Перейти до змісту

В Варшаву на автобусе.

Arven Rivendell

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Еду в Варшаву, а именно в аэропорт Модлин. Купила билет на автобус Луцк Варшава. Подскажите к чему готовится, пожалуйста. Как долго рейсовый автобус может стоять на границе? И вообще, если кто так ездил, расскажите что да как, пожалуйста.

Опубліковано

Краще їхати тим що в 17:30 через Устилуг. В Варшаві приблизно в 2-3 ночі.

Через Ягодин - буває в 21 вечора заїхав - в 10 ранку виїхав.

Опубліковано

Проблема в том, что билет я уже купила, на 20.00 через Ягодин, думала, что ну даже если задержат, то максимум часов на пять, шесть...все равно успею, в аэропорту надо быть в 11.00.Что билет менять?

Опубліковано

Успеешь, несколько раз приходилось ехать Радомским в 23.20, самый долгий простой был 2 часа. 

Опубліковано
  В 17.01.2016 в 14:35, Arven Rivendell сказав:

Проблема в том, что билет я уже купила, на 20.00 через Ягодин, думала, что ну даже если задержат, то максимум часов на пять, шесть...все равно успею, в аэропорту надо быть в 11.00.Что билет менять?

Показати  

Я б не ризикував і поміняв би, бо будеш бігати по митниці і проситись на підсадку!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Скажіть будь ласка а скільки коштує білет на автобус із Варшави в Луцьк?

Та яка ціна потяг Варшава - Луцьк?

Дякую.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Підкажіть по автобусу Луцьк-Радом (06:20-13:40). Яке можливе відхилення по часу по прибуттю? Цікавить ситуація на сьогодні. Бо потрібно потім ще добратись до Варшави до 17:00, а важко щось спланувати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...