Jump to content

[Архів] - Продам Radeon RX 5700 XT Red Devil 8/256 bit

Recommended Posts

Продам свою карту Відеокарта PowerColor Radeon RX 5700 XT Red Devil 8192MB.

Я другий власник.Плата тиха, не копала, э коробка.

Обслуговувалась в пк доктор перший раз.

В даний момент стоїть в пк.

Зроблю любий тест легесенько.

Причина продажи взяв rx 7800 xt,люблю такі гарячі штучки,ну звісно в пк має бути чудове охолодження і мать з хорошими рейсами :ok:

Продаю без торгу в любу точку світу)

3а 5500 грн,можна доларами)))

Всім гарних торгів

image.jpg

11111.jpg

• +1 2

• 3 weeks later...
On 9/2/2024 at 9:35 AM, AnimaNoir said:

Хороша карта, в мене така без XT. В 2k тягне мох і болото. Хто сумнівається в карті (практично аналог 3060)  Удачі в продажі.

не тягне мох і болото, але карта хороша

В 02.09.2024 в 09:35, AnimaNoir сказав:

Хороша карта, в мене така без XT. В 2k тягне мох і болото. Хто сумнівається в карті (практично аналог 3060)  Удачі в продажі.

Дякую, та да.Це монстр :0009:

В 02.09.2024 в 10:11, case_l сказав:

не тягне мох і болото, але карта хороша

Проходжу зараз A Plague Tale: Requiem на середньо високих. 40-60 кадрів в 2k для мене мох і болото) Зважаючи на її ціну. Звісно десь прийдеться fsr на якість виставити, але з моїм зором в -3 то не критично) Єдиний мінус лише що це amd... Дрова в них як були індуським шматком каррі, так і залишились. Після зелених то тихий жах. 

Edited by AnimaNoir

On 9/3/2024 at 9:53 AM, AnimaNoir said:

Проходжу зараз A Plague Tale: Requiem на середньо високих. 40-60 кадрів в 2k для мене мох і болото) Зважаючи на її ціну. Звісно десь прийдеться fsr на якість виставити, але з моїм зором в -3 то не критично) Єдиний мінус лише що це amd... Дрова в них як були індуським шматком каррі, так і залишились. Після зелених то тихий жах. 

це якраз мій випадок, карта 5700 XT і монітор 2к 32"  , зір хороший, все бачу. Проблем із дровами не мав, ще й процесор ryzen 4700 

Edited by case_l
  • Подобається 1

В 03.09.2024 в 09:53, AnimaNoir сказав:

Ну це я думаю та і впевнений,що більше і не буде.

Якщо ви очікуєте більших вражень ,візьміть хваленну 4090.

Цінова політика досить проста,які гроші такий і товар.

Тим більше грати в 2к,я починав би з rx6900xt як мінімум.

Зараз в мене HDR 27 на 260 hz,цілком за очі хватило.

Edited by core500

Guest
This topic is now closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...