Перейти до змісту

У Нижньому Тагілі чоловіки на прохання дівчини зламали їй ногу


Oli

Рекомендовані повідомлення

 

 

 

У Нижньому Тагілі дівчина попросила друзів зламати їй ногу. Відео з інцидентом потрапило до редакції місцевого порталу TagilCity. ru від місцевого жителя. 

П'яна компанія відпочивала у дворі будинку №21 на вулиці Жуковського. На відео видно, як двоє хлопців і дівчина випивають спиртне. У якийсь момент дівчина ставить ногу на лавку, а один з двох випивали з неї друзів, стрибає на ногу. Лавка падає разом з людьми. 

Один з мешканців під'їзду втрутився в те, що відбувається, однак хлопці осмикнули чоловіка, сказавши, що розберуться самі.

 

 

«Вийшов на крик - зробив зауваження. Вони без грубості відповіли, що все добре, що розберуться самі. Потім зібрали осколки пляшки, підняли лавку і віддалилися. Про те, що причиною криків стало те, що дівчині на її прохання зламали ногу - з'ясувалося пізніше, коли у мене з'явилася можливість переглянути відео. Звичайно, влітку біля під'їзду всяке відбувається, але щоб ламали ногу, та ще за згодою жертви - це щось нове і абсолютно божевільне, - пише TagilCity. ru з посиланням на мешканця будинку.

 

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...