Перейти до змісту

Цікавить купівля фотоапарату Nikon d800

astepan

Рекомендовані повідомлення

Цікавить купівля фотоапарату Nikon d800. Саме де можна купити та за яку ціну. Або ж порадьте подібну модель.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який бюджет?Марка тільки Nikon?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить тільки Nikon, так як маю обьективи на нього

а бюджет збираю, все залежить від пропозиції

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу привезти з Польщі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить якими акумуляторами користуєтесь для д800. Оригінальні занадто дорогі. Хтось може щось сказати про данного виробника http://batteries.in.ua/92285-akkumulyator-nikon-en-el15-2000-mah.html ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить якими акумуляторами користуєтесь для д800. Оригінальні занадто дорогі. Хтось може щось сказати про данного виробника http://batteries.in....5-2000-mah.html ?

я в шоці, купувати Д800 і жлобитись на оригінальні акумулятори. купіть тоді собі якийсь Д5100 і цього хватить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить якими акумуляторами користуєтесь для д800. Оригінальні занадто дорогі. Хтось може щось сказати про данного виробника http://batteries.in....5-2000-mah.html ?

я в шоці, купувати Д800 і жлобитись на оригінальні акумулятори. купіть тоді собі якийсь Д5100 і цього хватить.

А почему вы в шоке? Смысл переплачивать? Да, никон - умеют делать фотоаппараты, но они не специализируются на производстве батарей.

А по ссылке, аккумулятор Гонконгской фирмы Cameron Sino, которая уже более 10 лет специализируется на производстве батарей и является одним из лидеров на данный момент по производству совместимых батарей для разных устройств.

Поэтому, как по мне, то в данном случае лучше купить такой аккумулятор, чем платить в 2 раза дороже за аккумулятор от Никон, и это только за то, что там надпись никон...

Я пользовался и пользуюсь этими аккумуляторами уже некоторое время, у жены в мобильнике стоит батарея этой фирмы и к тушке своей взял такую запасную, и там и там вопросов к работе нет, качеством доволен.

Дешевле оригинала и лучше всяких копий и неизвестных производителей.

Поэтому, можете смело брать - не пожалеете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А по ссылке, аккумулятор Гонконгской фирмы

і заради цього варто було реєструватись на Луцькому форумі? о_О

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А по ссылке, аккумулятор Гонконгской фирмы

і заради цього варто було реєструватись на Луцькому форумі? о_О

Нет, для общения на форуме. Просто общение началось с этой темы и этого вопроса :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А почему вы в шоке? Смысл переплачивать? Да, никон - умеют делать фотоаппараты, но они не специализируются на производстве батарей.

Поэтому, можете смело брать - не пожалеете.

ну раз пішла така розмова - то поясніть мені який зміст переплачувати за Д800?

- є багато цікавих та дешевших моделей Нікона та інших виробників, котрі дозволять реалізувати більшість задач.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

может и нет смысла... я в фототехнике не силен... у меня у самого nikon d5200

речь шла о аккумуляторе, в этом я чуть чуть разбираюсь..... или по крайней мере имею опыт использования.... и мое мнение переплачивать за оригинальную батарею от никон (или кенон или др.) - нет смысла, так как:

1. оригинал имеет высокую стоимость.

2. даже при такой большой цене и покупке в нормальном магазине вы не застрахованы от покупки копии (все галограммы или любые другие внешние признаки китайцы поддедывают без проблем)

3. nikon не специализируется на производстве источников питания - поэтому вряд ли их акб самые лучше (хотя скорей всего они их даже не производят, а заказывают у кого-то на стороне и лепят свой бренд), поэтому они могут уступать (а иногда конретно уступают) совместимым батареям от производителей, которые специализируются именно на производстве акумуляторов.

исходя из всего этого - вопрос и вывод, зачем платить больше?

как я сказал выше, у меня есть опыть использования как оригинальных батарей (которые шли в комплекте с фото апаратом) так и совместимых, так как люблю фотографировать (как любитель) и фоткаю иногда много, когда выезд на природу, в горы, в лес на недельку, праздник и так далее и не люблю чтобы сдохла батарея, поэтому сразу поукпаю еще запасную...

у меня был раньше nikon d40, теперь d5200, до этого были компакты от сони и фуджи, ко всем этим фотикам я покупал запасной аккумулятор (кроме фуджика, он у меня был слишком мало и я не успел под него купить акб) и во всех случая совместимая батарея не уступала в работе оригинальной, но при этом стоила в 1.5-2.5 раза дешевле.

Поэтому я не вижу смысла переплачвать при покупке аккумулятора для никон, поукпая батарею именно от никон.

О чем и сказал человеку, который зада свой вопрос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я скажу просто, із досвіду. оригінальні ніконовські акумулятори дозволяють знімати більше кадрів десь на 30-50% ніж навіть перевірені китайські копії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я скажу просто, із досвіду. оригінальні ніконовські акумулятори дозволяють знімати більше кадрів десь на 30-50% ніж навіть перевірені китайські копії.

та ясно, що так. просто хлоп на борді зареєструвався заради того, щоб попіарити сайт по продажу китайських копій акумуляторів. хоча не маю нічого проти китайських копій - сам користуюсь (різниця в ціні BLC-1 була в три рази, різниця в ємності - в півтора рази, тому надійніше й дешевше купити дві копії замість оригінала).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а причем здесь копии? копии - это мусор, хотя попадаются и приемлимого качества, но в большинстве своем это именно хлам!

речь шла о совместимых брендовых аккумуляторах! Вот такие аккумуляторы по качеству не уступают родным никоновским или кеноновским, а часто и превосходят! И по цене намного доступней! Поэтому опять вопрос и вывод - а зачем платить больше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ясно, що так. просто хлоп на борді зареєструвався заради того, щоб попіарити сайт по продажу китайських копій акумуляторів. хоча не маю нічого проти китайських копій - сам користуюсь (різниця в ціні BLC-1 була в три рази, різниця в ємності - в півтора рази, тому надійніше й дешевше купити дві копії замість оригінала).

пиара нет. просто делюсь опытом, для этого и созданы форум - для общения, обсуждения и чтобы поделиться опытом.

"китайських копій акумуляторів" - вы бы хоть посмотели, что за аккумуляторы предлагаются.... там нет копий - копии - это мусор, выкинутые деньги....

а вот совместимые аккумуляторы нормальных призводителей давно обогнали оригиналы и при этом имеют доступную цену - вот об этом я веду речь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пиара нет. просто делюсь опытом, для этого и созданы форум - для общения, обсуждения и чтобы поделиться опытом.

"китайських копій акумуляторів" - вы бы хоть посмотели, что за аккумуляторы предлагаются.... там нет копий - копии - это мусор, выкинутые деньги....

а вот совместимые аккумуляторы нормальных призводителей давно обогнали оригиналы и при этом имеют доступную цену - вот об этом я веду речь!

немає сумісних і несумісних акумуляторів. є оригінал, і є копії різної якості.

Гонконг - для загального розвитку, немає такої країни ;) як і Волині. є Китай і Україна.

в світі є всього декілька виробників літій-іонних акумуляторів. ні Кенон, ні Нікон до них, звісно, не відносяться. але вони купують батареї (банки) найвищої якості, які пакують в свої акумулятори.

тільки до чого все це тут? ТС хоче купити д800, на фоні вартості якого що оригінальний акумулятор, що копія бідь-якої якості - це просто мізер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

немає сумісних і несумісних акумуляторів. є оригінал, і є копії різної якості.

Гонконг - для загального розвитку, немає такої країни ;) як і Волині. є Китай і Україна.

в світі є всього декілька виробників літій-іонних акумуляторів. ні Кенон, ні Нікон до них, звісно, не відносяться. але вони купують батареї (банки) найвищої якості, які пакують в свої акумулятори.

тільки до чого все це тут? ТС хоче купити д800, на фоні вартості якого що оригінальний акумулятор, що копія бідь-якої якості - це просто мізер.

"немає сумісних і несумісних акумуляторів. є оригінал, і є копії різної якості." - не согласен с вами. Копия - это подделка, фальшивка со всеми вытекающими... а совместимая батарея - это аккумулятор изготовленный не родным производителем, но с соблюдением всех номр и технолгий оригинального изделия!

Надеюсь смог объяснить, так как по вашей логике: есть только машина мерседес, а все остальное копии .... но ведь не так, есть еще бмв, ауди и другие машины, которые не хуже мерседеса, например ауди или бмв - и это не копии, это машины просто другого производителя...

или может вам будет ближе пример с водкой, есть водка Немиров - есть ее копия (подделка) внешне такая же - только можно отравиться и умереть, а есть водка других производителей, Абсолют, Смирнов и так далее - которая не хуже Нимирова!

да обсуждение аккумуляторов не относится к вопросу ТС, я отвечал на вопрос другого участника форума.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"немає сумісних і несумісних акумуляторів. є оригінал, і є копії різної якості." - не согласен с вами. Копия - это подделка, фальшивка со всеми вытекающими... а совместимая батарея - это аккумулятор изготовленный не родным производителем, но с соблюдением всех номр и технолгий оригинального изделия!

Надеюсь смог объяснить, так как по вашей логике: есть только машина мерседес, а все остальное копии .... но ведь не так, есть еще бмв, ауди и другие машины, которые не хуже мерседеса, например ауди или бмв - и это не копии, это машины просто другого производителя...

или может вам будет ближе пример с водкой, есть водка Немиров - есть ее копия (подделка) внешне такая же - только можно отравиться и умереть, а есть водка других производителей, Абсолют, Смирнов и так далее - которая не хуже Нимирова!

да обсуждение аккумуляторов не относится к вопросу ТС, я отвечал на вопрос другого участника форума.

ви самі собі перечите - "есть водка Немиров", а Абсолют і Смірнов - це вже зовсім інший виробник. і це точно не водка Немиров,

якщо говоримо про акумулятори - то Абсолют і Смірнов - це акумулятори до Соні чи Кенона, але точно не до Нікона.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви самі собі перечите - "есть водка Немиров", а Абсолют і Смірнов - це вже зовсім інший виробник. і це точно не водка Немиров,

якщо говоримо про акумулятори - то Абсолют і Смірнов - це акумулятори до Соні чи Кенона, але точно не до Нікона.

доповню ) якщо вже такі аналогії, то є авто - Мерседес. і є до нього запчастини - оригінальні, які зазвичай дорогі, але мають хороший ресурс, а є аналоги, наприклад той же Сасік, який цілих автомобілів не випускає, а от асортимент запчастин - дуже широкий, причому різних марок, по ціні зазвичай набагато дешевші з/ч, але ресурс їх також набагато менший.

Та й акумулятор до Мерса - не чув, щоб через рік після покупки нової машини, хтось викидав заводський акум з оригінальної комплектації (на відміну від Жигулів))

горілка - взагалі невдалий приклад, бо горілка не має запчастин від сторонніх постачальників, а тара й етикетка не впливають на міцність напою. зате є оригінал і контрафакт ;)

не купить ТС собі фотіка за допомогою цієї теми, яка плавно переросла у флейм )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

актуально :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Цікавить також nikon d750

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитал тему, мде, в легком шоке. Все человек правильно говорит на счет того что нужно различать копию никоновского аккума и фирменный аккумулятор другого производителя. Это как с обьективами: есть никоновские, а есть сигмовские для фотов никон. Думаю что никто не будет называть сигму или тамрон копиями обьективов никон?

По теме: если хочется новый то, имхо, дешевле всего с ЕС, если б.у. то можно поискать на ОЛХ или польском аллегро. Ибей еще как вариант, если есть кем привезти т.к. если после таможни то будет стоить неприлично дороше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

занижена ціна;

свіжа реєстрація продавця (тут - або сьогодні, або вчора);

дорогий товар продається в глибокій провінції (містечко, село);

ніякий опис - нічого немає про стан, комплектацію, пробіг фотоапарата;

фотографії нестандарного розміру в оголошенні (зазвичай це тому, що з чужого оголошення з ринковою ціною беруть ці фото, і обрізають ватермарки).

В цьому оголошенні в наявності мінімум 5 ознак шахрайського оголошення - я б не став навіть дзвонити.

Звісно, можна спробувати зв'язатись з продавцем, попросити зразки свіжих фотографій в оригіналі (раві) - наприклад, оскільки оголошення з Городка, попросити зробити фото головного пам'ятника Городка в раві.

Але 99.9% таких оголошень - або дай завдаток, або заплати за пересилку, або "я тобі скидаю №ТТН, ти мені - гроші", тобто кидалово на гроші.

І тільки в 0.1% - це реальний продавець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Влад

на OLX з дек. 2015

Даю 100% що розвод.

Типу я спішу не зможу зустрітись, але якщо скинете гроші на картку я вам вишлю. Без передоплати не вишлю бо вже щось там відправляв і люди не прийшли чи передумали=)( Класика)

Ось за допомогою пошук картинок через гугл знайшов оригінальне оголошення з якого фотки скачали)

post-19915-0-84139300-1449057982_thumb.p

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...