Перейти до змісту

Візові питання


neznakomec

Рекомендовані повідомлення

Створив тему для того щоб запитати у компетентних у візових питаннях людей, які сто пудово знають відповідь чи працюють у даній сфері і можуть надати якусь інформацію або професійно проконсультувати як мене, так і можливо інших бажаючих щось взнати у візових питаннях.

Так от в мене назріло питання, на яке я ніяк неможу найти відповідь, маю невикористані ще 44 дні з минулої польскої робочої візи. Чи відкриють мені на ці дні візу по новому піврічному запрошенню, чи має бути запрошення тільки на невикористанні дні. Чи з таким терміном не відкривають робочу візу? Чи яку візу краще зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як у Вас є не використані дні можете використовувати а тим часом шукати чергу для виготовлення нової візи.

Головне при перетин тип візи і кордону щоб було старе запрошення і актуальний квиток стосовно цілі подорожі стосовно запрошення та актуальний телефон для контакту з фірмою працедавцем (у інакшому варіанті - депорт прямо при перетині кордону). Стосовно нової візи при діючій робочі (Віза типу D) національній візі нову візi типу D Вам ніхто не відкриє тому що діє стара віза (Вкажіть термін візи і актуальну дату кінець дії та кількість днів). Можна писати прохання до консула виключно на польській мові про анулювання старої візи але не факт що нову відкриють (на розсуд консула).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попередня віза закінчилась, діючих віз на даний момент немає. Віза скінчилась но 44 дні залишились невикористаними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...