Перейти до змісту

павер банка

ANANAS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

маю корпус павер банкі для 6 акб 18650,коли вставив всі акб в корпус то коли повністю її зарядив вона не довго заряжає телефон,десь 1.5 раза

тут в мене назріло питання,якщо я знову все роззберу і буду заряжати по одному акб,а потім всі разом розяжу і знову всі разом заряжу,має стати краще??

чи може потрібно спочатку по одному розрядити і всі разом зарядити?

Опубліковано

а які елементи 18650? бо якщо типу trustfire то велика ймовірність що замість 3000 міліампер, зазначених на батарейці, реальних є 500

якщо з трупа акамулятора ноута - то теж велике питання наскільки вони живі

Опубліковано

аще всі чомусь забувають що постійний струм гарно втрачається на кабелях,

як би не старався твоїх 10 000mAh на виході будуть десь до 9-8500mAh

поясню, контроллер із обявзкою працює від цієїж системи, саморозряд присутній, тим більше в телефоні також є свій контроллер заряду який обмежує струм,

від якіості проводів на пряму залежить якість заряду

мій повер не видає все що може, справжній китаєць за 5 зелених, акумулятори із трупиків попросто перевірені аймаксом,

і да якщо у вас одна батаерйка хиленька то вона буде садити весь блок оскільки вони стоять паралельно, тобто порівняю із водогоном,

якщо у вас 5 бочок кожна по 100л зєднані в одну допустим з низу то тиск звичайно до землі  а обєм з додаванням кожної наступної збільшеться, але от якщо одна бочка дала тріщину і потихенько протіає з низу то згодом весь обєм води викапає.

короч то шоб не приплутувати дядька Ома з формулами :) і було зрозуміло

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...