Перейти до змісту

Піратка vs Ліцензія

silia

Піратка vs Ліцензія  

90 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Ціни вказані для заходу, в нас вони на порядок дешевше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь

http://allcd.kiev.ua/games/pc-dvd/action/i...rike_Source_dvd - доставка пару днів і обходиться дето в 5 грв

В Луцьку я ж находив за 60 грв в роздрібі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на 100%

Справа в тому що для кожного регіону видавцями формуєтся своя ціна в залежності від можливості покупців.

Але дивіться що купляєте уважно, всякі там "Руский проект" ітд навіть за наявності акцізної наклейки Є, Були і Будуть лишатись лише піратками.

Ліцензійні ігри на даний момент представлені фірмами "Акелла" "Русобит-М" "1С" "Софт клаб" "Новий диск" "Бука"

Право на розповсюдження халфи і контри має "Бука"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Разработчики из Valve решили перенять опыт Blizzard, объявив настоящую войну читерам. На этой неделе компания запустила новую версию античитерского клиента Valve Anti-Cheat, который всего за несколько дней определил свыше 10000 мошенников в Counter-Strike: Source и других сетевых играх Valve.

Steam-аккаунты всех читеров были временно заблокированы, а администрация пообещала, что в ближайшее время борьба с сетевыми мошенниками выйдет на новый качественный уровень

Ще 1+ до ліцензії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Причом тут Fotacom ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

та тут нечего обсуждать!!!!

пиратка ацтой ....

я вон в Сорсе выставил фильтр что б пинг был не больше 50ти и мне выдало 1870 серваков :P

из них 800 с онлайном 15на15 и выше :)

65 грн стоит диск ! (в инет магазине+доставка)

кста .. я вот купил себе ФИФА 2007 лицензию ...

ваще улет ...

сама трансферы делает :)

зашол поиграть с пацанами ... народу валом ...

кароче ..

у всей лицензии офигенная поддежка ....

+ почти все игры работают в онлайн режиме ...

кароче я думаю заплатить 50-100 грн за игрушку эт нормально :)

зато от нее ты получаеш только удовольствие :)

а про ЛА2 и ВОВ я ваще малчу :)

понту играть на пиратке если это совсем не та игра :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Я не любитель "КОНТРЫ" но иногда играю... После того как я постреляю на полях "Call of Duty", где постоянные обновления, новые карты и моды в вашу контру "запиленную" играть невозможно. Так что преимущество лицензионных игрушек налицо! Конечно если-бы запустили что нибудь серьёзное я думаю подключилось бы немало народу... а так приходится "воевать" на чужих серверах.

post-1453-1175893269.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бл.....! В мене була ліцензіонна (мені колись її подарили 65грн) ігра СОРС але я її викінув тогошо там неможна було просто так грати, а я ж незнав зо це для Інету(Ооооо...., дурак, о дурак, о дурак) :D:P:D:P:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

в батлу 2147 неиграете ?

ваще жесть ...

можно юзат все ... самалеты верталеты ... танки ... машины ... все что есть на карте ...

+тема. .. АНЛОКИ талантов ... медали .. ордена .. звания ...

есть смысл играть ... добиваешся чего то ...

а не тупо валиш ...

а быть командиром жесть ваще ...

стоиш над радаром ... и помагаеш всем ... управляеш толпой ...

ракетные удары ... патроны сбрасываеш ... организовал отступление ... залил напалмом неверных :smile-zachot: организовал дисантную вылазку ...

снайперов роскидал ...

жесть кароче

а так ... даже прицела 2хкратного нет на пиратках :) ыыы

мин тоже нет ...

да и режим тупо дез матч ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Я за піратку і за ліцензучу одинаково. (буває якісніший самоклеп за так видаваєму ліц. ігру)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це звичайно палка з двома кінцями!!!Піратка дешевша ліцензійка більш розширена в правах і має багато солодостей!!!!Але хай кожен вирішує сам кому що до вподоби!! Довгий час ліц. була дуже дорогою але зараз вона досить доступна :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та трафік....

я не хочу купляти бо боюсь за обновленія всякі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще грать з глюками ? )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...

Актуальна статєйка по сабжу.

http://thg.ru/game/nocd_starforce_game/index.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А є в нас в Луцьку нормальні точки, де є вибір ліцензійних ігор?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Снкс канєшно за твій пост але зараз темка ушла від теми сервака на фотакомі ібо піднімалась вона коли був зовсім інакший серв з іншими настройками і іншими людьми відповідальними за це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

каждый труд должен быть оплачен.

p.S. да винда у мну тоже лицензионная :D

и линух тоже прямо от производителя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

silia, ліцуха від того гірше не стала :D багато гарних серваків хоч і відкриті для піраток, поступово спонукають використовувати ліцу - наприклад і київ-оупен і мд обраховують статистику тіко для ліцензій. а з статистики і ранги, і ще багато чого цікавого (скіни, звання і т.п.). і величезний "+" - адміни не можуть просто так забанити ліцуху. тіко комплейн + демка. і після того в steam_bans... юзера ж з піратки адміни банять направо і наліво при найменших підозрах :D пачками!

так що навіть на піратських серваках ліца рулить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо цяцьку так сильно любиш, то хіба тих 60 гр. так може бути жалко?

Але на всі цяці 60 гр. не напасешся. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ППЦ 60 грн жмут ....я на ПС3 плачу за игру по 420грн

любиш кататся люби и саночки возить !!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...
Сегодня произошло, пожалуй, событие нынешней недели. Два издательских гиганта – российский и американский – заключили долгосрочное соглашение о сотрудничестве, согласно которому фирма «1С» получает права на распространение игр Electronic Arts в России и странах СНГ.

Причем, далеко не по западным ценам. Впервые часть новых игр ведущего мирового издательства будет распространяться в экономичных «двежелах» по соответствующей стоимости. Для начала EA планирует упаковать в jewel case уже вышедший аддон к самому технологичному шутеру прошлого года - Crysis Warhead, крайне ожидаемую стратегию реального времени Command & Conquer: Red Alert 3, а также хоккейный симулятор NHL 09 – все они появятся в России осенью нынешнего года.

«Выбор фирмы «1С» в качестве одного из стратегических партнеров не случаен: сегодня «1С» является ключевым игроком на рынке распространения игр для ПК в экономичной упаковке. Эта компания заслужила высокую деловую репутацию своим профессионализмом, и мы заинтересованы в долгосрочном и взаимовыгодном сотрудничестве с ней», — прокомментировал данное событие Питер Лаутон, вице-президент и генеральный директор ЕА в Центральной и Восточной Европе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gallery_7_30_614.gifgallery_7_30_614.gifgallery_7_30_614.gif

Даєш дешеву ліцуху в маси :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0024:

про нас как всегда забыли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ліцуху купувать лише при наявності "плюшок" (брелочко, наклейко, ігрушко, майко, плакатко, інет-кей і т.д., фінальна версія (з патчами)) а в остальних випадках Інтернет (Даун Лоад :0024: )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Вирішив зав"язати з піратками. Хочу купувати тільки ліцензію.

Хто може дати кординати місця продаж ліцензійних ігор?

Хочу купити такі ліцензійки - OrangeBox, Call of duty 4.

Ліцензійки вирішив купувати з приводу мультиплеєрної гри. Наприклад Steam та інші.

Ще один + - немає багів. Все чисто як на папері.

Сіля казав

Переваги ліцензії:

1) Постійне оновлення гри (виловлювання глюків, збільшення контенту(нові мапи, нові моделі гравців, нові технології HDR...))

2) Вбудований античіт

3) Підтримка видавця

4) Можливість гри на любих серверах світу (з включеною перевіркою стіма чи відключеною)

5) Технічна підтримка (я одного разу юзав, досить оперативно працюють =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...