Перейти до змісту

В який колір пофарбувати раму?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Саня94, а може легше саму вилку перефарбувати?

А ще краще виклади фото і вилки і рами, так хтось може підкаже.

Так би і зробив, але вилка ще в ідеалі а рама старушка вже і має багато коцок, царапин, і затертостей!!! Хочу обновити!

Опубліковано

тут вибір невеликий. З синім вяжуться білий, жовтий, чорний. Якщо не яскравий то лишається чорний. Ну можна ще спробувати якийсь з відтінків червоного.

П.С. де фарбувати будете? Який матеріал рами?

Мені теж треба пофарбувати раму Старт-Шоссе.

Опубліковано

Фото:

тут вибір невеликий. З синім вяжуться білий, жовтий, чорний. Якщо не яскравий то лишається чорний. Ну можна ще спробувати якийсь з відтінків червоного.

П.С. де фарбувати будете? Який матеріал рами?

Мені теж треба пофарбувати раму Старт-Шоссе.

Ну можна ще спробувати якийсь з відтінків червоного. А конкретний віддтінок?

П.С. де фарбувати будете? на звязківців 6, матеріал Алюміній.

post-15032-0-22070400-1444329387_thumb.j

Опубліковано

Ну можна ще спробувати якийсь з відтінків червоного. А конкретний віддтінок?

Подивився фото, червоний не підійде. Тут або білий або чорний. Але про білий чув відгуки, що наліпає смола з асвальту. Після висихнання її дуже важко поздбутись.

Опубліковано

Я б залишив оригінальний колір. Замовив би наклеки щоб після перекласки він був такий, як зараз.

А наклейки де можна замовити?

Опубліковано

Вилка блакитна. Я б пофарбував би в блакитний з домішками жовтого. Патріотичненько. Хотів собі навіть такий Кейліс

post-10197-0-67276500-1444385813_thumb.j

Опубліковано

Я б залишив оригінальний колір. Замовив би наклеки щоб після перекласки він був такий, як зараз.

Я десь на харків туристі бачив оголошення про виготовлення наклейок на велосипед по індитвідеальному замовленню. Пошукай можливо знайдеш. Якщо знайду раніше то скину ссилку

Опубліковано

Я десь на харків туристі бачив оголошення про виготовлення наклейок на велосипед по індитвідеальному замовленню. Пошукай можливо знайдеш. Якщо знайду раніше то скину ссилку

Ок пошукаю!

Опубліковано

Вилка блакитна. Я б пофарбував би в блакитний з домішками жовтого. Патріотичненько. Хотів собі навіть такий Кейліс

Цікавий варіант, добавлю ще один непоганий!

post-15032-0-14624200-1444394781_thumb.j

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...