Перейти до змісту

Не видало готівку в Банкоматі Привата

mlutsk

Рекомендовані повідомлення

06.02.2009 року в банкоматі Приватбанку не видало готівку - на чеку показало що видало гроші, з рахунку знято, а через щілинку грошей не видало, аналогічно з других карточок. При дзвінку на 8800 їхній сервіс, оператор прийняв заяву, надав усі дані. Оператор сказав що гроші будуть повернуті напротязі 2-3 тижнів . Наскільки законним цей час є?

Згідно чого банк керується цим терміном?

Чи потрібно реєструвати заяву в центральному відділенні на Відродження?

Дякую за роз'яснення!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

06.02.2009 року в банкоматі Приватбанку не видало готівку - на чеку показало що видало гроші, з рахунку знято, а через щілинку грошей не видало, аналогічно з других карточок. При дзвінку на 8800 їхній сервіс, оператор прийняв заяву, надав усі дані. Оператор сказав що гроші будуть повернуті напротязі 2-3 тижнів . Наскільки законним цей час є?

Дякую за роз'яснення!

Все залежить, наскільки скоро проведуть інкасацію банкомату. По відшкодуванням операцій по АТМ в працівників, які роблять проводки, має виявитися надлишок на цю суму, ну а далі - наскільки оперативно фахівці зроблять розслідування даної ситуації з заключенням повернути кошти власнику на картковий рахунок. До речі, картка приватівська ? Якщо так, то за 2 тижні мають справитися. В Укрсибі від моменту невидачі до моменту повернення коштів на к/р проходить близько 10-14 днів. Один з напрямків, яким займаюся безпосередньо. На жаль, в Приваті не знаю, яка структура всієї цієї кухні. Це все, що можу роз"яснити по даному питанню. Згідно з правилами МПС (Міжнародної платіжної системи) процедура може займати до 90 днів. Якщо я не правий, нехай Shura мене поправить. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер ще тільки цього не хватало...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого саме ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Возмутительно. Свои-же деньги должен ждать две недели.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фахівці зроблять розслідування даної ситуації з заключенням повернути кошти власнику на картковий рахунок

на основі чого робиться розслідування даної ситуації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого саме ?

плющит банкоматы регулярно

у меня тоде раз было, давно правда,

тогда был хоть и не кризис

но раз 5ть ездил в центральный офис и меня там пуляли по кабинетам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shuminator, який банкомат, де знаходиться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фахівці зроблять розслідування даної ситуації з заключенням повернути кошти власнику на картковий рахунок

на основі чого робиться розслідування даної ситуації?

На основі прийнятого дзвінка оператором від клієнта. По даній ситуації : це міг бути або збій зв"язку в момент обміну банкомат - процесінг, або збій желізяки в банкоматі, яка відповідає за набір та видачу коштів (диспенсер називається).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого саме ?

плющит банкоматы регулярно

у меня тоде раз было, давно правда,

тогда был хоть и не кризис

но раз 5ть ездил в центральный офис и меня там пуляли по кабинетам

Ну це "стандартна" фішка привата. В мене колись аналогічне з дружиною трапилося. Замучилася їздити. :)

В нас це обходиться або дзвінком на контакт-центр, або візитом на відділення та написанням заяви про невидачу коштів в банкоматі. І нікуди не треба більше ходити. Мало того, зараз той же контакт-центр повідомляє клієнта, коли йому кошти повертаються на к/р.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

банкомати Західінкомбанка теж не видають готівку. максимально можна зняти 100 грн. на день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

банкомат біля входу в ТЦ ІМІДЖ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

карточка привата?

надо написать заявление в отделении, где получал карту, с описанием ситуации. просто звонка в колл-центр не достаточно

я не думаю, что это кризисный сбой.

такое часто случается по разным причинам...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

карточка привата?

надо написать заявление в отделении, где получал карту, с описанием ситуации. просто звонка в колл-центр не достаточно

Так карточка Приватбанку.віділення на Червоного Хреста. які документи із собою треба мати ? І у кого з персонала треба писати заяву?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

банкомати Західінкомбанка теж не видають готівку. максимально можна зняти 100 грн. на день.

Це фішка не банкомату, а банку. В банкоматі неможливо поставити ліміт по картці на зняття в день.

карточка привата?

Так карточка Приватбанку.віділення на Червоного Хреста. які документи із собою треба мати ? І у кого з персонала треба писати заяву?

У кого написати скажуть на відділенні. Про всяк випадок треба мати паспорт та картку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Досить давненько (роки 2-3 тому) в мене трапилася аналогічна ситуація (теж приватівська карточка).

В результаті дзвінка в колл-центр вказану суму на картку повернули, але ТИМЧАСОВО. Дні через 3 її знову списали в мінус, і для остаточного повернення прийшлося чекати інкасації приватівських банкоматів (на початку місяця, здається).

Заяви у відділенні не писав.

Проте, думаю буде логічно все таки звернутися у відділення, коректно пояснити необхідність втраченої суми САМЕ зараз, і ІМНО зняти з картки всі наявні кошти (бо повернену суму потім знову спишуть і доведеться чекати інкасації).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, можно паспорт захватить

писать у операциониста, который с карточками работает.

он текст заявления подскажет.

что-то вроде:

Начальнику отделения № ...

ВГРУ Приватбанк

...

6 февраля 2009 года от Рождества Христова в полночь, полнолуние, я пытался получить наличные в сумме 1,000,000 гривен в банкомате вашего банка с моей карты 4405 **** **** ****, расположенного по адресу г.Луцк, ул. Ровенская 89 (вход в ТЦ Имидж). запрошенная мною сумма мне выдана не была, но с моего счета списана в полном объеме. копию чека прилагаю/чек по операции мной запрошен не был.

прошу провести расследование по данному факту и зачислить невыданные средства на мой счет.

дата подпись

ЗЫ: надо в Луцке банкомат поставить - у меня все выдают как часики

на интерчейндже зарабатывать буду :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була аналогічна бага в приватівському банкоматі. Зайшов на центральний офіс в луцьку, спитав до кого звернутись, написав заяву, менегер запропонував внести щось типу віртуальних грошей на картку, які можна зняти і картка піде в мінус на сумму невиданих коштів. Що і було зроблено. Після розслідування, гроші повернули і мінус анулювався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вот карточку в минус загонять не рекомендую. если неохота жутких %% по несанкционированному овердрафту платить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З сьогоднішнього дня на всі картки КБ "Західінкомбанк" ТзОВ введені добові і ліміти на отримання готівки в банкоматах та банківських терміналах - по 100 грн. відповідно там і там.

Банк повільно накривається мідним тазом і доки ситуація не буде вирішена (тимчасова адміністрація? інвестори?) - ліміти не зміняться. Ось такі пироги :(

PS: валютних карток не стосується

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Того року восени банкомат (Аверс) не доплюнув чималу суму!

Оперативно звернувся у відділення написав заяву, з чеком.

Після того футболили близько місяця по всіх кабінетах. Офіційно ніяких бумаг (пояснень) не отримував коротше плюнув я на це. :D Приват є Приват, на всі банки стараються рівнятись :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shura Подякував!

Тільки з Привату на Відродження,

заяву прийняли обіцяли напротязі 3-5 днів зробити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гроші списані, трансакція пройшла ( про що вказано у чеку) - найбільш імовірно що не спрацював з я коїсь причини механізм видачі грошей (залізо АТМ дало збій, чи купюри були некондиційні). Тому після інкасації банкомату в ньому буде встановлений надлишок. При наявності заяви держателя карти, думаю, за 10-14 днів гроші мають повернути без проблем.

Для прискорення процесу можна взяти тел. карткового манагера і час від часу надзвонювати, нагадувати про себе. Банкомат біля Іміджа- місце рибне, тому, думаю, інкасують його досить часто - є надія швидкого проведення процедури.

Але для чого знімати весь залишок з карти - "ніпанятна" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вот карточку в минус загонять не рекомендую. если неохота жутких %% по несанкционированному овердрафту платить...

це явно не був овердрафт, оскільки на картці він відключений. я сам незнаю, яким чином це було проведено, але при знятті 1000 і балансі 4.73, залишок видало 4.73, а коли прийшла повернута 1000, то мобайл-банкінг повідомив, що було надходження коштів, баланс все ті ж 4.73

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це явно не був овердрафт, оскільки на картці він відключений.

другого названия еще не придумали. :)

технологию точно не знаю - но это был овердрафт.

просто с ограниченным сроком действия...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...