xriaps Опубліковано 26 Березня, 2009 в 14:10 #126 Опубліковано 26 Березня, 2009 в 14:10 Сьогодні сам зловив деу бірюзове. Сфоткав, і накатав дві скарги.[/ярчик скинь фоткі цього деу, в суді пригодиться!
pura Опубліковано 26 Березня, 2009 в 14:52 #129 Опубліковано 26 Березня, 2009 в 14:52 Не так як завжди. Дорога до підстанції була вільна(!!! я такого за останні 5 років не памятаю), тільки посеред того проміжку стояла 9ка міліціянтів, які малювали протоколи на тах хто став в зоні дії знака "стоянка заборонена" .Можливо вже потім розігнали, бо зранку я їхав на роботу , то стояли як завжди!
TreNeR Опубліковано 26 Березня, 2009 в 15:18 #130 Опубліковано 26 Березня, 2009 в 15:18 Кстати, обратите внимание на радиаторную решетку. Сквозь неё просматриваются сине-красные спецсигналы. Так все-таки это частный автомобиль или служебный? ЗЫ И кстати дополнительные противотуманки не предусмотренные конструкцией автомобиля
Yarchik Опубліковано 26 Березня, 2009 в 15:29 #131 Опубліковано 26 Березня, 2009 в 15:29 Кстати, обратите внимание на радиаторную решетку. Сквозь неё просматриваются сине-красные спецсигналы. Так все-таки это частный автомобиль или служебный?ЗЫ И кстати дополнительные противотуманки не предусмотренные конструкцией автомобиля Серед ментів теж є мажори і тюнінгуї - а кулє, свой, ніхто нічого не зробить, не скаже.
Nick Опубліковано 26 Березня, 2009 в 15:57 #132 Опубліковано 26 Березня, 2009 в 15:57 Кстати, обратите внимание на радиаторную решетку. Сквозь неё просматриваются сине-красные спецсигналы. Так все-таки это частный автомобиль или служебный?ЗЫ И кстати дополнительные противотуманки не предусмотренные конструкцией автомобиля а також відсутній талон ТО, стігер ЦВ...
ptk Опубліковано 26 Березня, 2009 в 16:58 #133 Опубліковано 26 Березня, 2009 в 16:58 Кстати, обратите внимание на радиаторную решетку. Сквозь неё просматриваются сине-красные спецсигналы. Так все-таки это частный автомобиль или служебный?ЗЫ И кстати дополнительные противотуманки не предусмотренные конструкцией автомобиля а це прийде Yarchikу офіційна відповідь і ми всі взнаємо... :-)
fedot Опубліковано 26 Березня, 2009 в 18:57 #134 Опубліковано 26 Березня, 2009 в 18:57 Кстати, обратите внимание на радиаторную решетку. Сквозь неё просматриваются сине-красные спецсигналы. Так все-таки это частный автомобиль или служебный?ЗЫ И кстати дополнительные противотуманки не предусмотренные конструкцией автомобиля Вищеописане Деу раніше було при "повному бойовому параді" - були спецполоси, проблискові маячки і всьо інше, що давало змогу класифікувати автомобіль, як авто ДАІ. Тепер же з нього всьо познімали (не зовсім корректно, оскільки "знімають" це мають на увазі акуратно. В даному випадку, скоріше, нашвидкоруч і як-небудь обдерли, навіть не змивши гліцерином залишків клею по всьому авто) крім червоного і синього "хванаріка" за радіаторною решіткою. Певно для того, щоб доганяти могли зі світловим спецсигналом. Ця Деу просто часто заїжджала і заїжджає до нас на СТО для обслуговування - як і всі білі Деу.
alex1973 Опубліковано 31 Березня, 2009 в 18:16 Автор #135 Опубліковано 31 Березня, 2009 в 18:16 Можете за мене порадіти, я свій штраф (лист щастя) в суді відсудив.Маю постанову суду на руках.
Nick Опубліковано 31 Березня, 2009 в 18:42 #136 Опубліковано 31 Березня, 2009 в 18:42 Можете за мене порадіти, я свій штраф (лист щастя) в суді відсудив.Маю постанову суду на руках.Вітаю!!!
ptk Опубліковано 31 Березня, 2009 в 22:01 #137 Опубліковано 31 Березня, 2009 в 22:01 Вітаю, а по справі можна нюанси, що було вирішальним при винесені рішення суду?
Bus Опубліковано 31 Березня, 2009 в 23:12 #138 Опубліковано 31 Березня, 2009 в 23:12 І я вітаю!А можна постанову суду сюди, щоб почитати?
xriaps Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 07:25 #139 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 07:25 Можете за мене порадіти, я свій штраф (лист щастя) в суді відсудив.Маю постанову суду на руках. а можна скинути позов який подавався в суд. і рішення суду! ми теж зараз судимся, можливо якісь нюанси і взяв би! дякую можна на мило: [email protected]
ptk Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 08:04 #140 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 08:04 краще сюди, думаю це всім цікаво, і корисно...Доречі сьогодні знов бачив пасата, треба ще його сфоткати і накатати заяву...
Venom Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 10:18 #141 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 10:18 Потепліло, знову виїхали косарі на дорогу. Сьогодні на Набережній на свому місці ланос припаркований стоїть. Візір навіть не пижаться сховати. Проводять відеозйомку. Не по формі. Сфотати не встиг, телефон в кишені лежав, та й часу не було зупинятись.
hyrurg Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 12:49 #142 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 12:49 Можете за мене порадіти, я свій штраф (лист щастя) в суді відсудив.Маю постанову суду на руках.Вітаю! Нюанси в суді, позов і рішення виклади на форум будь-ласка, це всім треба.
Venom Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 14:37 #143 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 14:37 Питання в наступному (можливо й не туди). Товариш проплатив штраф, відніс квитанцію про оплату в ДАЙ, але йому сказали, що їм потрібно оригінал квитанції. Питання в наступному: чи мають право ДАЙці забирати квитанцію, і на основі чого мають або не мають. По логіці речей, я взагалі не зобов'язаний її туда носити, і навіть якщо приніс, це мій особистий свого роду документ-оригінал, який має зберігатися в мене протягом якогось там періоду.Дякую
ptk Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 15:36 #144 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 15:36 напевне питання буде де написано щоб їм квитанцію носити...я наприклад непонесу, бо ніде не бачив щоб писало про квитанції..точно знаю що квитанцію вимагають вже в виконавчій службі, от як прийде лист то туди покажу, але там точно тільки дивляться і не забирають...до них хоть ближче, і в центрі як не як, а то сунься на 40, я то часто там буваю, але не повезу з принцепу, штаф оплачу і хай там собі самі шукають чи я оплатив чи ні...
ben Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 16:57 #145 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 16:57 Согодні в 14:00 бірюзова Диво-машина стояла на вул.Паркова(збоку від автозаправкі біля автобусної зупинкі) з відкритими передніми дверима (шоб вони спарились!)
biter Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 09:22 #146 Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 09:22 Согодні в 14:00 бірюзова Диво-машина стояла на вул.ПарковаСьогодні теж їх там бачив, але це вже інша бірюзова деу, з номерами АС5175АТ, в якій сиділи два молодих пацана...
BadSanta Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 14:51 #147 Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 14:51 Кароче був я сьогодні на суді по своєму адмін. позову про визнання недійсною постанови про визнання мене винним у перевищенні швидкості. Це було ще 28 грудня, в 5 ранку стрельнули в мене "феном" біля Володимира, типу 87км/год. Навколо - лісосмуга, а НЄТ - село якесь виявилось. І вони на вїзді в якусь закинуту ферму стояли. Поки строчили мені постанову, жирний напарник "мого" жирного даїшника зупинив якусь жіночку, сідає в машину, звонить жінці (5 ранку!!!), каже чуєш, я тут зупинив зав. нашим сільмагом, вона каже шо тебе знає, то шо, мені штрафувати її, га? Штрафувати, кажеш? Ну добре. Я сижу в акуї, думаю, **бать, шкода шо немає диктофона!!! Кароче накатав мені 300 грн і відпустив з миром. Так от, сьогодні був суд, гаїшники на нього не ходять, ходить замість них дядя один лисий, юрисконсульт місцевий. Приніс вагон справок шо фен був справний, відкалібрований, шо в 2008 році в мене було 6 перевищень швидкості (тіпа я злосний!!!) Я спирався на недостатню доказову базу та отримання наявних доказів з порушеннями інструкцій, відсутність свідків в ментів, присутність свідка в моєму авто, ймовірну належність показів приладу БЕРКУТ іншому автомобілю, шо рухався в потоці зі мною. ХЕР ТАМ !!!! ВІДМОВИТИ !!!P.S. Попереду апеляційний суд.
ptk Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 21:01 #148 Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 21:01 Кароче був я сьогодні на суді по своєму адмін. позову про визнання недійсною постанови про визнання мене винним у перевищенні швидкості. ............... ХЕР ТАМ !!!! ВІДМОВИТИ !!!P.S. Попереду апеляційний суд.доречі з беркутом в мене теж був суд і теж відмовити...до апеляційного суду, на мою думку, в даному випадку не варто подавати...як мені обяснили вже після суду (доречі в мене з представників ДАЇ нікого не було, бо я судився не з місцевими) в них є всі докази, і все зроблено правильно, власне це не варіант з камерою, тобто якщо менти ходять на суд і подають всі документи справа програшна точно, єдине що може повезти якщо менти заб"ють і ніяких доків не принесуть, то тоді виграєш таку справу... сказали що оскаржувати потрібно однозначно, але просто сподіваємось на везіння, авось менти халявщики попадуться....А от з камерами мене ще очікує два суди, от там буде цікавіше, тим більше шо питання наболівше та нашумівше... там думаю навіть варто в апеляційний ;-)
BadSanta Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 05:48 #149 Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 05:48 Кароче був я сьогодні на суді по своєму адмін. позову про визнання недійсною постанови про визнання мене винним у перевищенні швидкості. ............... ХЕР ТАМ !!!! ВІДМОВИТИ !!!P.S. Попереду апеляційний суд.доречі з беркутом в мене теж був суд і теж відмовити...до апеляційного суду, на мою думку, в даному випадку не варто подавати...1 - Мені не шкода заплатити 1,70 державного збору щоб ше їх трохи покошмарити. 2 - Ти б чув які "докази" вони представляють, брєд сівой кобили.
ptk Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 07:30 #150 Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 07:30 воно то так, але з моєї справи я зрозумів слідуюче:в них є показник радара, можливо навіть не твій, але я так зрозумів що ти цього не докажеш (то стосується беркута), а в тебе нема нічого...в мене був свідок і його суддя натякаючи запитала чи він часом не дивився на спідометр? а він звісно не дивився...тобто якщо в тебе є свідок який скаже - да дісно ти їха в межах норми, то справа твоя, а в решті випадків думаю що не твоя...коли я сказав що згідно нової редакцій КУпАП потрібно відео та фотодокази, то мені посміхнувшись суддя сказала : "То ви так думаєте...".от так і живемо....
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.