Перейти до змісту

Зовнішні ІГРОВІ сервера (проблема з"єднання)

Alto®WoLF

Рекомендовані повідомлення

кому треба дякувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь

kmd - окреме ДЯКУЮ! Після твого втручання до цієї проблеми все вирішилось як найкраще! Все біжить з моєї адреси 10.32 Всім також ВЕЛИКЕ СПАСИБІ за підтримку та поради! Вдачи вам. Для нашого "адміна" +

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ще не треба. Ще не факт що проблема була у нас.

Завтра проаналізуємо данні. Бо все дуже суперчно і накладуються дуже інтересні співпадіння по ходу.

І будемо приймати рішення і міри. Так шо поки ТГО, нема кому дякувать.

Пояснювати складно і запутано. Тому не буду, покрайній мірі тут.

Хіба Борг приїде, йому розкажу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтверджую - стім ожив! на МДшні серви пінг 8(!) ms!!!

ДГ респект і фляндер! :)

нє, 7 ms - ну що в локалці!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я граюсь в онлайні тіко одну стратежку "Company of Heroes - Opposing Fronts" і маю таку проблемку,може хто підскаже як вирішити.Не можу приеднатись до народу,при спробі приеднатись вискакує табличка(див.скрін),і так скрізь.Правда коли создаеш то деколи де хто проскакує до мене,але дуже рідко.Також зразу в чаті пише"не удалось получить параметы........."На компі відключав все.Ідуть тільки автоматчі,а там не так цікаво.З такою проблемою одиниці.Що може бути?

post-1137-1234388352.png

post-1137-1234388366.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...

KMD спасай... проблема повернулась. Все 3-й день вiсить (awaiting gamestat). Все вище сказане знову актуальне :(

мiй ip : 10.32.0.72

основний :10.32.0.1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та да, в КСе тож...

трошкі пограєш і дивишся на табличку "Reliable channel overflowed"...

ip 10.42.0.11

CS ліцензійний, тобто Steam

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та да, в КСе тож...

трошкі пограєш і дивишся на табличку "Reliable channel overflowed"...

ip 10.42.0.11

CS ліцензійний, тобто Steam

аналогічна проблема тож стім тож видає Reliable channel overflowed

айпі 10.33.1.10

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Хоч би хтось один навів приклад, куди і як не конектиться.

Адміни оперують не назвами ігор, а IP адресами.

Ви не задавались питанням чому часто адміни ігнорують ваші пости і зляться коли приходиться витягувати інформацію по ниточці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 примерно неделю контра сорс не конектится , простая контра вылетает с Reliable channel overflowed

ip 10.32.0.49

думал дело в виндах снес винды 15 числа и тут пропал инет вообще :) вечером потестю

css.vbios.com [77.90.192.243]

cs.vbios.com [195.140.177.244]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

воно на сервер заходить, але потім роз"єднує... (в КСе)

наприклад іп 195.140.177.245:27015

serega, не злись :)

+ поскільки я граю КС постійно, то перший лаг був 11.11.2009

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоч би хтось один навів приклад, куди і як не конектиться.

Адміни оперують не назвами ігор, а IP адресами.

Ви не задавались питанням чому часто адміни ігнорують ваші пости і зляться коли приходиться витягувати інформацію по ниточці?

Сергій для того щоб протестити гру та з'єднання треба встановити ліцензійну ігрушку будь яку та вийти на зовнішній ресурс з мого каналу... все що треба. Наприклад CoD та CoD UO CoD2 приєднуються до сервера але зайти на нього немає можливості.... з'єднання вісить... пінг на серваку 999. В чому справа? Паралельно з ноута підключався через іншого провайдера... все працює. Дякую

post-1453-1258498060.jpg тут виділив з яким пінгом мене допускають до сервера, та фактичний пінг при з'єднанні.... яке вісить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

резюмируя - какбэ дело то не в айпишках серваков , сходная картина наблюдается для абсолютно разных гамезов , на абсолютно разных айпихах, при етом в лане проблем нет - следственно проблема не на юзерских компах .. что между етими гамезами общего ето конечно вопрос .. мож действительно какойто фильтр на протокол или порт , может админы в столице со спамом или еще чем боролись ?

возникает соображение - отдельные камрады говорили что на некоторые серваки всё таки удается сконектится ... - то-есть возможно они не попали под раздачу и тогда стоит их выложить сюда для развернутого анализа..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замкнуте коло, знайти проблему можуть тільки адміни Датагруп. Залишається тільки чекати на їхню реакцію. <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоже гамав деякі ігри по інету були проблеми. тільки мені здається це не проблема Датагруп була, можливо мінялися маршрути магістральних провайдерів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене теж проблема! Придбав ліцензійну Call Of Duty Modern Warfare 2. Сервери находить, загружається карта і коли загрузка доходить до кінця, то нічього не відбувається. Сусід приносив свій МТС Конект, з ним все працює!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також перевіряв на інших провайдерах підключатися і все було добре. На Датагруп все інакше і саме головне що вони щось "замутили" а що саме то вони того нерозуміють. Ні одна гра не йде. Хочеться мати повний доступ а не просто обмежений... А адміни продовжують мовчати. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ура!!! Сьогодні мультыплеєр почав робити ^_^

Незнаю, що ви зробили, але дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прелесно! пинг 10-15 контра конектится! спасибо о сетевые боги! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякувати адмінам. Все працює бездоганно, пінг на висоті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

апять те саме...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

апять те саме...

угу, знову почалось :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда....апять :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда, що тут скажеш. Адміни знову експерементують. Залишається тільки постійно їм нагадувати про цю проблему у цьому топіку... інакше як боротися? Знову все "вісить" Меньше тижня все було гаразд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та датагруп кожного тижня шось хімічять :angry: шо інтернет або лагае або його взагалі нема!

кароче кажучи ДЯКУЄМО ВАМ ДГ ЗА ЦЕЙ ЯКІСНИЙ ДОСТУП В ІНТЕРНЕТ!!1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...