Shkoder Опубліковано 17 Квітня, 2016 в 21:17 Автор Поділитися #26 Опубліковано 17 Квітня, 2016 в 21:17 1. це з'ясувалося вже в процесі, як я вище й написав; 1.1. ми прийняли рішення не ризикувати. якби я був автором двіжка, чи хоча б Френд був автором, тоді інша справа; 2. по суті це линійна гра. панічною її зробила помилка вище; 2.1. дякую, ми це врахуємо; 2.2. Галя наша балувана; 2.3. останньою підказкою була вказівка на локацію. максимально вірна. а хто вводив код не сфотографувавши команду на локації та ще й не запам'ятавши місцезнаходження, то це є проблемою команди. коротко, критика конструктивна, але реально корисний момент тільки про маркерні коди. решта вже з'ясована раніше. якщо ж ваша команда досі турбується про третє місце, то це питання нажаль вже закрите. ми (тобто орги) прийняли зважене та, на наш погляд, справедливе рішення на рахунок фініша – момент, коли команда приїхала на місце фініша з всіма фото. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 17 Квітня, 2016 в 21:20 Поділитися #27 Опубліковано 17 Квітня, 2016 в 21:20 Честно? Мне ср..ь на место. Я играю не ради этого. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 18 Квітня, 2016 в 15:07 Автор Поділитися #28 Опубліковано 18 Квітня, 2016 в 15:07 офіційні результати гри: 1. команда "Троє із ларця" з результатом 1 година 24 хвилини; 2. команда "Волинці" з результатом 1 година 49 хвилин; 3. команда "Вершники Апокаліпсису" з результатом 2 години 11 хвилин; 4. команда "Racing Lutsk" з результатом 2 години 23 хвилини; 5. команда "Валар маргулис" з результатом 2 години 38 хвилин, що включають 30 штрафних хвилин; 6. команда "PlastTeam" з результатом 2 години 45 хвилин; 7. команда "Adelante" з результатом 2 години 48 хвилин; 8. команда "Rockets Power" з результатом 3 години 44 хвилини, що включають годину штрафного часу; 9. команда "Pomodoro" зійшла, але завершила гру наступного ранку. також в моєму альбомі можна подивитися всї фото "до" та "після" нашестя )) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 18 Квітня, 2016 в 15:19 Автор Поділитися #29 Опубліковано 18 Квітня, 2016 в 15:19 а це наша невеличка допомога difoto в його корисних справах: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.