Перейти до змісту

Кабель для електропроводки!

Рекомендовані повідомлення

Друзі, потрібно 1,5 та 2,5 квадрати дроту.

Підкажіть де в Луцьку можна придбати за гарною ціною!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я постійно купляю на варшавці, ряд паралеьний карпенка-карого. там є дві точки тьотєнкі продають, світловолосі, рускоговорящі, в них норм ціни, мужики переважно великі ціни валять, шкуродьори, і ще мандять що дешевше не найдеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дешевий кабель - це же не всі його характеристики :_07: - може бути "заниженим" (тоньша жила + не якісна ізоляція на пробій та просто з вторсировини..... ) та й марки кабелю різні є. А магазинів та складів є масса, як і видів та виробників кабельно-провідникової продукції. Накрайняк є ж інтернет - сьогодні заказав бухту - завтра привезли) Я беру на варшавці у "Електрику" і не по 10 метрів а бухтами, і вони зразу скажуть який якісний а якого брати не варто, та і знижка. За теперішнім мрео на рівненській є склад великий, на Конякіна в приміщенні де автошкола, там де Пластмасовий завод був теж склад-магазин, на Володимирській біля кільця магазин........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купував біля МРЕВ..там кабель дешевший ніж на базарі..

а взагалі знаю ще пару точок..

біля інтайму на стрілецькій..

є точка - там де оптові бази біля варшавського ринку..там де склади дитячих іграшок і не тільки..

на базарі найдорожче..навіть в жіночки..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В якості трішки розбираюсь :) цікавлять варіанти не щось саме дешевше а співвідношення ціна якість... дякую всім за оперативні відповіді!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо 3х жильний і по 100м, маю польський

8,45

і

13,35 відповідно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брал польский дешевле чем на базаре,но там по 100 м.0937955580

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зупинився на оптових базах за варшавкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна детальніше - де саме знаходяться ці оптові бази? І якого виробника та по яуій ціні купували кабель?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...