Перейти до змісту

Эффективные способы борьбы с ГАИшными видеокамерами

alex1973

Рекомендовані повідомлення

Можете мене привітати - мій позов проти "листа щастя" сьогодні задовольнили (3-тє судове засідання).

Уррраааа!

Як мені і радили, упор робився не на те, що постанова складена на власника, а керував хтось інший,

а на те, що за винесеною постановою і прикладеним до неї фото неможливо 100% стверджувати, що мало місце адмінправопорушення. Ну і ще там було декілька загальних зауважень по постанові з моєї сторони.

Як заберу рішення, то викладу тут (може комусь допоможе ще).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 190
  • Створено
  • Остання відповідь

Вітаю!

Власне в мене слухання справи сьогодні, про результати відпишу!

, сподіваюсь шо судові позови то таки є самий ефективний засіб по боротьбі з тими візирами...

мо всетаки приймуть скоро рішення про те шо їх не можна застосовувати як доказ про пеервищення швидкості..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знач опишу як все було:

слухання справи призначено було на 14-00, прийшов я туди, судді ше не було, суддя зявився пр 14-30, зачитали список кого будуть судити, я там був перший, і почали визивати, правда почали не з мене, і я оказався останній :D

короч я там парився десь до 16-30, якшо не більше, зайшов до судді і почалось слухання:

представника ДАІ не було, суддя (був Кухтей) на ті справи напевне вже кидається...

запитав чи потрібно вимагати показання по справі з відповідачів, я сказав шо було б непогано, але після жвавого обговорення саме мого випадку та ознайомлення з матеріалами справи мені сказали шо мій позов задовільнити...

виходили люди ті шо були передімною, пр 5-6 людей, то рішення були різні, в кого задовільнити, в кого ні, в кого перенесено слухання по якимось там причинам, так шо нюансів багато... читайте рішення, шукайте там речі, які підійдуть у ваших справах і використовуйте у суді..

подробиці шо саме говорили буде видно в рішенні суду, яке обовязково виложу...

скажу шо попередній скан рішення дуже допоміг, за шо alex1973 +адин..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Вчора по телу в новинах передали, що Візир нарешті поза законом, і штрафи по листам Щастя, що приходять до автомобілістів - протизаконні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Документи в студію...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора по телу в новинах передали, що Візир нарешті поза законом, і штрафи по листам Щастя, що приходять до автомобілістів - протизаконні.

по ТСН сюжет був, мені так сказали, хоча на власні очі не бачив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже знайшов тиць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не зовсім, що й не дивно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

подав в суд десь місяців 2 назад і от тільки прийшов результат. головне підкреслене білою лінією.

за зачеркнуте прізвище сорі - не всі повинні знати нас в лице :D

post-4550-1246375815.jpg

post-4550-1246375882.jpg

post-4550-1246375939.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ib_p001_0_2.jpgib_p001_0_1.jpg

Відео

Новий спосіб захисту від камер:

Элемент с переменной прозрачностью разработан несколько лет назад и состоит из слоя специального полимера и защитной оболочки. Без электрического напряжения молекулы полимера расположены хаотично и рассеивают световой поток, тем самым создавая эффект матового стекла. Под действием электрического тока молекулы полимера выстраиваются в определённом порядке и элемент становится полностью прозрачным. Слой полимера в элементе с переменной прозрачностью очень тонкий - несколько микрон. С двух сторон он защищён прозрачными пластиковыми пластинами толщиной 0,3 мм каждая. Эти пластины защищают слой полимера от внешних воздействий и придают элементу жесткость..

тут

Рамка вроді на основі електрохромного скла....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Коротка розмова з ДПС

http://fishki.net/comment.php?id=54797

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

icon_plus_1.gifПравильний метод для боротьби з камерами
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

icon_plus_1.gifПравильний метод для боротьби з камерами
Поскільки зараз в більшості випадків за порушення на трасі не зупиняють, а лише фіксують, то доцільно за місто їздити на "лівих" номерах. В економічному плані це полюбе доцільно: штраф за перевищення -- 300 грн, штраф за "ліві" номери -- 255 грн, конфіскацію стаття не передбачає (ні автомобіля, ні "лівих" номерів). У випадку, якщо вас все-таки зупинили і виявилось, що у вас "ліві" номери, дістаєте з багажника свої номери і кажете "Блін, чуваки, вчора бухав з кумом, от він напевно з мене і приколовся, перекрутив номери. Винуватий, каюсь, де та каса, в яку внести 255 грн?"

Крім того, коли вас все ж зупинили, то є великий шанс обмежитись "добровільним внеском в сімейний бюджет ДАІшника" 50-100 грн за "ліві" номери, а не 300 грн за "лист щастя".

Наскільки знаю листи щастя вже давно ніхто не посилає. Маю на увазі перевищення швидкості.

Зараз потрібно фотофіксація Візиром порушення а потім зупинка транспортного засобу-це називається порушенням.

А листи щастя без зупинки тр. зас., як колись вже ніхто не посилає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ib_p001_0_2.jpgib_p001_0_1.jpg

Новий спосіб захисту від камер:

Элемент с переменной прозрачностью разработан несколько лет назад и состоит из слоя специального полимера и защитной оболочки. Без электрического напряжения молекулы полимера расположены хаотично и рассеивают световой поток, тем самым создавая эффект матового стекла. Под действием электрического тока молекулы полимера выстраиваются в определённом порядке и элемент становится полностью прозрачным. Слой полимера в элементе с переменной прозрачностью очень тонкий - несколько микрон. С двух сторон он защищён прозрачными пластиковыми пластинами толщиной 0,3 мм каждая. Эти пластины защищают слой полимера от внешних воздействий и придают элементу жесткость..

то не є ефективний спосіб, бо 420 баків, по-моєму занадто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

А вот ещё подборочка .... Дороговато .... но ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...