Перейти до змісту

Апгрейд ноутбука

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отже, є ноутбук acer emachines e640g

amd athlon II x2 p320 2.1 Ghz  3 Gb ОЗУ

post-17410-0-14229400-1450386279_thumb.p

А з сайту дізнався що на цей сокет можна ставити такі процесори:

post-17410-0-72647500-1450386278_thumb.p

Тому хочу порадитися на рахунок доцільності заміни процесора і покупки ще планки на 2 Гб ОЗУ.

Опубліковано

Докупи 4G (2+4 на борт), постав SSHD, проц не чіпай, машинку не впізнаєш. Або чистий SSD на 240G і в нірвану.

Опубліковано

Opel75, ssd уже куплений і встановлений. правда порт на материнській платі sata II.

Пам'яті докупити не проблема, але діло в тому що цей процесор 32х бітний і більше 3 гб ОЗУ не побачить.

Тому і цікавить питання чи доцільна заміна на 64х бітний процесор.

Опубліковано

Opel75, ssd уже куплений і встановлений. правда порт на материнській платі sata II.

Пам'яті докупити не проблема, але діло в тому що цей процесор 32х бітний і більше 3 гб ОЗУ не побачить.

Тому і цікавить питання чи доцільна заміна на 64х бітний процесор.

Що за єрєсь Ви несете. Відколи двохядерні проци атлон ІІ були тільки 32-х бітними.

Данний проц 64 бітний

http://www.notebookcheck.net/AMD-Athlon-II-P320-Notebook-Processor.33925.0.html

http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Athlon%20II%20Dual-Core%20Mobile%20P320%20-%20AMP320SGR22GM.html 

Може у Вас просто вінда там 32 біта встанволена тому і не бачить більше 3 гб

Опубліковано

Докупи 4G (2+4 на борт), постав SSHD, проц не чіпай, машинку не впізнаєш. Або чистий SSD на 240G і в нірвану.

Не факт що потяне 8 гб.

Точніше більш всього, що не потяне 8 гб

Опубліковано

Взяти в когось планку на півдня для проби не проблема. Я не кажу про 8 гіг, абсолютно на цю машину хватить і шести.

Опубліковано

Взяти в когось планку на півдня для проби не проблема. Я не кажу про 8 гіг, абсолютно на цю машину хватить і шести.

6 гб це не по-феншую  ;)

Теоретично можна але практично може бути обмежено мамкою

Опубліковано

Що за єрєсь Ви несете. Відколи двохядерні проци атлон ІІ були тільки 32-х бітними. Данний проц 64 бітний

На майбутнє буду знати. Дякую за інфу.

Опубліковано

Що за єрєсь Ви несете. Відколи двохядерні проци атлон ІІ були тільки 32-х бітними. Данний проц 64 бітний

На майбутнє буду знати. Дякую за інфу.

Будь ласка :) . Я завжди казав гугл рулить  :D

Опубліковано

не займайтесь фігньою, постав собі 64 бітну вінду і буде бачитись обєм більше 3 гб, а ось ще порада, той ноут не апати треба а чистити від пилу та міняти термопасту регулярно, і в ідеалі на північний міст іменуємий (216-0752001) поставити мідну пластину а термопрокладку викинути, бо ті мости дохнуть від перегрівів, як мухи, оце буде діло, а поставиш ти потужнішого проца то той буде ще більше грітись і підігрівати все що з ним звязанао по системі охолодження, і причому сама СО в ноутах не така ефективна як в ПК наприклад 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...