Перейти до змісту

Продам майже робочу пралку Indesit WIUL83

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам пралку Indesit WIUL83

Вірою і правдою служила нам років біля десятка, без ремонтів і т.п.

Недавно перестала працювати, майстри видавали діагнози один фантастичніший другого.

Пралку було шкода просто викинути, тому знайшов мануал, розібрав, замінив контактні щітки мотора і вона запустилась. Правда виявилась ше одна бяка - від іскріння старих щіток здех датчик тахо в самому моторі. Внаслідок чого пралка не регулює оберти, а йде просто в рознос на максимумі.

Датчик міняється, вартує від 100 до 250грн в залежності новий чи б/в.

За роки користання троха десь підсохла прокладка в барабані і він іноді чуть протікає, но то не сильно і не є критичним, для тих кому тра надійний апарат за адекватну ціну.

На питання - : "чого не зремонтував датчика?" - стало ліньки, бо купилась нова пралка, поки ця ходила по майстрах.

Датчик можу поставити, но ціна збільшиться гривень на 200 (ну я ж її знов розбиратим + ціна датчика), хоча "сервісники" за таку послугу просять від 400грн, а роботи там на годину.

В такому стані як є - ціна 1100грн.

Пралка з купою наворотів і плюшок (кому тра той мануал почитає) + всього 35см глибини. Компакта і функціональна, підбирали дуже довго, поки не зупинились саме на ній.

Фотки нижче. Зовнішній стан суперовий. Зара техніки такої якості вже не роблять, нажаль (

DSC00037.JPG

• 2 тижня потому...
Опубліковано

комент Хперта (потенційному  лоху покупцеві)

в машинках індезіт нерозбірний (спаяний) бак, а з цього

В 25.04.2016 at 16:37, mix_forever сказал:

За роки користання троха десь підсохла прокладка в барабані і він іноді чуть протікає, но то не сильно і не є критичним, для тих кому тра надійний апарат за адекватну ціну.

На питання - : "чого не зремонтував датчика?" - стало ліньки, бо купилась нова пралка, поки ця ходила по майстрах.

можна зробити висновок, що за 10 років підшипникам (одному з двух, внутрішньому) прийша "жопа", замінити датчик - може не проблема, а заміна підшипників і сальніка вартує 800 грн, а може і більше

отака малята

Опубліковано

Замінити датчик не проблема - дєлов на півгодини .я старий уже вийняв.

Слєхка протікає вона не в районі сальніків-підшипників (тобіш ззаду, де шків), а в передній частині барабана (я ж її олзбирав, то бачив де нальот з води попідсихав)

Такі да, отака ... малята. Шо по цьому поводу Хперт скаже?

Та і зрештою - 1000 грн то ціна такої пралки на запчастини (двигун, електроніка, помпа і т.п.), тому не бачу приводу для хейтерства і вумнічання.

Опубліковано

Продав свою "підгулявшу" пралку Веко за 100 грн з самовиозом, на шрот. Теж працювала, але з глюком. Вирішив не вкидати в неї гроші, купив нову. В потенційного покупця вона постійно все одно жертиме гроші за ремонти, тому клієнта шукатимеш довго...

Якщо що - http://tehnobaraholka.com.ua/obj/kupim-b-u-stiralnyie-mashinki-dorogo-v-lyubom-sostoyanii-G3ZrJE7O7V/

Але за 300 грн купляють до 7 років. а в мене було біля 10 років. Приїхали за пів-години, все чемно-культурно, самі винесли. Звичайно, можна розібрати і розпродати частинами на скупку кольорових металів (баласт викидається зразу, це більша частина ваги машинки), вийде більше. Але то треба ще свій час витрачати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...