Перейти до змісту

Far cry 2 - Ваші думки, шановні геймери Луцька!

Vergil84

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Останні ролики цього проекту http://www.ag.ru/games/far_cry_2 викликають запитання: які ж ресурси потрібні для такого зображення?

Ваші думки???

У які ворота це може залізти???

Опубліковано

Якщо знову будуть цілі на бабло (Крізіс) то буде фейк, акщо ж як з випадком 1 частини - на ідею і афторітет - то канхфетка.

Опубліковано

Думаю 8800GT хватить... я не думаю шо Ubisoft переплюне Crytek по прожорливості системних ресурсів в іграх за такий короткій проміжок часу...

А якщо не хватить 9серія nVidia поможе :)

ЗИ. мене більше лякають ролікі Battlefield: Bad Company

Опубліковано

Мусять же ті г@мнюки на чомусь заробляти ;) Багато людей, скажімо у нас на форумі, купують ліцензійні ігри, софт? Сильно сумніваюсь, і сам не купую :blink: А залізо з Торрентів не скачаєш.

Опубліковано

Я думаю8800гс на повну не потяне!!8800 Ультра ще справиться але з напрягом!!А 9-та серія поки що створена для середнього цінового діапазона тобто як конкурент 3870 але не як флагман НВІДІА

Опубліковано
bla bla bla

ЗИ. мене більше лякають ролікі Battlefield: Bad Company

угу ...

я тож чуть не онемел када 1й рас глянул =)

+ если осознать что это онлайн шутер ..

да + шота типа "ТИТАН" (карта такая) где куча пушек по нему стреляет .. анимация щитов .. постоянные взрывы и тд .. и это тока в воздухе ...

+ заруба примерно 50на50 под всем этим =)

то я думаю мой комп взорвется просто напросто =)

Опубліковано
Неа , в Far Cry 2 свій двіжок - DUNIA ENGINE . Якій їм помагали робити... угадай хто? :)

Crytek того і графіка похожа до ідентичьності!

Опубліковано
Я думаю8800гс на повну не потяне!!8800 Ультра ще справиться але з напрягом!!А 9-та серія поки що створена для середнього цінового діапазона тобто як конкурент 3870 але не як флагман НВІДІА

Ну про ультру говорив і один із засновників Far cry 2 так званий лідер даного проекту скорочено "LP" так його вродіби звати казав що має витягнути дві Ультри з квадом ! Чітав тут www.ag.ru Побачім! Але моє нутро підсказує коли Far cry 2 вийде вже буде щось нове!?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...