Перейти до змісту

Проблема з Facebook

Beus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу допомогу ветеранів facebook'a)

Ситуація наступна.

Мав зареєстрований аккаунт яким не користувався (аккаунту десь більше 5-6 років). 0 друзів, мінімум інформації.

Вирішив відновити і посидіти у даній соцмережі. Зайшов, побачив, що не правильно вказане прізвище транслітерацією - змінив. В життєписі (чи якось так) на школі, університеті і т.д. стояло місцезнаходження Горлівка чогось - повидаляв. Після цих маніпуляцій фейсбук попросив фото паспорта і т.д. - надав. Потім попросив селфі - надав. Через деякий час - аккаунт заблоковано, на відправку нових фото документів не реагує. Новий аккаунт створювати не хочу, бо є інформація, що будуть банити відразу як дублі.

Чи є якась жива підтримка в цьому концлагері? Чи можна якось вирішити ситуацію?

Опубліковано

скільки часу пройшло від блокування, там може бути він тимчасово заблокований, поки людина паспорт не перевірить.

Опубліковано
21 минуту назад, Revolver сказал:

скільки часу пройшло від блокування, там може бути він тимчасово заблокований, поки людина паспорт не перевірить.

тиждень десь

Опубліковано
4 годин тому, Beus сказано:

Новий аккаунт створювати не хочу, бо є інформація, що будуть банити відразу як дублі.

Неправильна інформація, маю знайомих в ФБ, які мають по 5-6 акаунтів.

Опубліковано
12 годин тому, Beus сказано:

фейсбук попросив фото паспорта і т.д.

Ого. Не знав що у фейсбук по фото паспорта пускають. 

Мене одного разу заблокували за коментарі  на сторінці порошка. Десь тиждень аккаунт був заморожений. Написав в тех підтримку, попросив надати пояснення щодо блокування. Не пояснили, просто розблокували. Але на сторінку 5-го президента доступ був закритий. От сцикло какао порошок)

Опубліковано
10 часов назад, SpiritMen сказал:

Написав в тех підтримку, попросив надати пояснення щодо блокування.

А де та тех. підтримка?

Опубліковано
52 хвилин тому, Beus сказано:

А де та тех. підтримка?

Десь на кроках відновлення аккаунту. https://www.facebook.com/login/identify  пару років назад було, я точно не пам'ятаю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...