае або його взагалі нема!кароче кажучи ДЯКУЄМО ВАМ ДГ ЗА ЦЕЙ ЯКІСНИЙ ДОСТУП В ІНТЕРНЕТ!!1 Дійсно дякую, адже зявилося 24гб халявного трафіку Frost не будь таким принциповим, люди працюють, дійсно виникли проблеми і доступ до інтернету був не дуже якісний. А те що ти не зміг погратися в ігри в цьому я небачу великої проблеми
Frost Опубліковано 27 Листопада, 2009 в 13:34 #52 Опубліковано 27 Листопада, 2009 в 13:34 та датагруп кожного тижня шось хімічять шо інтернет або лагае або його взагалі нема!кароче кажучи ДЯКУЄМО ВАМ ДГ ЗА ЦЕЙ ЯКІСНИЙ ДОСТУП В ІНТЕРНЕТ!!1 Дійсно дякую, адже зявилося 24гб халявного трафіку Frost не будь таким принциповим, люди працюють, дійсно виникли проблеми і доступ до інтернету був не дуже якісний. А те що ти не зміг погратися в ігри в цьому я небачу великої проблеми якби ці проблеми виникали нетак часто я б мовчав але зара я з командою участвою на чемпі і проблеми з інтернетом в цей час дуже недоречні бо ми вже дійшли до фіналу
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.