Перейти до змісту

xbox 360 playstation 3 підкажіть

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня всім,хочу купити xbox 360  або playstation 3 абож і   playstation 4  

1) що краще брати 

2) яка ціна ?

бюджет мій до 2500 ( чи він вийде за таку суму)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну це спор МІЖ ТИМИ в кого стакан на половину пустий і тими, в кого наполовину повний.

ІМХО Виставка сучасних ігор "Е3" показала беззаперечну перевагу ПС в плані розробці ігр та графона.

Як колишній власник і того і того, скажу шо на хвох360 легше нарізати якусь піратку з мережі і грати.

І знову ж, чисте ІМХО: Якби мені дали на вибір повернути соні або хбох я б повернув соні :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я також за соньку, там жирні ексклюзиви, за такий бюджет вийде хіба фат модель, вона 2500-2800грн. на олх. 
за 2500грн. від PS4 хіба джойстик вийде ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, BlackRainbow сказал:

я також за соньку, там жирні ексклюзиви, за такий бюджет вийде хіба фат модель, вона 2500-2800грн. на олх. 
за 2500грн. від PS4 хіба джойстик вийде ))))

Це да. Купив малому на день народження в червні ps4+3 ігрухи в комплекті відвалив 11 тищ))

за 2500 дійсно тільки джойстик вийде))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, WebTraveller сказал:

Це да. Купив малому на день народження в червні ps4+3 ігрухи в комплекті відвалив 11 тищ))

за 2500 дійсно тільки джойстик вийде))

Да не лякайте так людину цінами, джойстик Б/У 500грн в гарному стані, новий 1200грн. приставка сонька 4   7500грн. а за 8500 щей 15 ігор в подарунок (ломаних)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не раджу 3 купляти - графіка ніяка, да і представте тільки скільки вона вже "відмотала" зберайте на 4-ту або на ігровий ПК

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО. При такому бюджеті це однозначно xbox 360 або PS3. Якщо рухливі ігри з "кінектом" не плануються в подальшому - тоді PS3 переважає по якості/надійності.

Якщо дитина молодшої категорії (до 12-14 років), телевізор ~32 дюйми (можливо не Фулл ХД) - абсолютно не страшно брати консоль минулого покоління, бібліотека ігор і їх доступність повинні задовольнити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 годин тому, nikblack сказано:

Не раджу 3 купляти - графіка ніяка, да і представте тільки скільки вона вже "відмотала" зберайте на 4-ту або на ігровий ПК

Графіка така сама як і на xbox, на 4-ту збирати треба, коли є багато грошей на ліцензію :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 часов назад, nikblack сказал:

Да не лякайте так людину цінами, джойстик Б/У 500грн в гарному стані, новий 1200грн. приставка сонька 4   7500грн. а за 8500 щей 15 ігор в подарунок (ломаних)

А хіба ps4 вже поламали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, WebTraveller сказано:

А хіба ps4 вже поламали?

http://board.lutsk.ua/topic/191082-igrovaya-pristavka-sony-playstation-4-ps4-500gb-1tb-igryi/?page=2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, klyots сказал:

От блін.. А я купив на супер.ком.уа.

І тільки 3 ігрухи(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого страшного,  якщо, не помиляюсь до них можна зі своєю звертатись, щоб залити ігри на вінт приставки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...