Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

До власників.Як телфончік?Глюки,недоліки,як WiFi.Буду вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також хочеться послухати бо планую собі брати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тута

7 - відкликів користувачів

12 - обзорів

5 - описів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зафакали конечно трохі,треба ще порити щось схоже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купили в мене такий тиждень назад ("МобіЛуцьк")

Забравши зі складу, посидів поклацав даний девайс... Як на мене дуже стильний і офігенний телефон! Мені сподобався звук, сподобалось оформлення, функціонал пристойний! Камера...Хм.. Камера там просто супер, якісь на висоті! Яб радив брати такий девайс і не задумуватись :_40:

Телефон - супер!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене після прочітаних відгуків тревожить одне:

"хлипкая и дико люфтящая задняя крышка, такое ощущение, что ее туда прикрутили от какой-то китайской игрушки, очень маркий корпус, который моментально покрывается отпечатками пальцев".А звук і WiFi просто манять :) ,камера мене не сильно хвилює.Питання в тому що з ним буде через місяць(зовніній вигляд),новенький він о-го-го.

nokia_n78_1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читав я трохи огляд цього апарату так як думав взяти собі, але скажу відверто не дуже вразило :) Мав до цього N73ME, апаратом був задоволений, особливо в плані звуку і камери, після того як взяв Е51, то в ній не вистачало (і зара не вистачає) звуку і якості фото, от і думав взяти собі N78, але глянувши огляди вирішив зачекати поки у нас з'явиться щось з цих апаратів N79, N85, 5800 xpressmusic :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я тож порився трохі,цей найбільш підходить.Тим більше вибір дуже малий якщо не хочу ні жабу ні слайдер.Ще б долар де впав ще більше :) я б за 1400-1500 вже б купив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
Та я тож порився трохі,цей найбільш підходить.Тим більше вибір дуже малий якщо не хочу ні жабу ні слайдер.Ще б долар де впав ще більше :0022: я б за 1400-1500 вже б купив.

Всьо п...ц, долар взлетів, економічна криза і т.д і т.п. Я тоже поки думав-думав брати телефон от і додумався ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...