Перейти до змісту

Куплю плату керування монітора XEROX XM7-22w

Рекомендовані повідомлення

Шукаю дану плату, можливо аналогічну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

посилання не працює...А що трапилося з вашою платою? чи вона відсутня?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спочатку було ніби в мене частота 20Гц, потім почав рябіти і зникли плавні переходи між кольорами як при 16бітній кольоропередачі, прогріли скалер - стало норм на пару днів, ну як норм - час затримки матриці показувало 60 мілісекунд, але показував, а потім став все рожевим засвічувати, пізніше закину фото самої плати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок, просто з власного  досвіду в цих моніторах проблемний шлейф на матрицю (можу помилятись). Конектор шлейфу зі сторони скалера розбірний, там часто окислюються контакти.... + до чистки контактів я окремим провідником дублюю живлення матриці (+5v). А скалер в моїх випадках був ні причому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і модель матриці теж  озвучте і фото дефекту, постараюсь допомогти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Додаю фото плати і модель матриці01.thumb.jpg.122d1292c793436aecab840b0d3f8499.jpg03.thumb.jpg.d4d4ff8f345074dd7798ecc97f755c70.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 годин тому, YanukAC сказано:

ок, просто з власного  досвіду в цих моніторах проблемний шлейф на матрицю (можу помилятись). Конектор шлейфу зі сторони скалера розбірний, там часто окислюються контакти.... + до чистки контактів я окремим провідником дублюю живлення матриці (+5v). А скалер в моїх випадках був ні причому.

навіть не знаю, він то робить нормально то видає все, що я вище описав, контакти не чистив, спробую, по суті він то робить то не робить, як йому зайде і які фактори на це впливають я затрудняюсь сказати. Проблеми можуть вилізти як і відразу після включення, так і після 1-2 години роботи, буду ввечері вдома зроблю фото  його "глюків"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ооо, то тут міком славнозвісний. Тоді все напевно зрозуміло. Цікавить пишіть в приват. Можу взятись за ремонт. Всі деталі в приват або по тел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та розберіть конектора шлейфу, подивіться, почистіть контакти це не складно, просто потрібна акуратність. Як правило окиси добре видно на трьох контактах по лінії живлення (+5v). Ящо це не допоможе тоді потрібно більш детально дивитися. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...