Перейти до змісту

Комиссары Интернета

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Дещо про рунет

Вже ходять легенди про ксенофобсько-божевільний стан російськомовних форумів, деколи це докочувалось і до борди, дана стаття ще раз відкриває завісу того що ми вже всі знали або здогадувались.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ниасилил, патамушта Война и Мир.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А даремно, повністю розкривається тема путінофільної ксенофобії в рунеті, мені було цікаво, навіть деякий час в часи великих політичних перепалок на борді неодноразово стикався з цим явищем, але не на стільки масовим, як на українських форумах східних регіонів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

off Елки свет, да ты просто спалил всю агентурную сеть влияния... Надо срочно позвонить начальству поменять пароль и рвать когти/

Если серьезно - а ты думаешь наши компетентные товарищи не бдят в нете? Ошибаешься, бдят. Потом, ты целиком серьезно ставишь всем диагноз? Для тебя не существует людей у кторых мнение отлично от твоего? 8-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так romaxa11 є багато придуркуватих виступів, при тому з обох сторін.

Щоб було зрозуміліше.

Комиссары Интернета, Виртуальное око Младшего брата

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спасибо, прозрел глобально от их форума :)

А чего им еще не выделили домен .ru ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Докази звичано цікаві, але я, наприклад, знаю таку групу людей, які самі, без спецслужб, давили національним українським питанням так, що завалили свій же форум. Так що не все ГБ-шниками роблене. Народу мізки так промивають, що прямого впливу на форум не завжди і треба.

Ну а вірусні атаки на непокорних рядових форумчан, чесно кажучи, потішили...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...