Перейти до змісту

HTC SPV c500 як поміняти WM2003 на 2006

Рекомендовані повідомлення

цікавить заміна ос

чи взагалі таке можливо?

бо прикупив такий апарат і чомусь не можу поставити жодної програми………

завжди пише або програма шось там не сходиться з сертифікатом або не для цієї ос…….

http://mobingo.ru/forum/member.php?u=893

найшов таку ссилку………..але сам не можу розібратись що і як………хтось поможе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спробуй пошукати шось тут http://4pda.ru/forum і шукай пі свій Windows Smartphone 2003 Edition. Перепрошивати нема сенсу через те якщо тобі вдасця якимось чудом поставити 6 віндовс то девайс буде тупити жостко. я собі ставив 6.0,6.1,5.0 замість 2003 але вони так шустро непрацювали як старий 2003-й.

Те що в тебе шось неставиться може бути через те що ти програми береш для ВМ2003 а не для Windows Smartphone 2003 Edition спробуй пошукати шось для свого ВМ а потім уже думай чи треба перепрошивати чи ні.

полегче на поворотах, ненравится? ГО на визор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спробую........але всерівно цікаво........

дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аж удивительно :sm110:

Я на Делл поставил WM5 + 1 обновление и зверек явно шустрее бегает, а владельцы нормальных WM6-6.1 говорят, что вообще летает , плюс электричества WM5 явно меньше требует (у меня по крайней мере)

Щас вот буду перешивать Тошибу G500 с WM5 до WM6, посмотрим!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а скільки коштує прошивка?

мені не прошиєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

есть такой сайтик - 4pda.ru , там и ищи свою прошивку.

Сложного там ничего нет, но есть тонкости - можно убить зверек, полностью.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да старі машинки вміли "brickатись", а нові в бутлоадер заходять навіть якщо їх ніщо не бачить! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прошил свою тошу до 6.1 - летает! :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

есть такой сайтик - 4pda.ru , там и ищи свою прошивку.

Сложного там ничего нет, но есть тонкости - можно убить зверек, полностью.

Польностью не убьешь, всегда можно поднять (если убивать не кирпичем, а прошиванием).

Да, добавлю: "тонкостей" больше, чем "правил" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

демоны, вы хотите, чтобы лицо, не знающее не только, что такое бутлоадер или ром сейчас поверило, что он ничем свой аппарат не убьёт? :)

К тому же "прошивальщики" лишатся своих кровных! :)

Так что при прошивке можно убить телефон! Точка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

демоны, вы хотите, чтобы лицо, не знающее не только, что такое бутлоадер или ром сейчас поверило, что он ничем свой аппарат не убьёт?

К тому же "прошивальщики" лишатся своих кровных!

Так что при прошивке можно убить телефон! Точка!

і то правда нагрузили людину тут термінами. спочатку треба дізнатися яка точно система( варіант прошивки і т.п.) стоїть, потім знайти прошивку (думаю в неті є тра тільки троха поГуглити) а мотім зажавши пару чарівних кнопок (одночасно) заганяєм тело бутлоадер і апдейт (нервно курим) вуаля якщо все норм апарат з новою прошивкою. у мене пока ще невиникало проблем із прошивкою. тільки один раз зарано нажав апдейт (ектів синк завіс) то прийшлось з кредла виняти але виняв акумулятор вставив включив (загрузився сам бутлоадер) поставив почекав і нормально прошився. шоб вбити програмно тело це треба мати гривий мозок, руки або бути вообще дов_ойобом.

погугли або пошукай якийсь обзор типу інструкція по перепрошивці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли пробую поставити SuperCID видаэ помилку Unknown error -2147467259 in read operation

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...