Перейти до змісту

Ми шукаємо таланти

silia

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

3e7fc45386a2.jpg

Сайт www.westgame.org запрошує до співпраці молодих (хоча б в душі :D ), талановитих та амбіційних людей.

На даний момент йде набор на вакансії помічник редактора та журналіст.

Вимоги

• Грамотність, чудове володіння українською мовою.
  • Вміння та бажання працювати в команді
  • Зацікавленість навколо ігровою тематикою (хард, софт, моди, консолі…)

Вітається

• Володіння англійською мовою
  • Досвід в журналістиці
  • Ігровий досвід

За деталями звертайтесь в ПМ, ICQ (номер в профілі) або за телефоном 8099 0293485

Опубліковано

Неповнолітніх приймаєте?:) Я грамотний й знаюся на модмейкерстві, є ігровий досвід. Також можу писати російською. Ну й англійська потяне.

Опубліковано

2sillia

етот сайт про киберспорт в Луцке и киберспорт в целом.........

тада удачи а она вам понадобится......ОЧЕНЬ

Опубліковано

Повнолітній,українською володію на належному рівні!!Ринком Пк та консолей цікавлюсь активно!!Володіння англійською-4 курс РГФ!!єдине чого немає так це досвіду роботи в журналістиці

Опубліковано

Провсяк випадок поясню що портал не буде присвячений лише кібер спорту, даний портал буде охоплювати всю навколоігрову тематику (ігри, коди, моди проходження, секрети ітд ітп)

Кіберспорт це те з чого на даний момент стартуєм так як є певний досвід в проводженні таких міроприємств + в нас в місті нажаль була занедбана культура кіберспорту як такого і потрібно було її по трохі піднімать.

ЗІ Сорі але сьогодні вже не зможу звязатися з усіма зацікавленими (я зараз не в тому стані :angry: )

Опубліковано

Сілля

можу на сайті писати про новинки ММОРПГ і тд .... активно цікавлюся .. ну і власне багатєнний досвід, досконало знаю механіку ігр і тд ... досвід Рейд лідера, Мейн танка, ну і просто незалежний погляд гравця =)

можу вести як новини =) зробити щось тіпа блога =) ну або своїм улюбленим РП стилем =) у вигляді щоденника =) від 3ої особи тіпа =) дуже непагано виходить =) (юзаю ігровий "СЛЕНГ" всілякі скорочення і тд , можу писати 3ма мовами ... вільно володію англ. ігровими термінами і тд ..

власне маю декілька вільних хвилин на роботі =)

куча ідей, куча тем і куча інфо , з силками відюшками картинками і багато багато іншого ... від тактік і стратегій =) до багів глюків єксплойдів і таке інше =)

вопшем єсічйо пиши =)

власне просто тонну тем є про EVE Online WoW ну і троха про лінєйку .. також .. є аккаунти в конані, вархаммері, Еверквесті2 (з новим доповненням), ключі від батлфілду, для батлнету

ну і ше тонни ігр =)

З.І.

на рахунок харду буду писати тікі про девайси, мишкі там і інші примочки ... самим Залізом не дуже цікавлюся ... ну але це не проблема =)

Опубліковано

2 DefJamaica

Зявись в асі ;)

2all сві хто хоче допомогти звязуєтесь в приват і вказуєте про що хочете писати ітд.

Опубліковано
2 DefJamaica

Зявись в асі ;)

в мене така кора з тою аською ..

я не можу зайти на свій номер ....

постукай мені на 133618456

це моя стара-нова аська =)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...