Перейти до змісту

Сексодроми


Chill

Рекомендовані повідомлення

Сексодроми або цікаві місця для сексу

kurort.jpg

Чоловічий журнал Men's Cult склав рейтинг різноманітних сексодромів. Адже після винаходу пральної машинки, паркетної підлоги, автомобілів, стало зрозуміло, що ліжко - не єдине місце для сексу.

Почнемо з лісу, наприклад. Можливо, наші предки виключно тут і займалися сексом, але вони взагалі були дикими людьми. Сучасна людина у лісі сексуально безнадійна. Ні, якщо у неї є палатка, ковдри, переносна душова кабінка - все ще не так й погано. Але без цього, ліс - це місце, де повно неприємних сюрпризів. Зелений килим під ногами при ближчому знайомстві виявляється сумішю з кропиви, гострих гілок, шишок та, що ще цікавіше, цілого світу живих істот, які атакують кожен голий сантиментр твого тіла.

Сауна

Секс та сауна стали майже синонімами (зокрема в колонках газетних оголошень). Але все ж таки краще залишити секс для передбанника, а в самій сауні лікарі не рекомендують цим займатися, адже при такій температурі різко падають репродуктивні здатності організму - секс в сауні може бути смертельно небезпечним навіть для молодих чоловіків - дуже велике навантаження на серцево-судинну систему.

Басейн

Тільки якщо це твій особистий басейн. Що ж до публічних басейнів, то якщо відволіктися від невсипущих громадян, то концентрація хлорки та інших шкідливих дизинфікуючих речовин зашкалює за всі розумні межі. А потрапляння цього хімічного скарбу в інтимні органи дівчини може мати не дуже приємні наслідки для її здоров'я.

Літак

У літаках, незважаючи на клас, ніби навмисно, все влаштовано виключно антисексуальним чином: навіть у туалетах там суцільні тверді виступи та криві стіни. Так що кращий вибір для літака - прикритися ковдрою та віддатися енергічному петингу з відстороненим виразом обличчя. Хоча досвічену стюардесу ви не введете в оману, адже курсуючи між Лісабоном та Макао вона достатньо надивилася на ці відсторонені обличчя.

Роздягальна/Кімната для примірювання

У величезному магазині з купою кабінок, що закриваються, логічно піддатися своїй пристрасті посеред дзеркал та одягу. Але, нажаль, у сучаних модних магазинах купа камер, іноді дзеркальні стелі, та не міцна кабінка з дверима, а хліпка споруда зі шторами, ще й всевидющий продавець на додачу.

Атомобіль

Це класика, романтика, свобода та сексуальна революція. У 70-80-х роках кожен п'ятий американець був зачатий у машині. Наша статистика в цьому плані відстає, хоча зі збільшенням кількості машин, падінням радянських сексуальних табу та високими цінами на зйомні квартири - мабуть ми скоро наздоженемо їх. Але не займайтеся сексом в гаражі не вимкнув мотор, бо можна назавжди улетіти в країну фейєрверків та мрій.

Туалет

Можно навіть у себе вдома. Це дуже інтимне місце, з особливою атмосферою...але краще перед сексом провітріть цю атмосферу.

Море

Море, небо, зорі...Повноціний секс може й не вийде, але відчуття легкості, свободи та мирного колихання може стати чудовою прилюдією для продовження вашого вечору в номері готелю. Ну а те, що сперма не гірше за кров може приваблювати акул...ну кого ж це хвилює, коли мова йде про справжню романтику.

Ліфт

Тут відчуття екстремальності аж ніяк не знижається від знання того, що ліфт з нажатою кнопкою "Стоп" нікуди не поїде.

Душ

Струйки води, що лоскочуть тіло дівчини провокують нейрони подавати сигнали збудження в мозок. А також не варто скидати з рахунку відчуття чистоти, свіжості та розпусти.

Пляж

Пісок має унікальну властивість потрапляти у різні частини тіла - і це мала плата за високий накал романтичності. Морський бриз відганяє надокучливих мошок від вас, а вчасно підстелений рушник врятує вас від ран, які можуть виникнути внаслідок енергійного тертя об той самий пісок.

Потяг

Ритмічне покачування вагону, пейзажі за вікном, абсолютно нічим зайнятися та неможливість піти звідси раніше ніж за добу. А провідник, який намагається що п'ять хвилин заломитися до вас в купе і напоїти вас чаєм, тільки додасть процесу гостроти. Хоча абсолютний екстрім - це секс на другій полиці в загальному вагоні.

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...