Перейти до змісту

Вкрали велосипед Comanche

katjka_9

Рекомендовані повідомлення

шкода дівчину, гарний вєл, але як правило викрадені велосипеди дуже рідко повертаються до своїх власників. Будемо надіятись, і чим зможем тим поможем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заяву в міліцію написала, сказали що з нашого будинку вчора ще один вивезли, можливо щось і знайдуть..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Яка ситуація з пошуком?

бачила такий велосипед на вул. Чернишевського, дядінька 50 років катається вранці близько 9 і ввечері після 18 години.

сфотографувати чи зупинити не вдається, бачу його з протилежної сторони дороги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка ситуація з пошуком?

бачила такий велосипед на вул. Чернишевського, дядінька 50 років катається вранці близько 9 і ввечері після 18 години.

міліція мовчить, сама ніде не бачила(

Щоб на дядіньку не накидатись, було б добре якось перевірити номер рами....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я вам очень соболезную. жаль, что украли. у меня самой велосипед в квартире хранить неудобно, иногда на лестничной клетке оставляю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я вам очень соболезную. жаль, что украли. у меня самой велосипед в квартире хранить неудобно, иногда на лестничной клетке оставляю...

Ще одна на черзі із скаргою на крадіжку. Адресочок-то черкни, краще прийду й вже сам заберу, аніж дістанеться якомусь нарку, і штовхне-то за дозу-дві.
Жартую.

Яка ситуація з пошуком?

Інколи читаєш і думаєш.. Наводку дали, що ж там більше ще потрібно?

katjka_9, насамперед: "спасение утопающих — дело рук самих утопающих". Якось так. А не сподіватись на чуда чудесні, що хтось буде за тебе виловлювати. Бери Давідса, і вперед. Удачі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одна на черзі із скаргою на крадіжку. Адресочок-то черкни, краще прийду й вже сам заберу, аніж дістанеться якомусь нарку, і штовхне-то за дозу-дві.
Жартую.

Яка ситуація з пошуком?

Інколи читаєш і думаєш.. Наводку дали, що ж там більше ще потрібно?

katjka_9, насамперед: "спасение утопающих — дело рук самих утопающих". Якось так. А не сподіватись на чуда чудесні, що хтось буде за тебе виловлювати. Бери Давідса, і вперед. Удачі!

Дякую, Міро)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будь-ласка. От такий я сердитий дядько))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Приємно здивувала наша міліція, вчора передзвонили і поцікавились чи не мій велосипед comanche prairie, на секунду я зраділа, поки не зрозуміла, що це не мій велосипед. Значить шукають, значить працюють.
А власника цього велосипеду немає, бо заяву ніхто не писав. Може хтось в курсі в кого вкрали таку модель, велосипед у міліції)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...