Перейти до змісту

Історія про МТС

Рекомендовані повідомлення

Вирішив я собі купити карточку МТС, купив СУПЕР МТС, і захотів перейти на "вільній МТС". Через меню МТС недає можливості переходу (а я маю право на один безкоштовний переход) . З реальною людиною порозмовляти неможливо, її просто немає. В нас є два телефона 722460 - де ніхто не бере трубу (пів дня стояв на дозвоні телефон) і 770290 - постійно включений факс.

І тут я собі подумав, якшо факс оперує електричними сигналами, то чому комп не може з цим справитись?

Набрав я в пошуку "віртуальний факс"

Знайшов прогу - Venta Fax & Voice 5.7 - (саме ця версія прогами стабільно працює вже двоє суток)

прога сама визначає номер, має автовідповідач, може відсилати і приймати факс. А також відсилати лист на емейл про вхідний дзвінок.

Так як зламати дистанційно факс? знайшов таке....

Открываешь старый добрый Word, создаешь новый документ, а в параметрах страницы ставишь: А4, минимальные отступы от краев. Рисуешь большой (нет, не огурец) прямоугольник и заливаешь его ЧЕРНЫМ ЦВЕТОМ. Потом копируешь через буфер обмена этот лист внутри документа еще раз 70. На принтере тренироваться распечатывать не советую - твой тонер (или картридж) откинет копыта. Сохраняешь файл под каким-нибудь именем типа "fuck_fax.doc", просто и понятно :). Не советую писать на одном из 70 листов свои обратные данные :). Можно конечно поэкспериментировать с адресом соседа. Но еще лучше вписать обратный адрес жертвы :). Сам на себя заявит потом.

Неторопливо отправляешь адресату "fuck_fax.doc" :). Выбери режим "FINE-MODE-TRANSMIT", чтобы вышло по самое не балуйся. Самое главное, чтобы хозяина факса не было дома в это продолжительное и знаменательное время, а то не дай бог вмешается в процесс!!!. В ходе этой незамысловатой, но очень падлянской процеДУРЫ начинается прием факса, распечатывается весь рулон имеющейся в факсе бумаги, при долгой печати черным цветом головка факсового термо-принтера сильно нагревается. Когда процесс несколько затягивается, начинают выходить из строя нагревательные элементы (производители на заводе даже не додумались эту фишку протестировать). Результат: вся бумага на полу, везде на ней черным-черно и по этой бумажной ленте видно, что головка вышла из строя уже на определенном километре портянки :).

Все, пипец факсу и бумаге аминь, долго его теперь будут в мастерской валять. Хе-хе, и владелец у психиатра пропишется, как постоянный клиент вне очереди. Самое главное, чтобы на тебе это никак не сказалось

--------------------------------------

Да ладно з цими довбо-людьми, оператор відкриває кожному юзеру поштову скриньку, типу - 80** *** ** **@mts.com.ua і тп. А про надходження пошти приходить повідомлення по СМС. Кажуть що майже всі позакривали цю функцію, а ДЖИНС ще тримається за голову.

Так от питання, чи дійсно "джинс" відсилає повідомлення СМС про приход на ящик? Або скажіть хто ще остався при розумі?

Тобто я хочу, щоб оператор відсилав мені СМС про вхідні дзвінки на стаціонар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти номерок 222 набери (там десь в пунктах меню є зв"язок з оператором), і виріши своє питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Набрав 222, тьотінька сказала шо переход на "вільний", 20 грн. Стартовий мені тоді виходить 45 грн. Коли Лайф їх майже безкоштовно роздає.

Безкоштовний перехід можливий на доступні! акційні! тарифи, яких не виявилось. На сайті неясно де акційні де неакційні тарифи. І звідки ти знаєш номер 222, взагалі не ясно. Його нема на сайті і на вкладиші. Ще раз переконався шо МТС-ЮМС дерь**.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пардон.

дерьм@, потому что дорого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І справді...чому не можеш позвонити оператору і розпитати все необхідне. А всі сервісні номери телефонів є у додатку до стартового, або подаються у відповідному розділі інфо центру. Чомусь я змогдла знайти про номери на офіційному сайті МТС

А перед тим як купувати ту чи іншу карточку дізнайся більше про тариф, адже в кожного свої нюанси...так що нема чого тут кипішувати, що тобі не дали можливості переходу - УВАЖНИМ ТРЕБА БУТИ!!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Набрав 222, тьотінька сказала шо переход на "вільний", 20 грн. Стартовий мені тоді виходить 45 грн. Коли Лайф їх майже безкоштовно роздає.

Безкоштовний перехід можливий на доступні! акційні! тарифи, яких не виявилось. На сайті неясно де акційні де неакційні тарифи. І звідки ти знаєш номер 222, взагалі не ясно. Його нема на сайті і на вкладиші. Ще раз переконався шо МТС-ЮМС дерь**.

Читай уважно на сайті все пише тиць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стартовий мені тоді виходить 45 грн. Коли Лайф їх майже безкоштовно роздає.

Ну то купуй 2 батареї, ящик валідолу, і переходь :ok2:

"слони" (КС, МТС) - це вам не "суслікі", пардон за офф :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...