Перейти до змісту

Ремонт ноутбуків у Луцьку

Goami

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає чи займається у нас в Луцьку хтось ремонтом ноутбуків? Хтось з прямими руками ))) Робота потрібна нескладна, трохи пластик на моніторі від скла відслоївся і видно лампу підсвітки, ось і треба все це добре задомкратити. Отже, хто що знає - порадьте. Якщо нема в Луцьку то може хтось знає найближчий до нас висококваліфікований сервіс де роблять швидко і якісно?))

Опубліковано

я чув у медії роблять. Але я б туди не ніс у них такий сервіс.....

Знаю ще на потебні біля візора хтось займається(приватно)

Опубліковано

Ноут гарантійний, але СЦ в Києві, а калапуцяти туда влом... ( та й сервіс жутко криворукий, як і всі в нашому СНД). Проблема, як я вже сказав нескладна. Придомкратити корпус монітора до самої матриці так, щоб не було видно просвітів від лампи підсвітки. Самому розбирати стрьомно, хоча спроба була )) Далі відкручування болтіків я не поліз )) Дякую за надану інформацію, але якщо знаєте ще якісь сервіси, будь-ласка вкажіть.

Опубліковано
На сколько я знаю в Луцке только Инком и Этнамастер.

Этамастер или етнасофт? Если этнамастер, то где они находятся?

Опубліковано

ще є контора на Лесі Українки, біля будинку побуту. Якщо стати лицем на нього то з правої сторони в підвалі, там фірма займається продажем компуторів но можуть і відремонтувати, питати Сергія

Опубліковано
ще є контора на Лесі Українки, біля будинку побуту. Якщо стати лицем на нього то з правої сторони в підвалі, там фірма займається продажем компуторів но можуть і відремонтувати, питати Сергія

Они занимаются продажей техники, новой и б/у, но не ремонтом (ИМХО ремонтом на проф. уровне). Если ноут НР, занимается Этнасофт

Опубліковано

Они занимаются продажей техники, новой и б/у, но не ремонтом (ИМХО ремонтом на проф. уровне). Если ноут НР, занимается Этнасофт

просто знайомий там працює, я знаю що він матриці розбирав. Нормально робить, але треба домовлятись

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Реанимирую старую тему. Ноутбук Samsung, 2.5 года, начал дребезжать кулер. Причем противно так. :ok2: Насколько я понимаю, требуется замена. Но проблема в том, что если буду сдавать его в ремонт (я так понимаю, сервис-центр Samsung), очень не хотелось бы ждать неделю-две, пока сделают, т.к. ноут для работы используется, и мне без него как без рук практически... ;) (комп есть, но не совсем подходит, программы некоторые устанавливать нужно, да и вообще - некомфортно мне за компом работать ;) )

То есть крайне желательно сделать за день, максимум два, при наличии возможности, разумеется. Кто что посоветует? Куда можно сдать на ремонт? Может есть мастера по ноутам на форуме?

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

сдал своей поломанный ноут мастеру в Луцке. Держал он его недели 2. Взял 40 грн за диагностику. Потом сказал: "Можешь его выбросить. Новый купить дешевле". Я уже было так и хотел сделать, да прогуглил и нашел мастера (правда в Киеве), который сделал мне его за 2 дня и заплатил я ему 300 грн.

Если кому надо, обращайтесь. Его аська: 331166801 Виталий

Опубліковано
Є ноут ACER ASPIRE 5101 - не працює тачпад. куди краще здати на ремонт?

Звони по телефону 771000,771001 - авторизований сервіс центр ACER

http://www.acer.ua/public/wr-resource/1146...pdateUA2008.pdf

Опубліковано

Мій знайомий носив у Волиньмаркет, що за цумом. Але шось він там потім довгенько до них бігав так не довольненько. Тому точно про їх якість сервісу не знаю.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Зателефонуйте на 8097 649-92-39

Звати Володимир. Займається ремонтом ноутбуків і TFT моніторів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...