Перейти до змісту

Продається 2х кімнатна квартира по Волі 60

chukatabra

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продається 2х кімнатна квартира по Волі 60 з вікнами на парк.Купуй и живи!!!!!

4 поверх,площа 44м2. 100% вмебльована та частково побутова техніка(пральна машина, микрохвильвоа піч, газ плитка,чайник) телефон,евроремонт,платикові вікна,якісні броньовані двері,засклений балкон.

Можемо по сприяти в наданні банківського кредиту.

Ціна 85000$.

(050)3399127

[email protected]

Опубліковано

те ж тільки Пр.Волі 56

без пласт. вікон і брон. дверей, пральної машинки і заскленого балкону.

80000$

8-050-3781521

Опубліковано

Ув vanus

1.Неприлично вставлять свои предложения.Создайте пост.

2.Как у Вас с ремонтом? А с мебелью?

Если прочитаете ВНИМАТЕЛЬНО я продаю квартиру 100% ЖИЛУЮ. Приехал вещи разложил и живешь. Даже ТВ сони.

А вы тут демогогию разводите.

Насчет цен я с Zibers согласен на все 100%. А какой выход. Я квартиру больше покупаю тоже не за 3 рубля + ремонт сегодня стоит как будто мы немецких специалистов нанимаем а делают НАШИ ИНВАЛИДЫ а не мастера.

Опубліковано

Если клиенту не вспешь переселяться могу нормально опустить цену.

Просто нужно за новую квартиру доплатить....а то пересчитают цену.

Опубліковано

Можна на ти:0123:

Я для себе хотів би...

Але боюсь не договоремось.

Власне житлом я забезпечений. А за таку суму я в *Без Реклами* візьму квартиру 70 кв. Теж можна жити буде, через рік правда але...

Так що прошу пробачення за свою ініціативу просто цікаво на скільки б спустили. І який зараз порядок цін на вторинне житло

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Zeuss

"Власне житлом я забезпечений. А за таку суму я в *Без Реклами* візьму квартиру 70 кв. Теж можна жити буде, через рік правда але..."

Так да не так.....

1.Если деньги на покупку брать в банке то сколько встанет квартирка 70м2 через 2года? А я 100% знаяю НИКТО и НИКОГДА не здавал вовремя дома.. Т.Ч. 2года ето как раз то. Около 100 000Долл.

2.Плюс ремонтик сейчас ОХ как не дешев...знаю по себе.

А так вопрос уже снят. Квартира продана(пока аванс, с понедельника берут кредит).

Если интересно то за 80 000 НО дали пожить в ней до конца сентября. Вот такие пирожки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...