Перейти до змісту

Фронт Змін

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

.......і кстаті мамонт в БАНі

модератору

свободу МАМОНТУ

раздела политика

vanus:Ще один умнік приєднався, вже їм можна віник дати щоб один одного парити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь

На сьогоднішній день є декілька людей які більш меньш цікаві для обговорення: Яценюк і Тягнибок. Можливо хтось може запропонувати ще когось. Всіх інших я не розглядаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ромаха ти хочеш будувати дороги за хавло? ти хочеш будувати концтабори для москалів та євреїв?

він, навіть, і не за хавло, а за просто так візьметься за друге ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прікольно буде якщо народ обере ті самі партії що були, тоді я скажу внатурі народ якийсь бидляцький у нас, мало їм було ще хочуть.

Тому на нових виборах буду стояти на позиції мабуть Тягнибока та Яценюка, хай спробують. Тягнибок то точно пройде. Але є ще час до виборів, тому ще щось зявиться. Думаю і за Литвина проголосують його посмішка усім подобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок Тягнибока, спочатку пускали слухи що бігборди фінансує ахмєтов, зараз нові віяння - що коломойський. Я так розумію, що в черзі на фінансування стоять Григоришин, Тарута, Пинчук, Жеваго, Ярославский, Фирташ, Гайдук.

Хоча б Тягнибок може спати спокійно.

На рахунок Яценюка з постів форумчан лівого і ліво-лівого спрямування, він фінансується і кришується Ющенком, що загалом також не погано, плюс підключає народні есемески.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прікольно буде якщо народ обере ті самі партії що були

ну, варианта их разогнать - нет

и других партий, считай, нет

вот они там вечно и сидят...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, варианта их разогнать - нет

и других партий, считай, нет

вот они там вечно и сидят...

ти вже такий як треба для них, залишається ще пару чоловік в цьому переконати і все буде гуд
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти вже такий як треба для них, залишається ще пару чоловік в цьому переконати і все буде гуд

для кого?

и что будет гут?

или ты будешь отрицать, что эти балаболки у власти уже 17 лет и хрен оттуда собираются линять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми шукаємо альтернативу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кто "вы"? и чему вы альтернативу ищете? президенту, парламенту?

про Дон Кихота читал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який унічіжитєльний спічь....уже здаємся чи ще спробуєм?

мені взагалі імпонує америкосівське if you first don't succeed try and try again

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лента не грузиться дальше 9 поста, два дня, на опері і мозілі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

andynd ти катаєшся під столом, тільки я толком не можу зрозуміти про яку країну ти тут пишеш, яку ти любиш і розділяєш від влади. Випливає лише щось з Київською Руссю. Ти за Київську Русь?

Крім постійного облаювання того що є ти можеш щось конструктивне запропонувати чи далі будеш виливати купу всякого негативу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt - "Фокс, ти як щур нам взагалі не цікавий, тому що випорожнившись на чиюсь ідею, свою не запропонував"

Думаю варто юзера відправити також в баню за особисті образи. Чи правила не для всіх?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а також в міліцію, ЮНЕСКО і ООН

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую foxx77, в свому пості він ображає політика і це його право, оскільки нічого доброго він в його діях не побачив, абсолютно логічно припустити, що раз людина в такому середовищі здобула таких висот, з репутацією в нього впринципі не все гаразд. Політик-чиновник - це слуга народу, foxx77 - це народ, а роботодавець має право спитати за не виконану роботу, а в разі її невиконання і облаяти. Все нормально.

Tolik_lt перейшовна ососбистості, при тому що жодним постом foxx77 його не зачіпив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Foxx77 мені ніхто, репутація у нього ніяка- дозволяє собі лаятись заочно про інших людей та їх ідеї, своїх ідей ніяких не пропонує. тому як щур, себто як політик, теж є малоцікавим:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Батьку, Ви ідеаліст:))ніхто не без гріха, крім Бога:)ти думаєш, прийде Джізас і все розрулить?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

андунд (що за індійське ім'я) Всі вибори попередні були в емоціному плані такими ніби ми своїх дітей вибираємо в парлямент: ой вони посварились, та ні-ні помиряться, ну вони ж злодії - а хто без гріха, ти б туди пішов, ще б більше крав і т.д. Цього нам вже досить, потрібно стати професійними виборцями з дуже довгою ніщо не прощаючою і нікого не забуваючою виборчою пам'яттю. Доречі зверніть увагу, що вже ніхто про якісь реформи не говорить, нарешті все гуд, от тільки податки будуть на все і на вся підніматись поки терпимо, адже їм же зарплати і пенсії потрібно своїм платити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Foxx77 мені ніхто, репутація у нього ніяка- дозволяє собі лаятись заочно про інших людей та їх ідеї, своїх ідей ніяких не пропонує. тому як щур, себто як політик, теж є малоцікавим:)

що означає "мені ніхто", те що тих кого ти не знаеш можна легко ображати, в тебе така філософія? ясно, це твій рівень. І ти берешся на рівні держави щось вирішувати. Доречі тут друга образа - "тому як щур, себто як політик, теж є малоцікавим:)" срок накручуєш :) ай малацца.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фокс, у тебе філософія дуже на мою схожа(хоча я іронізую, якщо ти не помітив-) ти ж теж особисто з Яйценюком не знайомий, але ти і його обізвав, і ідеї його та дії, та ще й без якихось там "як";-)

Енді, а хто, на твою думку, є відповідальним політиком в Україні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на сьогодняшній день це Дубина, він дуже багато відповідає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фокс, у тебе філософія дуже на мою схожа(хоча я іронізую, якщо ти не помітив-) ти ж теж особисто з Яйценюком не знайомий, але ти і його обізвав, і ідеї його та дії, та ще й без якихось там "як";-)

Енді, а хто, на твою думку, є відповідальним політиком в Україні?

Яценюк до форуму не має відношення, може він твій родич, шо ти за нього так переживаєш, то передай йому що коли бачу його по телеку то згадую щура з мультика, з випученими очима.

І людина яка знаходиться "там" наврядчи туди попала правдою, людськими діяннями і знати я його не хочу. Тобі хочеться вірити в той сайт "Фронт змін" в ті букви що там написані, це твоя справа. Я не вірю в сайт і букви. Я вірю в практичні дії.

Якщо Луценко проведе той закон про травматичну зброю, що буде можливо першим кроком до вогнепальної зброї. То цей закон приведе до добробуту більше ніж всі закони за 18 років.

тут відео з блогу Васермана про статистику, там приводиться статистика правопорушень в штаті США до дозволу на зброю і після.

http://www.computerra.ru/blogs/wasserman/382722/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...