Перейти до змісту

Продам Oukitel K10000


TexnoMan

Рекомендовані повідомлення

Маю в наявності 1 смартфон Oukitel K10000. 

 

Так як цей пристрій позиціонують як смартфон з самим потужним акумулятором в світі, то потрібно починати саме з нього. І так: у смартфоні oukitel k10000,  встановлений акумулятор на 10000 mAh. Заряду якого за заявами компанії-виробника, повинно вам вистачити на цілих 10-15 діб. Також смартфон можна використовувати як банк енергії. Наприклад з його допомогою, можна зарядити аж 3 Iphone 6S Plus і, ще 10% заряду акумулятора повинно залишитися. 

Що стосується інших характеристик, то тут як і в багатьох інших смартфонах середнього цінового сегменту, 5.5 дюймовий екран, з HD роздільною здатністю 1280 * 720 пікселів, чотирьохядерний процесор MT6735P. Що стосується камер, то їх тут 2. Основна на 13 (інтерполяція) МП і фронтальна на 5 (інтерполяція). А також 2 GB оперативної пам'яті, і 16 GB вбудованої (користувачеві доступно трохи менше, так як це без урахування установленої ОС). Але, якщо виявиться, що вам мало 16 ГБ, то ви зможете розширити пам'ять картами пам'яті до 32 ГБ. 

Oukitel K10000  оснащений 2-ма слотами для Sim-карт формату micro. Працює він як в GSM мережах так і в мережах третього і четвертого поколінь. З бездротових технологій, тут ви виявите такі: Wi-FI, GPS, Bluetooth. А працює все це, під керуванням OS Android 5.1.

Також варто згадати, що більша частина корпусу виготовлена з алюмінію, що повинно хоч трохи допомогти не розбитися телефону при падінні.

oukitel-k10000.jpg

Ціна: 5500 грн.

Більше інформації та фото, ви можете побачити тут.

Із всіма запитаннями, звертайтесь на: email.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

важить практично 300(!) грам

з карткою памяті друга сімка - не влізе

камера - на рівні побратимів по дизайну (циганських корчів 5 річної давності з телевізорами)

08936e.jpg
afd79c.jpg

534235.jpg



 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так його ніхто і не рекламує як флагман. Його головна фішка - батарея. До речі, відео з ютуба в HD якості показує більше 18 годин без перерви 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...