Перейти до змісту

Geely MK 1.5 MT Comfort віднуки

kilatik_

Рекомендовані повідомлення

Добгоро дня, в кого була(є) Geely MK 1.5 MT Comfort напишіть свої відгуки по даному авто, дуже цікавить що з себе представляє дана машина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

машина з одного класу заз форза та пріора, супер економ з найдешевших запчастин де ціна набагато разів завищена від собівартості і якості в порівнянні з європейськими авто, якщо недорого в районі 3000-4000 і в нормальному стані то ще можна взяти а якщо більше то вже краще взяти європейське авто хоч і трошкі старіше зате в рази краще по якості.

А коли нову з салону брати?

Просто треба машину до 200 000 грн. нову з салону, яку можите порадити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.uz-daewoo.com.ua/ru/auto/gentra/price.html це краще,але трошки дорожче... те саме лачетті
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Barkas, посилання поправте.

І подивіться на Нексію на тому ж сайті. По ціні Ваш варіант. Інші - це або Раша або Китай

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нексію дивився там дуже бідна комплектація, у порівнянні з китайцями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну комплектація - це звісно добре. Але в основі порівнянна пріоритетом повинна бути надійність. Тут звісно порівнювати важко (не володів такими автівками). Чисто інтуїтивно на мій погляд Деу повинна бути надійніша. Думаю, що прогуглити тест-драйви і відгуки не буде зайвим. Хоча ви напевно вже це зробили :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нексію брати не варто, вже справді краще докласти та взяти Гентру (назвали блін).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже якщо додавати до Гентри (якоїсь більш-менш комплектації), то можна замахнутись і на щось типу Хьонде чи Кіа, але теж потрібно додавати. Тепер нове непогане авто коштує від 300.0 тис. грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо придивляєтесь до джилі - зверніть увагу на http://geely.ua/gc6.html

Це - подальша модернізація МК, при цьому, як на мене, має більш гармонійний вигляд, панель приладів по центру.

Як би банально не звучало - не варто відкидати і ланос - надійне та перевірене часом авто.

Зверніть увагу ще на цей тест:

http://www.autocentre.ua/ac/auto/test-drive/byudzhetnye-varianty-13679.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зверніть увагу ще на цей тест:

http://www.autocentr...anty-13679.html

Тест проводився в 2008 році.

З того часу багато що змінилося, і якість китайських автівок (зокрема Geely) виросла в рази.

Просто всі ми звикли до стереотипів, і вважаємо, що все китайське - то г..но.

Повірте, це не так.

Geely на сьогоднішній день - один з найкращих автомобілів в своєму ціновому діапазоні. Тут є все для зручності, комфорту і безпеки за невеликі гроші.

Поговоріть хоча б з таксистами, що їздять на цих машинах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я хоч словом сказав, що джилі г..но?!

Більше того, порадив навіть топістартеру більш вдалу модель цієї ж фірми!

Хоча, як на мене, не все так однозначно! Особливо, коли Ви пишете про безпеку!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самі вдалі з джилі,це емгранд...але коштують не дешево

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я зовсім не мав на увазі саме Вас конкретно, просто у більшості з нас склалася негативна думка про товари з Китаю з тих пір (приблизно 90-х років), коли наш ринок заполонили китайські підробки всесвітньо-відомих брендів.

Зараз же багато що змінилося. І коли на китайському товарі чітко вказані всі реквізити (адреса виробника, факси, телефони і т.д), то в більшості випадків це дійсно якісний товар.

Ну. і про безпеку.

Ось ТУТ результат зіткнення Geely MK і Lexus ES 350. (думаю, ніхто не ставить під сумнів надійність і безпеку Лексуса).

Здається, нічия)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому саме нову з салону? На такий бюджет як у ТС можна непогане бу взяти, в рази краще за джилі/ланос

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на це є свої причини, які я оголошувати на публіку нехочу

сам знаю щр за 8,5тис $ мозна взяти доволі непогану підтриману а6 для привладу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я зовсім не мав на увазі саме Вас конкретно, просто у більшості з нас склалася негативна думка про товари з Китаю з тих пір (приблизно 90-х років), коли наш ринок заполонили китайські підробки всесвітньо-відомих брендів.

Зараз же багато що змінилося. І коли на китайському товарі чітко вказані всі реквізити (адреса виробника, факси, телефони і т.д), то в більшості випадків це дійсно якісний товар.

Ну. і про безпеку.

Ось ТУТ результат зіткнення Geely MK і Lexus ES 350. (думаю, ніхто не ставить під сумнів надійність і безпеку Лексуса).

Здається, нічия)))

Ото Ви порівняли безпеку Лексуса (преміум клас) і Джилі (економ клас) )))

Китайцю до японця як до неба рачки.

Про яку нічию Ви говорите, в китайця : тріснуте лобове, погнуті стійки - відповідно і кришу повело.... загалом капсула навкруги водія зрушена, і геометрію кузова вже не відновиш.

А в лексуса нічого цього не має.

А те що передки в обох покоцані - то Ви зважте на такий момент, що зараз автівки робляться так, щоб при ударі максимально поглинути силу удару шляхом деформації кузова.

А китаець так погнувся бо там така якість металу (як фольга) і самої конструкції.

Китайці через 3 роки після виїзду з салону вже ржавіють, сідушкі рвуться.

А ось двигуни доволі непогані - зазвичай це двигуни або тойоти або мітсубіші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В попередніх коментарах мені радили део джентру, хто що по ній може сказати, можливо хтось вже має досвід водіння даного автомобіля, залишіть свої враження від неї, бо в інтернеті багато проплачених відео обзорів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо скажу банальність але http://www.renault.ua/media/Price/att73adb712eac547b9af634aac601437d7/Logan_UKR.pdf

сам маю Логана із 2008року, брав у салоні, проблем не було (тьфу-тьфу) бюджетна версія стартує від 253тис грн, абсолютно нова машина і порівняти маю з чим, як варіант рекомендую придивитися...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Китайці через 3 роки після виїзду з салону вже ржавіють, сідушкі рвуться.

А ось двигуни доволі непогані - зазвичай це двигуни або тойоти або мітсубіші.

Правильніше написати - скопійовані в тойоти або мітцубісі, бо це не імпорт та не ліцензійне виробництво ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо скажу банальність але http://www.renault.ua/media/Price/att73adb712eac547b9af634aac601437d7/Logan_UKR.pdf

сам маю Логана із 2008року, брав у салоні, проблем не було (тьфу-тьфу) бюджетна версія стартує від 253тис грн, абсолютно нова машина і порівняти маю з чим, як варіант рекомендую придивитися...

230 000 це потолок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

230 000 це потолок.

:0165: можна потрапити на акцію,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vikvik Mawr,

Як варіант, дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В знайомих були китайці СК і МК. Брали нові. Накатували 100-200к без особливих проблем. БУ не ризикнув би брати. Дизайном мені нові джилікі нічо так.

GC5 серія

gc-5_red_6.jpggeely-gc-5-08-10-14-7_6.png

В салоні такі бачив від 6 до 8 кусків. З вигляду нічогенькі не тільки на фото, але і в живу. Якщо рівняти бу бюджетний європеєць і джилік новий то вибрав би джилік. Сам остані роки катав на ауді, бмв, фордах. Але пересісти на джилік розглядав не раз як варіант. ОДНЕ, ЩО ЛЯКАЄ ТО БЕЗПЕКА. Трошки і правда економія там не по душі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Катаюсь на МК (2008 року) і СК (2013 року). По комфорту МК краща підвіска більш комфортніша, взагалі дуже хороші машини. Проблем з машинами взагалі не маю. Міняю тільки масло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...