Перейти до змісту

Продам новий оригінальний смартфон Meizu M2 note

serenkij

Рекомендовані повідомлення

Продам новий оригінальний смартфон Meizu M2 note сірого кольору.

Характеристики:

• Материалы корпуса: матовый пластик серого цвета. Защитное стекло AGC Dragontrail/NEG T2X-1 (фронтальная панель), магниевый сплав (основа корпуса).

• Операционная система: Android 5.1. Flyme (оболочка) 4.5.

• Экран: IPS матрица AUO/Sharp, диагональ 5.5", разрешение 1920x1080 точек (FHD), PPI 403, защитное стекло AGC Dragontrail /NEG T2X-1.

• Процессор: восьмиядерный, 64-bit, Cortex A53 на частоте 1,3 ГГц, на платформе MediaTek MT6753.

• Графическая подсистема: Mali T720 MP3/450 MHz GPU.

• Оперативная память: 2 ГБ

• Основная камера: 13 МП, сенсор Samsung, 5 линз, F/2.2, blue glass IR фильтр, скорость съёмки до 30 кадров в секунду, запись видео в 1080p и замедленная съёмка. Камера защищена стеклом Gorilla Glass 3.

• Фронтальная камера: 5 МП без автофокуса, сенсор OmniVision OV5670, угол 69°, 4 линзы, F/2.0, наложение эффектов в режиме реального времени.

• Сеть: GSM, WCDMA, LTE ( FDD-LTE, TD-LTE). 2 Nano Sim или Nano Sim + MicroSD.

• Память для хранения данных: 16/32 ГБ + слот для MicroSD до 128 ГБ.

• Интерфейсы: Wi-Fi (a,b,g,n) Dual-Band, Bluetooth 4.0, разъём MicroUSB (USB 2.0) для заряда/синхронизации, 3.5 мм разъём для гарнитуры.

• Навигация: GPS (с поддержкой A-GPS), ГЛОНАСС.

• Датчики: датчик освещенности, датчик силы тяжести, ИК-датчик расстояния, емкостный сенсор дисплея, цифровой компас, датчик Холла, гироскоп.

• Батарея: 3100 МАч.

• Габариты: 150.9 мм x 75.2 мм x 8,7 мм.

• Вес: 149 грамм.

Смартфон дуже класний, екран один з найкращих на ринку. Смартфон в наявності на руках.

Огляди та відгуки дивіться в мережі.

Ціна 4150 грн.

Тел: (066) 19два-вісім-дев’ять96

post-14513-0-35563000-1443032615_thumb.jpost-14513-0-08711500-1443032623_thumb.jpost-14513-0-15524800-1443032654_thumb.jpost-14513-0-67734800-1443032677_thumb.jpost-14513-0-05738600-1443032688_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

смарт чудовий, рекомендую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня, яка гарантія? чи є проблеми з локалізацією? Імей внесений в базу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня, яка гарантія? чи є проблеми з локалізацією? Імей внесений в базу?

Гарантії немає, телефон привезений був з Китаю 100%. Я, як власник M1 Mini хочу сказати що проблем дуже великих немає, але деякі "каряві" букви можуть зустрічатись. В яку базу він має бути внесений, апарат з Китаю ж. І якщо я не помиляюсь, цю прошивку треба перепрошивати, тому що з коробки тут не має української та російської мов, а те що на скрині видно російську, це танці з бубном :)

ІМХО ціна завищена, на ОЛХ можна без проблем замовити такий же, в подарунок плівку та чохол дають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даю 2 неділі на тестування. Повернення протягом цього терміну без проблем за умови наклеєних всіх заводських плівок та відсутності видимих признаків користування смартфоном. Якщо на протязі 6 місяців спливе якийсь заводський брак, що виник не з вини користувача, то думаю домовимося. Мейзу - це якісний бренд, браку у них поменше ніж, наприклад, у того ж Леново. Проблем з імей ніяких немає.

На рахунок локалізації - ніяких "корявих" букв немає! Версія прошивки "А" - глобальна. До версії 4.5.1А включно була офіційна підтримка російської мови (оскільки смартфон офіційно продається в Росії). Але щоб "бариги" не створювали конкуренцію офіційному представництву в Росії, з прошивок "А" виключили російську мову та ряд інших мов. Але в версії прошивки "І" для цього телефону офіційно є російська мова. Так описані вами танці з бубном - це просте копіювання офіційної російської мови з прошивки "І" в прошивку "А".

Якщо потрібно, то без проблем можу поставити:

1. Версію прошивки 4.5.1А з ОФІЦІЙНОЮ російською мовою.

2. Останню версію прошивки версії "І" з ОФІЦІЙНОЮ російською мовою.

На рахунок ціни на ОЛХ. Так є, на гривень 100-150 дешевше, а є і набагато дорожче. Додайте до тієї ціни ще відправку наложкою (а це + 150 грн., можете перевірити на сайті НП) от і вийде та ж сама ціна! А потім шукай вітра в полі. Я ж на місці. Кожному своє.

Все, що нижче ціни 4000 - можете нарватись або на рефарб (відновлений), або на "розвод", або під замовдення (очікування доставки з китаю, а це від 25 до 90 днів. А найближчі півтори неділі китайці ще нічого і не будуть відправляти, у них свята починаються).

На рахунок чохла і плівки - ті що йдуть в лотах у подарунок разом не коштують і 1$ (вже повірте мені, не один в руках тримав). Так що розраховувати на іхню якість і на те, що ви ними будете задоволені не варто. Нормальні чохли починаються від 7$ в Китаї. Якщо сильно так хочеться ще такий чохол та плівку, то вони вже виїхали, надіюсь прийдуть через днів 30, покупцю телефона віддам безкоштовно як отримаю.

А по телефону - то, телефон супер. Всякі Леново (не буду розписувати моделі) і рядом не стояли, хоча по ціні ще дорожчі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та да, по долару коштують, але в Україні їх знайти складно, і не кожен хоче паритись за "мєлочі" :)

Мейзу й вправду хороша марка, Леново курить в сторонці, з їхньою "якістю" ( говорю за ті телефони, які тримав в руках і по чуткам друзів ). Сам купив "бюджетний"( по їх міркам ) Meizu M1 Mini, те що він бюджетний так і не скажеш) 1 гіг оперативки, а по швидкості роботи і взагалі не уступає яблокофонам... Якість, вилизана до бездоганності.

Вдалого продажу ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продаж терміновий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продаж терміновий?

Ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віддам за 4000 грн. Додаю ще трішки фото.

post-14513-0-41324000-1443732937_thumb.j

post-14513-0-70335000-1443732943_thumb.j

post-14513-0-66327600-1443732959_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продано. Закрийте, будь-ласка, тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...