Перейти до змісту

Палиця і НАБУ. Вот ето поворот!


difoto

Рекомендовані повідомлення

Суд зобов’язав НАБУ відкрити кримінальне провадження щодо Палиці

Сьогодні відбулось засідання Солом’янського районного суду міста Києва, на якому прийнято рішення зобов’язати НАБУ внести дані в ЄРДР та розпочати перевірку фактів щодо можливого вчинення кримінальних злочинів Головою Волинської обласної ради Палицею І.П. та його заступниками.

Як стало відомо на даний час журналістам, питання стосувалося можливого порушення закону, яке пов’язане з відсутностю Ігоря Палиці понад 200 днів в Україні і дистанційне управління областю, та не виконання ним його прямих посадових обов’язків. До речі, інформацію про це публікували також волинські ЗМІ, вказуючи дати та країни, в яких перебував очільник області.

Також відомо, що з приводу проведення перевірки інформації про можливе вчинення кримінальних злочинів Головою Волинської обласної ради Палицею І.П., і його заступниками, на адресу правоохоронних та антикорупційних органів надсилалися звернення. Адже відповідно до п.1. ч.5 ст. 216 Кримінально процесуального кодексу України досудове розслідування злочину, учиненого посадовою особою місцевого самоврядування, посаду якої віднесено до першої та другої категорій посадздійснюється детективами Національного антикорупційного бюро України.

Більше інформації в наступному матеріалі, коли з’явиться саме рішення суду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До нашого НАБУ не вистачає незалежного антикорупційного суду, який би виносив вироки і приймав вольові рішення, нажаль(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...