Перейти до змісту

Продам Антенна для 3G модема HSDPA-2100Мгц 21Дб Lifecell, Vodafone, Киевстар)

Рекомендовані повідомлення

Ціна - 1200 грн, включає антенну + 15 з лишком метрів кабелю. Перехідника до модему немає. Купувалася в 3gstar. Стан відмінний. Причина продажу - перехід на кабель.

spacer.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Ап
П.С. Антенна згодиться для користуванням інтернет за містом, де  кабелю поки що не передбачається. Дає хороше посилення на відстані в 10 км (у моєму випадку вишка на відстані 2км дає тільки 2джі сигнал, направляв на віддалену і отримував швидкість до 30Мб, але в середньому київстар обмежує до 3-6 Мб). За Водафон і лайф не знаю, думаю ситуація аналогічна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Вивчу попит на повний набір 3g\4gдля інтернету. Комплект складається з варіантів:

1. Антенна для 3g + 10 м кабелю + перехідник до модема +  3G USB модем Huawei E3276s-920  -- 2000 грн

2. Антенна для 3g\4g Стріла + 10 м кабелю + перехідник до модема +  3G USB модем Huawei E3276s-920  -- 2200 грн

Лінки з сайту 3gStar де все це купувалося. Всі елементи робочі, в данний момент використовуються. Модем має 2 виходу на антенни, що дозволяє використовувати цого в режимі МІМО при наявності двох 4g антенн (у мене тільки одна така).

huawei3276-bokk.png

trelaantena.jpg

trelaantena1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...