Перейти до змісту

Моніторинг поточного стану комп'ютера через мобільний телефон

Doping

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Навіяно темою від ursa.

Часто залишаючи комп'ютер без нагляду, хотілось би "тримати руку на пульсі". Тобто в любий момент за допомогою gprs і мобільного телефону (не смарт) переглянути поточний стан заліза (температури, напруга) і закачок (мюторент ;) ). В ідеалі, взагалі, при необхідності дистанційно завершити роботу windows. Це реально?

Опубліковано
Навіяно темою від ursa.

Часто залишаючи комп'ютер без нагляду, хотілось би "тримати руку на пульсі". Тобто в любий момент за допомогою gprs і мобільного телефону (не смарт) переглянути поточний стан заліза (температури, напруга) і закачок (мюторент :0020: ). В ідеалі, взагалі, при необхідності дистанційно завершити роботу windows. Це реально?

Якщо ІП бачиться з інтеренту - так.

Опубліковано

Прикольно:

1197487900_jm2pc_server.rar ( 311.35K )

Number of downloads: 4

zip.gif

1200498958_jm2pc_bt_client_cracked.rar ( 70.47K )

Number of downloads: 2

Сервер без клієнта не працює і навпаки! Сервер на комп, клієнт - на телефон.

Опубліковано

Зразу скажу, що користувачам "Домашні мережі" які не мають окремого ІР качати і ставити не варто :)

Опубліковано
Соррі за офтоп, але для смартів є щось таке?
Remote control your desktop or laptop computer with any Java powered phone

Перекладати і коментувати треба?

а що - на смарт мона поставити ява-прогу?

Опубліковано
т мона поставити ява-прогу?

Чэлюсть упала.....

а шо, низзя???? Хде я отстал от жизни? А в дизельные движки можна солярку лить?

Опубліковано
а що - на смарт мона поставити ява-прогу?

А чого б і не можна. Особисто я без проблем його поставив, вот тільки ІР "білої" нема :)

Опубліковано

Из личного опыта. Есть такой хороший почтовик The Bаt. Так вот хорош он тем, что поддерживает выполнение определенных сценариев, в зависимости от того какое письмо пришло на ящик. Я когда-то делал такую фишку: создавал несколько скриптов (завершение винды, запуск/остановка закачек и т.п.) и для этих скриптов создавал определенные правила в Бате. Потом с мобилы отправлял СМС с определенным текстом себе на почтовый ящик, а Бат уже делал все что нужно и при необходимости отправлял мне в ответ СМС с состоянием тех же закачек и пр.

В общем удобно, легко и без лишнего софта.

Опубліковано
т мона поставити ява-прогу?

Чэлюсть упала.....

а шо, низзя???? Хде я отстал от жизни? А в дизельные движки можна солярку лить?

Підніми челюсть і не відставай від життя :friday: . А те що я такого не знав - це не є трагедія.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Знайшов таку функцію в Еверест (відправка звіту на емейл) в якому можна виставити майже всі критерії поточного стану твого ПК...тількі от управляти через мило не можна :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...