Перейти до змісту

продам GTX 1060 6GB

Рекомендовані повідомлення

є в наявності KFA2 GeForce GTX 1060 OC 3GB

карти нові, не розпаковані

ціна 9400грн

телефонуйте О63125Ч666

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

карти вже продані

тепер є ASUS dual gtx 1060 6GB OC

ціна 11200

(якщо можна змінити назву теми-  буду дуже вдячний)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

є в наявності нові запаковані Gigabyte gtx 1060 6gb Windforce oc

MSI gtx 1060  6gb oc VII

ціна 8500грн

0955106661

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судячи по вашим цінам гарантія я так розумію Українська?  Бо для Польської це космос а не ціни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, гарантія українська

якщо вам дорого- навіщо писати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 минуты назад, CTyDeHT сказал:

так, гарантія українська

якщо вам дорого- навіщо писати?

Як це навіщо!?  Де вказано чія гарантія, ціна від цього міняється, якщо вам це не відомо - будете знати. Гарного продажу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, nikblack сказано:

Як це навіщо!?  Де вказано чія гарантія, ціна від цього міняється, якщо вам це не відомо - будете знати. Гарного продажу!

Вставлю свої  5 копійок. Декілька разів стикався з польськими гарантійними картками, відвозив на рекламацію. Ремонту немає, лише заміна, в разі відсутності повернення коштів. Не знаю як у нас, може й так само.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 16.09.2017 в 22:33, arrival22 сказал:

Вставлю свої  5 копійок. Декілька разів стикався з польськими гарантійними картками, відвозив на рекламацію. Ремонту немає, лише заміна, в разі відсутності повернення коштів. Не знаю як у нас, може й так само.

а Ви б хотіли назад ремонтовану карту? заміна ж краще, як на мене. В нас так само, гарнатію ж дає не країна продавець, а завод виробник, і гарантійні обов'язки не відрізняються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...
В 21.09.2017 в 10:29, CTyDeHT сказал:

а Ви б хотіли назад ремонтовану карту? заміна ж краще, як на мене. В нас так само, гарнатію ж дає не країна продавець, а завод виробник, і гарантійні обов'язки не відрізняються

вставлю свої 5 копійок з приводу Української гарантії. В кінці минулого року стикався з  "Українською гарантією"... повний лохотрон більшість несправностей нехай якийсь елемень вистрелить відмовляють в гарантії... Допомагає тільки офіційне звернення через реєстрацію продукта на сайті виробника, тоді гарантія зрушується з місця і робиться або заміна або повернення коштів... і то звернення на скільки я зрозумів зі своєї ситуації, пишеться за океан а тоді вже фірма виробник нагинає наших офіційних представників щоб не підмочували репутації бренда.... Тому  моя думка, польська гарантія краще чим наша... і ціна набагато дешевше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...