Перейти до змісту

США - світовий гарант безпеки або імперія зла.

Єретик

Рекомендовані повідомлення

Яке ваше ставлення до цієї країни, її зовнішньої політики.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗМІ не можуть передати що саме це за країна, тому на основі них і російських форумів складати уяву про таку складну країну не правильно, там живе багато родичів, працює в університеті брат доктор фіз-мат наук, він, наприклад, об'єктивно захоплений їхньою системою освіти, її збалансованістю. Те що мало реперів може розв'язати інтегральний вираз, не означає що хтось інший його в штатах не розв'яже, а з іншої сторони, якщо розв'язок не потрібний промисловості і науці, він мабуть і не буде розв'язаний, хіба може якийсь фанатик рване.

Пересічний американець має таке саме відношення до зовнішньої політики, як і ми до наших політиків, у них інші задачі. На мою думку це класна країна, яку цікаво відвідати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо, що багато кому добре жити в США і в неї є багато хороших сторін, але її зовнішню політику я прирівнюю до військових злочинів проти людства. І взагалі у влади США (або тих хто нею керує), є одна мета - загарбання світу.

Ось тут описані деякі злочини США:

1

2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сергій, російських ЗМІ обчитався/обдивився?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сергій, російських ЗМІ обчитався/обдивився?

Є трохи, але й радіо Свобода також обслухався :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до зовнішньої політики усі ці люди мають приблизно таке саме відношення

Ось тут треба детальніше, бо я не зрозуів твоєї думки. (Ти говорив про німців? чи про американців?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Американцям підконтрольні основні світові ЗМІ, вони через них сповідують загальнолюдські і сімейні цінності.

А на практиці роблять....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Американцям підконтрольні основні світові ЗМІ, вони через них сповідують загальнолюдські і сімейні цінності.

А на практиці роблять....

Та, амерам ще повчитися треба(слабонервним НЕ РЕКОМЕНДОВАНО)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та, амерам ще повчитися треба(слабонервним НЕ РЕКОМЕНДОВАНО)

Звірста не можна виправдати незалежно від того хто їх чинить. Однак, не варто забувати наступне:

1. США - ідеальна країна яку повинні наслідувати, принаймі США цього добиваються (можна зіронізувати що Росія наслідкує приклад США).

2. Чечня - це територія Росії. США воює по всьому світі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тредо-боян ніасіліл, відпишу зразу свою думку.

Спілкувався з багатьма. Від рядових сітізненів-"сектантів" з корпусу миру (жили в мене в домі, такі "правила гри") , до "засланних казачків", стучавших в мене в комп. клубі милом report-и в ГосДеп (за КуЧми). (славно погуляли тоді за кошти СIA :D )

Люди різні. Від "планктону" і інвестувавших в землю на марсі (я не шучу) до "хитрозроблених" і природжених хижих. Живуть вони чудно. Приблизно як у нас за Совка, тільки в 1000 раз краще, щонедивно для монополіста долларового станка.

Чи Америка зло - складне питання. Вони багато інвестують в образ "голуба миру", але не забуваючи про інтерес. Принаймні Україна їх не цікавить як сировинний придаток, але хочуть нам (ненав'язливо) допомогти в усвідомленні того, ким насправді є наші північні сусіди, і тут вони праві. Ворог мого ворога - мій друг. Крапка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 sergyj Хтось ж має бути світовим жандармом :) і не росія це точно ;) ось Амери беруть на себе такий тажкий тягар :)

2. Чечня - це територія Росії.

Ти так сильно в цьому впевнений :) ? Вже десь 300 років вони це доказують..... і доказують, доказують, доказують вже всіх на той світ відправили(Хатаб, Басаєв, Гелаєв, Масхадов, Бараєв, Яндарбієв, Радуєв і маса інших), і все рівно доказують :D А як це так, вони ж так кричали "Не буде Хатаба, Басаєва, не буде війни" і що війна кінчилася? Ось так вона кінчається ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 sergyj Хтось ж має бути світовим жандармом :) і не росія це точно :) ось Амери беруть на себе такий тажкий тягар :)

Ти так сильно в цьому впевнений :mdr: ? Вже десь 300 років вони це доказують..... і доказують, доказують, доказують вже всіх на той світ відправили(Хатаб, Басаєв, Гелаєв, Масхадов, Бараєв, Яндарбієв, Радуєв і маса інших), і все рівно доказують :lol: А як це так, вони ж так кричали "Не буде Хатаба, Басаєва, не буде війни" і що війна кінчилася? Ось так вона кінчається ;)

Дудаева забыл еще припомнить. Мало, мало ты перечислил, надо было больше стрелять полевых командиров. Этот народец понимает только силу, и им надо всегда показывать их место.

Альто, ты действительно думаешь что чечены воевали за какую то независимость? Как же тейпы что были изначально на стороне федералов? Или может ты о них не слышал, а только о братской украинской помощи батальёна наёмников? Которые, кстати, по ЗУ вернувшись должны были бы не интервью раздавать о том как они браво русских резали, а на нарах париться.

По теме. США не хорошие и не плохие, они просто есть, действуют и развиваются так как считают нужно, и плевать им на все - они озабочены своей выгодой. Кстати никакой они не гарант, - если что пойдет не по плану - сдадут и открестятся, примеров масса. Упоминание об империи зла, не уместно, потому как ваканся занята СССР (спасибо актерику Рэйгану).

З.Ы. Мне не понятно почему в теме про США обсуждается Россия.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По теме. США не хорошие и не плохие, они просто есть, действуют и развиваются так как считают нужно, и плевать им на все - они озабочены своей выгодой. Кстати никакой они не гарант, - если что пойдет не по плану - сдадут и открестятся, примеров масса.

єдина твереза думка на весь флуд:lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-25-1229242571.jpg

А яке має відношення США до мене

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти так сильно в цьому впевнений ;) ? Вже десь 300 років вони це доказують..... і доказують, доказують, доказують вже всіх на той світ відправили(Хатаб, Басаєв, Гелаєв, Масхадов, Бараєв, Яндарбієв, Радуєв і маса інших), і все рівно доказують :)

США - доказують вже 50 років всьому світові що вони господарі усього світу. А якщо хтось не згідний - то він терорист.

2Alto Якщо cлідувати твоїй логіці і подивитись на америку 300-400 років назад то можна побачити кому належить територія яку окупувала Британія, а як наслдок США. Якщо політика Росії по відношенню до Чечні не подобаеться США, чому вони не введуть санкції проти Росії, а обмежуються обережною критикою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А яке має відношення США до мене

Якщо твоя думка і дії влади яку ти обереш не входитимуть в плани США - вони як мінімум введуть санкції.

Фінансова криза почалась в США і поширилась як економічна по всьому світі в тому числі і в Україну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...