youman91 Опубліковано 26 Лютого, 2017 в 11:56 #1 Опубліковано 26 Лютого, 2017 в 11:56 Продам мобільний телефон LG G4 LS991. Косметичний стан 8,5-9 з 10 (на склі мікроцарапинки камера не передає, задня кришка та торці ідеал, лише на одному куточку маленька подряпина). Купувався на ЛОХ ЮА. В користуванні пів-року. Скільки до мене користувалися не знаю. Все працює, глюків немає, динамік на максимумі не хрипить ну і камера просто бомба. По мінусам. При чорній підсвітці екрану помітне маленьке червоне п'ятно. При звичайній роботі не видно.(Все на фото). Мережа чомусь 4-ри поділки з п'яти можливих на GSM. На 3G 3-4 поділки з п'яти. Проблем з якістю зв'язку не було, але в чому прикол не знаю. Таким був куплений. Всі мінуси видно на фото. Комплект сам телефон, чохол силіконовий, захисне скло, та додаткова китайська батарея (оригінальна тримає до суток інколи більше суток). Прошу 4000 грн. Аргументований торг вітається. Реальному покупцю зроблю знижку. Причина продажу Samsung galaxy S6.
youman91 Опубліковано 17 Березня, 2017 в 20:35 Автор #6 Опубліковано 17 Березня, 2017 в 20:35 Знято з продажу. Закривайте тему.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.