Перейти до змісту

Фронт Змін

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Фронт Змін

Тут починає розвиватись новий політичний рух. Звертаю увагу, що на Волині ще немає осередку. Звертаючись до аналогій з осередками в інших регіонах, лідерами руху стають банкіри і фінансисти, тобто коло спілкування близьке до Арсенія. Тут зібрався плотний фінансово-банківський анклав. Тож хлопці вперед рятувати нашу країну, а ми на низах допомагатимемо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Тут починає розвиватись новий політичний рух. Звертаю увагу, що на Волині ще немає осередку. Звертаючись до аналогій з осередками в інших регіонах, лідерами руху стають банкіри і фінансисти, тобто коло спілкування близьке до Арсенія. Тут зібрався плотний фінансово-банківський анклав. Тож хлопці вперед рятувати нашу країну, а ми на низах допомагатимемо.

А был ли мальчик то? (с)

Давай, давай, Дуся! Ты Дуся - агрегат.... (с) пестня.

Плотный кружок "наварился сам - помоги наварить коллеге, "мы" этого достойны".

З.Ы. off Может все таки "щільний"?

2vanus.просю пардону , исправляюсь тут же, дабы не сильно флудить.

Создание партий - бред сивой кобылы, тем более из таких представителей бомонда. Это только у обывателей бытует мнение что мол они богаты и им больше не надо; эта ложь создана специально для избирателей, - подобные люди как раз превращают власть в бизнес и лишь усугубляют ситуацию.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11: с ким ти зібрався щось рятувати, тобі цей "Фронт" нічого не нагадує? Цей щур з банкірами своїми, мали в одному місці всіх нас. Його вже там добряче прикормили і з ним ділились. Це просто спосіб туди попасти. Потім вони там зберуться після виборів і будуть прикалуватись, скільки лохів все ще ведеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На скільки я розумію на даний момент, Яценюка починають піарити на наступні вибори. Яценюк - це Ющенко "фтарой".

romaxa11 помаранчева революція 2 починається. Давайте разом Яценюк, Яценюк, Яценюк!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Досить цікавий проект. Навіть якщо з нього вийде Ющенко-2, варто пробувати. А то нам пропонують вибір Тимошенко-Янукович (біле-чорне) і кажуть, інших варіантів нема!

Правильний хід у створенні сайту, викладенні програми. І сайт поки досить непогано наповнюється матеріалами і підтримується, хоча по дизайну трохи занадто скромний :)

Давайте, напишемо питання Арсенію Яценюку від Борди і перевіримо, чи буде відповідь? ;)

Отут це можна зробити:

http://frontzmin.org/message.jsp

Хоча, якщо бордівці нічого не придумають, напишу сам :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мамонт, фокс77, бонд- ваші нелажові варіанти дайте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фронт Змін, Ініціатива Арсенія Яценюка
Досить цікавий проект. Навіть якщо з нього вийде Ющенко-2, варто пробувати. А то нам пропонують вибір Тимошенко-Янукович (біле-чорне) і кажуть, інших варіантів нема!

А чому знову жида?! Що, українців немає? З того, що зробили жиди для українців, найбільш відомі "червоний" терор і Голодомор. Ну, а результати роботи Капітельманші можете спостерігати до сьогодні і, думаю, що нескоро з цього л...на виберемось.

Чому саме Яценюк? Красиво говорить? Це вони вміють: "Землю - селянам! Заводи - робітникам!". Але в результаті виходить українцям або куля в потилицю, або чисто виметені засіки, а жидам тони золота.

Починаю розуміти, чому прибалтійські народи значно швидше "вигребли" з радянського "раю". Бо там литовці за литовців, латвійці за латвійців, естонці за естонців. А в нас українці - за жидів, але в кожного він свій - особливий, найкращий: в того - білосердечковий, в того - помаранчевий або білоголубий, в іншого - в біло-синьо-червону смужку. Правда, останнім часом з "помаранчевих" вони "подрейфували" до "білосердечкових", бо ж там програма-мінімум вже виконана: рейтинг практично на нулі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фронт Змін, Ініціатива Арсенія Яценюка

А чому знову жида?! Що, українців немає? З того, що зробили жиди для українців, найбільш відомі "червоний" терор і Голодомор. Ну, а результати роботи Капітельманші можете спостерігати до сьогодні і, думаю, що нескоро з цього л...на виберемось.

Чому саме Яценюк? Красиво говорить? Це вони вміють: "Землю - селянам! Заводи - робітникам!". Але в результаті виходить українцям або куля в потилицю, або чисто виметені засіки, а жидам тони золота.

Починаю розуміти, чому прибалтійські народи значно швидше "вигребли" з радянського "раю". Бо там литовці за литовців, латвійці за латвійців, естонці за естонців. А в нас українці - за жидів, але в кожного він свій - особливий, найкращий: в того - білосердечковий, в того - помаранчевий або білоголубий, в іншого - в біло-синьо-червону смужку. Правда, останнім часом з "помаранчевих" вони "подрейфували" до "білосердечкових", бо ж там програма-мінімум вже виконана: рейтинг практично на нулі.

ні, українців не можна, бо вони от такі інтелектуальні пости пишуть:))ти йому в труси заглянув, шо точно знаєш шо він жид?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, українців не можна, бо вони от такі інтелектуальні пости пишуть :) )ти йому в труси заглянув, шо точно знаєш шо він жид? :)

А ти що, маючи доступ до Інтернету, більше нічого, крім цього форуму, не читаєш, інтелектуал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, українців не можна, бо вони от такі інтелектуальні пости пишуть :) )ти йому в труси заглянув, шо точно знаєш шо він жид? :)

А ти що, маючи доступ до Інтернету, більше нічого, крім цього форуму, не читаєш, інтелектуал?

я крім інтренета теж читаю:)книги, журнали..:)тому і не думаю так, як ти:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

striker , ПРОСТРЕЛИ СЕБЕ МЕЖУШНЫЙ НЕРВ, идеальный способ помочь украинцам сделать первый шаг к выбору ;)

difoto, я ж не до "борців за права русскоязичних". Тобі вибирати неважко, в яку б з клітинок бюлетеня не ткнув, практично скрізь знайдеш "своїх".

я крім інтренета теж читаю :) книги, журнали.. :) тому і не думаю так, як ти :)

То ти ще й "їхні" книги і журнали читаєш? Сподіваюсь, глянцеві?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самый не лажовый - последняя строка в каждом бюллетене. И ни каких там 3х туров, всех "в печку", вместе с должностью президента.

З.Ы. А ваабще - х.з. Тягнибок, хоть и провокатор, но как вариант, лично мне импонирует.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ваабще - х.з. Тягнибок, хоть и провокатор, но как вариант, лично мне импонирует.

Провокатор чого? А Бенюк що провокує? А Іллєнко?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самый не лажовый - последняя строка в каждом бюллетене. И ни каких там 3х туров, всех "в печку", вместе с должностью президента.

З.Ы. А ваабще - х.з. Тягнибок, хоть и провокатор, но как вариант, лично мне импонирует.

опппа........:) Друже, Тягнибоком ти мене повеселив:) несподівано:)

це ти про президентський булютєнь говориш. я тебе питаю інше- партії взагалі непотрібні?вибори теж? яким чином хай влада береться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt если партии - тут явно надо что то менять, точнее не что то а подход. Зачем придумывать велосипед, который к тому же и не ехает, берем за пример США, как рассадник демократии. партий - хоть миллиард, но всего 2 объединения которые могут пройти в парляменД. Отсюда и премьер заарбайтен и законы будут приниматься, потому как уже за партию не потянешь на себя, быстро пенделя дадут.

Про наши партии "Никого нет, шушара одна" (с) кина

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які недоліки фашистської ідеології? (пам'ятаємо, що "фашіо" - це "об'єднувати")

Будь добр, обьединись с себе подобными и набирайте скорость по направлению к ближайшей стене :)

Напомню тебе поговорку "врага нужно знать в лицо". Если считаешь определенную национальность враждебной себе, любимому - потрудись подучить что-то об этой национальности, хотя бы азы истории, будешь меньше глупостей морозить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нема поки варіантів, цей щур вам цікавий тому що він новий, і він це знає що ви поведетесь на нового. Але він новий тільки мордою, всередині такий самий.

Тягнибок як варіант цікавий, але чомусь здається що і він брехун. Краще владі мати штучно створеного Тягнибока, який буде збирати навколо себе радикалів, ніж отримати не контрольованого в непідходящий момент. Але попробувати можна.

Да, на рахунок евреїв, забув. Скажіть дякую тим евреям в ізраїлі, які на себе притягують атаки ісламського світу, і будуть притягувати постійно. А ми будемо спати спокійно. Бо якщо не буде Ізраїля, на кого переключиться Іслам?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фокс, ти як щур нам взагалі не цікавий, тому що випорожнившись на чиюсь ідею, свою не запропонував

vanus: За таке треба банити днів на 10-20, спочатку попередження далі сам знаєш щоб іншим неповадно.

НАРОД ВЧІТЬСЯ ПОВАЖАТИ ОДИН ОДНОГО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З того, що зробили жиди для українців, найбільш відомі "червоний" терор і Голодомор.

оппа. новая трактовка.

а они тут причем? там больше грузины постарались...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не розумію чому не можна матюкатись, обзивати, ганити нинішню так звану "державність" України, яка цього явно заслуговує (державність, не Україна) і ганити президента, який цього ще більше заслуговує - але при цьому вільно можна пропагувати фашизм як благо і людиноненависництво у крайніх проявах і чому адміністратор, який залюбки чистить пости, що не співпадають із його особистою ідеологією, залишає найбридкіше і найогидніше із того, до чого тільки змогло опуститися людство.

а свою ссилочку, страйкер, просто ржавим цвяхом прибий собі до лоба -

якщо на цьому форумі немає кому сказати - я тобі скажу - це писало стурбоване бидло для іншого стурбованого бидла.

1) Ти подивись час появи 23:44 - 00:47 - полнолуние мля (в окно глянь вечером) :)

2) Логика выделенного налицо.

3) По теме: очередной высер НУ

НС->ЕЦ->Фронт змін - спонсоры и судьба скорее всего теже и таже соответственно.

ИМНО я не считаю, что Кролик Сеня самостоятельный, серъезный политик. Его заангажированность на любом занимаемом им посту просматривалась однозначно. Просто кто-то сделал ставку на очередного болтуна, но "жизнь игра....." (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З варіантами дуже натужно і порівнювати нашу ситуацію з тим що робиться в Європі імхо - не коректно. Сила прибалтів в тому, що в кожній країні чи то Естонії, чи Латвії, чи Литві більшість складає корінний етнос, в якого мовно-культурні особливості різко відрізняються від аналогічних в росіян. Тобто для них набагато легше зберігати свою культурну ідентичність під навалою російської субкультури і абсолютно природньо дистанціонуватись від неї, до того ж контактів з "Росією" в історії вони мали набагато меньше від нас, тобто вони схожі чимось з поляками: одна нація, одна віра - з такою схемою вони переживуть всю стару Європу і ще з китайцями поборяться. Але якщо б не дай Бог їм закинути 30% росіян на місце знищених і виселених, а культуру тих хто лишився звести на маргінез і постійно паплюжити, в результаті чого утворюється інтернаціональна маса з незрозумілою, але палкою любов'ю до всього руского, тоді б ні Литва ні Єстонія ні взагалі будь-яка країна не змогла б так швидко організувати громадянське суспільство європейського типу.

Яценюк особисто для мене імпонує своєю прогресивністю, європейськістю, принциповістю, розумом, відвертістю, мабуть харизмою. Короче на інтуїтивному рівні з ним пов'язані якійсь позитивні емоції, на відміну від всіх інших політиків. Доречно згадати й про Олега Тягнибока, колись дуже малим був з батьками навіть в його дідуся в львівській квартирі, просто наші дідусі дружили. Але всі політичні депати за його участю зводяться до минулого, якого вже не виправиш, яке тільки не потрібно повторювати. Його заклик "Україна для українців" на наступних виборах обов'язково дасть йому прохідний процент для попадання в парламент, але нажаль (чи на щастя), ніколи не закине на рівень керівництва країною (ця ідеологія просто розвалить її на купу осколків - тим самим раз і назавжди програвши віковічну війну з Московією). В Яценюку є притаманна певна об'єднавча властивість (навіть частково до тієї, якою володіє ЮВТ).

Тепер на рахунок провокаторів, владою створена ідеальна політична система: сама з ніг до голови вимазана в лайні, вона абсолютно природньо в це лайно одягає кожного хто до неї доторкнувся, таким чином роблячи абсолютно непотрібними якісь потуги з моральністю, принциповістю, порядністю і чесністю. Зараз у владу вже відверто йдуть красти, вимагати, рейдирити, кришувати певні інтереси. І це на всіх рівнях від міліції, прокуратури, суддівства, до найвищих державних посад. В такій системі наявністю якоїсь чесноти - це глибокий і небезпечний порок. Це навіть сильніше ніж в Росії, бо там все чітко на своїх місцях - енциклопедичний феесбешний тоталітаризм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Я вже написав :-), побачим що буде, цікаво як швидко відреагують на пропозиції мої, потів вам сюди запощу. Одне тільки дивує що всі датагрупівські мої емейли ххх@FK.LUTSK.UA ВЖЕ ТАМ Є І ПРИЙШЛОСЬ брати ЕМЕЙЛ З ФІРМИ де внас свй домен є. хто цікаво написав ще й мого власноге незнаю. Так от, чекаю відповіді.

2. Коли вивозили євреїв вступилась УПА, після чого їх зразу стали називати "жидобендеровцамі", а після приходу до влади ті самі "жиди" почали називати їх фашистами, чи фашистськими поліцаями :-(.

3. ту енді а ти попробуй тут так полаятись :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а спорим що хто перший заофтопить піде в баню на 10-20-30 днів :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а спорим що хто перший заофтопить піде в баню на 10-20-30 днів :-)

а спорим, я не испугаюсь?

Ванус, уже говорил, честь тебе и хвала за то что ты чистишь флуд, но имей совесть делать это не выборочно, как ты это делаешь: что тебе нравится оставляешь, что нет трешь. Уж перед собой то будь честен.

Кстати а п.4 правил для кого написан сверху? Я так понимаю ключевое слово в нем стараться.

По теме: Закулисная партийная жизнь кипит, и состоит это кипение из дерьма.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені поки що нічого не прийшло, ні відповіді ні конфірма. :-)

і кстаті мамонт в БАНі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...